III кръг: Славия - ЦСКА - 2:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Re: III кръг: Славия - ЦСКА

Мнениеот venci_1913 » 30 юли 2014 20:00

Кога съдия е свирил за Славия срещу ЦСКА ? Колко дузпи съм видял несъществуващи за вас
Славия София

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 юли 2014 23:49

venci_1913 написа:Кога съдия е свирил за Славия срещу ЦСКА ? Колко дузпи съм видял несъществуващи за вас

Нали това пишат хората,че няма да свирят за вас,а за трети отбор,но вие може да сте печеливши.Двама се карат - третият пИчели! :)

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 31 юли 2014 05:16

2:0 Много си повярва Младенов :!:

Jr Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr Moraes » 31 юли 2014 11:47

Май на мястото на Маркиньос ще играе Жуан Фелипе.Другият вариант е Соарес .И може би ще останат само 1-2 загадки май :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2014 11:50

Червени Воини написа:Сега му се е паднало на Шишо Венци да смуче от фенове. :geek:

Като ви гледах посещаемостта на дербито, чичо Венци ще умре от немотия ако разчита на приходите от билети ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2014 11:52

Teo написа:
Да.. но може и да почне с Камбуров.. но срещу сините се видя, че комбинативността м/у Антон и Буш е много добра!
Антон всеки мач титуляр по 90 минути.. момчето влиза във форма и трябва да му се гласува пълно доверие!

Айде на бас, че няма да почне с Камбуров :geek:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 31 юли 2014 11:54

TristaNNN написа:
Teo написа:
Да.. но може и да почне с Камбуров.. но срещу сините се видя, че комбинативността м/у Антон и Буш е много добра!
Антон всеки мач титуляр по 90 минути.. момчето влиза във форма и трябва да му се гласува пълно доверие!

Айде на бас, че няма да почне с Камбуров :geek:

За много забавен се имаш. :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2014 12:00

GOLEADOR написа:Играят първия и втория в класирането и ти да откажеш да предаваш мача!Айде няма нужда.Никаква логика няма в този отказ.Впрочем има,но точно за това са и тези притеснения в лагера на ЦСКА.Щото ако пак стане същото посичане като на мача срещу Морето миналия сезон,този път ще има бунтове пред централата на БФС.Дано Батков и Домуса се осъзнаят и върнат предаването на мача по телевизията.
Изображение

Ама че логика :shock: Да приемем, че по щастлива случайност Марек и Хасково водеха във временното класиране. Това значи ли, че трябва да ги излъчват за сметка на най-популярния отбор в България, или пък симпатичните момчета от Берое? Никой не иска да гледа червеното кюскане и съдийски тесли срещу белите насред Овча Купел, хората искат да гледат хубав, истински футбол и телевизията, като икономически агент, гони своя интерес. Сиреч, задоволява потребностите на феновете в България.
[offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 31 юли 2014 12:01

Е то и вас никой не иска да ви гледа умреляците по терена, ама ето - дават ги. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 юли 2014 12:03

Троен мач от всякъде!Странно ми е,че няма да го дават по телевизията,ама то какво ли е нормално в тази държава?

Върни се в “ЦСКА”