BRF написа:bobonikolov написа:Аз мисля, че следващият мач ще е още по -труден от вчерашния. Левски си е Левски няма какво да коментираме. Винаги влизат за победа срещу нас. Другия път ще са още по- нахъсани, защото 4 мача без победа в редовното време и без отбелязан гол си е много. Ако Стойчо запази схемата 4 - 2 -3 - 1 то състава според мен трябва да е сления
1. На вратата Стоян Колев - ветеран с не малко мачове срещу сините и отлични изяви през годините в такива мачове;
2. В защитата - От ляво Фо Поре трябва да бъде разкаран и там да заиграе Милисавлевич. Така ще заздравим тази зона и ще бъде далеч по - трудно на играчите на Левски да пробият от там. В центъра - Менди и Василев, а в дясно - Крачунов.
3. В халфовата линия - двама халфове : Тодор Янчев дефанзивен, защото може да руши играта на противника и Ивайло Чочев офанзивен, защото може да играе като такъв и го е доказвал в доста мачове.
4. По крилата - от ляво Карачанаков ако се е възстановил ако не някой от новите. В дясно Тони Силва титуляр. В средата зад нападателя - Гъргоров
5. В нападение Гуидо Ди Вани.
Честно да ти кажа,едва ли си познал повече от 5 човека и съответните им позиции!
Познал е вратарчето, Фо Поре, Менди, Тошко Янчев и Чочев. Може да познае и за Ди Вани и Тони Силва