Стойчо Младенов към "Левски": Много жалко!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Стойчо Младенов към "Левски": Много жалко!

Мнениеот turbogena » 17 ное 2013 17:25

Teo написа:
DrAvalanche написа:Преди 2 години в гонг имаше видео как футболистите на цска пеят КЗЛ в автобуса.

Като сме ви победи, нормално е да се пеят песни. Както КЗЛ, така и КЗЛ-окото, КЗЛ-атекса и т.н. Къде виждаш омраза в това :idea:

Той не вижда проблем. Да си пеят каквото искат. Просто ви се показва ,че и вашите са се изявявали по такъв начин(даже по-груб). И на мен лично ми е все тая. Тука стана ебати проблема за тия тениски. :mrgreen:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

vaceole1914
Контакти:

Мнениеот vaceole1914 » 17 ное 2013 17:25

Как така Младенов за денонощие стана патриот и родолюбец?Този пак се опитва да манипулира мнението на любителите на футбола.Как?Много просто.Не А.Здравков и"ЛЕВСКИ"СОФИЯ спряха своите състезатели за младежкия национален отбор на БЪЛГАРИЯ,а той и т.н. "армейски клуб".Този все повече и повече ми заприличва на труженик от пл."Македония"!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 ное 2013 17:25

vratar4eto написа:
Teo написа:
GOLEADOR написа:Подуенци знаят,че Стойчо е прав и това ги прави много нервни.Ето,човека каза как ЦСКА са протегнали ръка и са дали добър тон за провеждане на дербито и как на това отговарят сините.Ми като не искаш мира,ще получиш секира.Щом искат да си живеят с омразата.Жалко е за децата ходещи на Герена и които подуенци ще увредят.Да накараш едно дете да мрази не е достойна постъпка,но къде у левскарите достойнство?

Никога няма да има уважение спрямо тях, не може цял живот да си го псувал и той теб и накрая да преглътнеш всичко... делението остава до смърта.

Кръвта вода не става, както се изказва баща ми.

Еми ние учим децата да пеят : "Левски, обичаме те!", а от сектор Г се чува: "Ние мразим Левски" и КЗЛ. И след това говорите за уважение. :shock:

Охх, а кой пее СМЪРТ ЗА СЕКТОР Г, смърт за вас свине и на т***** синове + сапуни и т.н. :o :roll:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2013 17:25

Teo написа:
GOLEADOR написа:Подуенци знаят,че Стойчо е прав и това ги прави много нервни.Ето,човека каза как ЦСКА са протегнали ръка и са дали добър тон за провеждане на дербито и как на това отговарят сините.Ми като не искаш мира,ще получиш секира.Щом искат да си живеят с омразата.Жалко е за децата ходещи на Герена и които подуенци ще увредят.Да накараш едно дете да мрази не е достойна постъпка,но къде у левскарите достойнство?

Никога няма да има уважение спрямо тях, не може цял живот да си го псувал и той теб и накрая да преглътнеш всичко... делението остава до смърта.

На ниво клуб нещата не стоят по този начин.За нас мерило винаги са били големите европейски отбори.За това и клубът ни се опитва да пропагандира европейско държание сред феновете си.За подуенци това не е така.Най-големите им успехи в Европа са тези над ЦСКА.И правят всичко възможно като клуб да посеят омраза към ЦСКА у своите фенове.А това е мерзко деяние.Да възпитаваш малки деца да мразят буди презрение у всеки българин.Но това е тяхната съдба,да ходят презрени по тази земя!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 17 ное 2013 17:25

Teo написа:
DrAvalanche написа:Преди 2 години в гонг имаше видео как футболистите на цска пеят КЗЛ в автобуса.

Като сме ви победи, нормално е да се пеят песни. Както КЗЛ, така и КЗЛ-окото, КЗЛ-атекса и т.н. Къде виждаш омраза в това :idea:

Значи в пеенето на кзл няма омраза, но във фланелки отбелязващи юбилей от знаминита победа има омраза?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 ное 2013 17:27

turbogena написа:

Да. И аз сега се сетих. Беше след победата им на Герена. Един от най-дейните беше Прасчо Делев.

Добре сте се сетили,но май забравихте,че след всеки напрегнат мач има известен период голяма емоция!Това,което направиха футболистите тогава наистина беше грозно,но тогава КЗЛ-то беше провокирано от нас и те се повлияха както от нас,от сините закани преди мача,така и от резултата!
Разликата с ''Аз мразя ЦСКА'' е,че тази ''акция'' е напълно организирана от целия ви клуб,без изобщо да бъдете провокирани и то преди мач! Съответно тук разликата изобщо не е малка!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 ное 2013 17:28

DrAvalanche написа:
Teo написа:

Значи в пеенето на кзл няма омраза, но във фланелки отбелязващи юбилей от знаминита победа има омраза?

Добре, с каква дума трябва да отбележиш факта, че си победил вечния ти съберник :?

Разбирам фенове да носят тези фланелки, няма нищо лошо, но футболистите - това е насаждането на омраза....

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 ное 2013 17:28

Щото след победа, вие пеете обичам ЦСКА>. :lol: :lol: Аре не се правете на света вода. За какво беше изказването, докъде стигна. Когато нещо не изнася, почва да се отнася за съвсем други неща. :lol: Идеята беше, че досега винаги е имала омраза, къде от наша страна с изцепки, къде от ваша. Факт. И просто сега са решили да се направи нещо, щото не можете да отречете, че наистина положението не е хубаво. Изкефи ме, че се изпя химна, че двама от различни отбори бяха прегърнати, същ така съм доволна, че на мачовете на националния се пее Българи Юнаци между Б и Г. И така трябва да бъде. Харесва ми, че и двете агитки помагат на свои фенове и даряват средства , за да се оправят. Така и трябва да е. Толкова ли е трудно за разбиране, та трябва да се ровим и изкарваме какви ли не глупости като доводи.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 17 ное 2013 17:28

DrAvalanche написа:
Teo написа:

:lol: :lol: Има много болни от червения сектор. Включително и Тройчо.

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 17 ное 2013 17:28

Teo написа:

... като сме ви праснали отзад ДВА ПЪТИ по СЕДЕМ голи... НЕ Е ЖАЛКО, ЖААААЛНООО Е :) :!: Не вижам омраза, само някой е... :mrgreen: ОМАЗАН
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Върни се в “ЦСКА”