ЦСКА-Фехервар

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА-Фехервар

Мнениеот delqnski47 » 05 юли 2009 20:35

The deacon написа:
Svilen_bspb написа:От тея испанци нищо не става тва е ясно...най-много ме е яд, че не взехме Мартин Камбуров (заби 3 гола на говедата)...иначе май пак ще падаме.

Всичко което казваш е добре, но толкова ли жижнено важно за теб беше да употребиш термина "говедата"?! Хората на това му казват "селяндурски манталитет" ;)

Ти па какво се впечатляваш от такива работи ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юли 2009 20:36

durex написа:Абе ЦСКА не ви ли писна да падате от посредствени отбори? ЦСКА 0:2 Фехервар

Ми както виждаш...........
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 05 юли 2009 20:37

nikola_niko написа:
napred_trizvezdni_1948 написа:
durex написа:Абе ЦСКА не ви ли писна да падате от посредствени отбори? ЦСКА 0:2 Фехервар

а вие как не успяхте да биете отбор от 2ра дивизия на сърбия и то на бг земя ?

Пич не забравяй, че това е първа проверка, всичко ще лъсне в мача с Черно море.

Така е ще видим дали ще ги биете при положение че се изложихте срещу сърбите, но няма какво да спорим за някакви контроли, няма смисъл просто, вижда се ясно че при нас нещата не вървят поне на този лагер, но и при вас въпреки че връщате старите пушки надали ще промените нещо, съгласи се че след мача с Локо сф на герена отписахте титлата и играчите си го казаха и ние на сила ви направихме шампиони както със 7-те точки стана преди 2 сезона, не сте много по-добри от нас
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
gRizzley
Контакти:

Мнениеот gRizzley » 05 юли 2009 20:38

От всички контроли до сега забелязвам че през повечето време ЦСКА напада но на тяь им вкарват головете :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юли 2009 20:40

С какво настроение ще влезе ЦСКА в турнира за ЛЕ след толкова загуби един Господ знае
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 05 юли 2009 20:40

А, значи съвсем няма за какво да искате Младенов. Контроли ще има още бол, така че кого пуснал днес- няма значение. Казах ви в предните постове- други неща имате да гоните, мани ги тия мачове. Отново ви питам- каква полза от тактиката на Стойчо- купува на кило, става шампион и до там- това му се вика треньор за вътрешна употреба, факта че с нито един друг отбор не можа да стане шампион- говори достатъчно.

Виж сега,ти миналото го остави!Тогава беше Томов който си правеше каквото си иска с трансферите на ЦСКА!Това е ''Титан'',не Томов се пак ;) Това за Котев,Любо ако иска да го продава,той ще си прецени!Това че взимаме играчи от по долни отбори не виждам какъв е проблема при положнеие,че почти всичките български звезди са дошли от там!

Тъй, тъй- титан са си Титан- как беше оня играч- Аксел Роуз? ;) Вярно- голяма част от звездите ви дойдоха от подобни на Сливен отбори, но не и така накуп.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юли 2009 20:45

Добре бе нека да са накуп,ще видим какво ще направят в контролите и ако не стават,се махат!
Sofia.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 05 юли 2009 20:45

mike28 написа:Спокойно, оставете ги тези контроли, Пената ги мъчи с тежки тренировки преди всяка мач, така че наистина тези резултати не са показателни, нито пък играта. И на мен ми е, чудно, че се накупиха играчи на килограм от долната половина на таблицата- за тях в момента разликата с това на което са свикнали досега е като между земята и небето. Относно коментарите на Любо, след мачовете- аз си мисля, че му прави чест, че си защитава момчетата, не мисля, че в съблекалнята е толкова благосклонен към тях. Абе ще видим, не вярвам да е по- зле от Кокала. Любо е роден шампион и победител, не случайно като такъв го знаят в Испания, че и във България. Със сигурност няма да му е лесно в началото, но си спомнете и Мъри как започна.

Майки ,напълно ти подкрепям мнението!Да не забравиме че това ни е поредната контрола и тренировките на момчетата са тежки!Според мен обаче ЦСКА започва от нулата:нови собственици,нови треньори,нови играчи,нова организация!Колкото и да е ако играчите на Любо свикнат с ритъма и тренировките,ще създадем много добър отбор!Поне аз така ги виждам нещата за в бъдеще :)[/quote]

[/quote]
Виж сега,ти миналото го остави!Тогава беше Томов който си правеше каквото си иска с трансферите на ЦСКА!Това е ''Титан'',не Томов се пак ;) Това за Котев,Любо ако иска да го продава,той ще си прецени!Това че взимаме играчи от по долни отбори не виждам какъв е проблема при положнеие,че почти всичките български звезди са дошли от там!За Спас също не съм съгласен с тебе!Момчето има адски много талант,въпреки че точно този талант не дай си Боже може да му изяде главата!
Едва л ище направим кой знае какво в тази Лига Европа,но се пак да се надяваме и най-важното е да ПОДКРЕПИМ отбора в този тежък момент!Това е![/quote]

Ами доста тежки моменти станаха, бях на 80 % от мачовете и честно да ти кажа доста нерви пропилях, естествено че ще ги подкрепям но стига с тея тежки моменти които сами си създаваме писна ми, а любчо пак казвам за треньор на ЦСКА не става, погледни какво се прави в черноморец, селекцията на литекс също е силна и то не от сега, черно море виж какво правят, а ние купихме сливен и там някакви смешници от ботев които ще търкат скамейката, за спас делев силно се надявам да покаже нещо докато е при нас, за испанците искам да ги разкарат по най-бързия начин.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 05 юли 2009 20:48

PFC Litex написа:С какво настроение ще влезе ЦСКА в турнира за ЛЕ след толкова загуби един Господ знае

Ако си тренирал футбол ще го разбереж,не би трябва да влият тези резултати,а самата физическа и техническа подготовка!
По-предната подготвка и по-по предната подготвка ЦСКА показваше добри резултати,но играта невървеше..................
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юли 2009 20:49

Абе аре да си вземем стадиона,да си оправим задълженията,да оправиме Дюш,да оправиме и останалите бъркотии на Томов и чаааак тогава да мислиме за титли,митли,турнири и пр. ;)
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”