Въпрос към феновете на спорта извън червеното общество

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Въпрос към феновете на спорта извън червеното общество

Мнениеот Готвача » 27 мар 2014 10:19

Нефтохимик написа:За подарък на приятел съм склонен да закупя.Иначе не виждам смисъл да помагам на отбор който ми е безразличен.По-добре на човек в неравностойно положение отколкто на ЦСКА в случая.Като инвестиция също не бих си закупил поне към момента.Ако първичната продажба е успешна,акциите ще паднат поне с 1лев лично мнение не ангажирам никого с него

Браво човек!И аз мисля като тебе.Ако някога реша да си купя акции,те биха били единствено на моят любим отбор,което е напълно нормално.А понеже нямам червени фенове за приятели/с изключение на един просто познат съсед,местното пиянде на когото бих купил бира,но не и акции,защото не му вършат работа/това с подаръка отпада.А и един колега беше писал че от Томов и вафла не би си купил.И аз не му вярвам на този индивид.Много ми е неприятен.Нищо общо с футбола,още като политик го намразих с тези негови измишльотини.Иначе успех на ЦСКА в опита да се спасят финансово.Без тях А група няма да е същата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 27 мар 2014 10:26

Кировец написа:
mtaraduda написа:цска е губещо предприятие, което няма изгледи да стане печелившо, тоест няма изгледи да си повиши цената, тоест ако не си фен на този отбор нямаш файда да си даваш парите на вятъра, без никаква перспектива да се върнат.

Когато един страстен пушач, фен на футбола, си купува поредната кутия Марлборо очаква ли парите му да се върнат? Пакет акции се купува веднъж - струва 30 лева. Марлборо струва всеки божи ден по 5 лева.

Уникално мнение!И в двата случая паричките им обаче изчезват яко дим. :)
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 10:40

Готвача написа:
Кировец написа:
mtaraduda написа:цска е губещо предприятие, което няма изгледи да стане печелившо, тоест няма изгледи да си повиши цената, тоест ако не си фен на този отбор нямаш файда да си даваш парите на вятъра, без никаква перспектива да се върнат.

Когато един страстен пушач, фен на футбола, си купува поредната кутия Марлборо очаква ли парите му да се върнат? Пакет акции се купува веднъж - струва 30 лева. Марлборо струва всеки божи ден по 5 лева.

Уникално мнение!И в двата случая паричките им обаче изчезват яко дим. :)

С разликата, че едните отиват за спорта, за бъдещето и развитието на много детски мечти, а другите за белия дроб, мозъка, нервната система и съсипията на организма. :lol:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 27 мар 2014 11:05

Ако питаш мене и в двата случая даването на пари си е вредно с това качество на футбола и с това което ти дават цигарите,без значение от качеството.Този наш футбол със сигурност убива много повече отколкото ред други подобни "удоволствия",като цигарките и те спадат към тях.Но на който му е хубаво да си пуши за кеф,на който му е хубаво да си къса нервите с кеф.Важното е да ни е готино,нали? :) А и с акции и без акции,на феновете/редовите/им липсват финикийските знаци,така,че тези 30 лева според мен/а и според Томов/ са лесно прежалими.Все пак кеф цена няма.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 14:53

Готвача написа:Ако питаш мене и в двата случая даването на пари си е вредно с това качество на футбола и с това което ти дават цигарите,без значение от качеството.Този наш футбол със сигурност убива много повече отколкото ред други подобни "удоволствия",като цигарките и те спадат към тях.Но на който му е хубаво да си пуши за кеф,на който му е хубаво да си къса нервите с кеф.Важното е да ни е готино,нали? :) А и с акции и без акции,на феновете/редовите/им липсват финикийските знаци,така,че тези 30 лева според мен/а и според Томов/ са лесно прежалими.Все пак кеф цена няма.

Е, слава на Бога, футболът убива най-вече ентусиазма из по-ексцентричните фенове. :) Но минава време и болката отшумява, докато цигарките правят живота коренно различен в една отрицателна среда и за пушача и за близките хора около него. :roll:

Върни се в “ЦСКА”