Тони Силва подсилва ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Тони Силва подсилва ЦСКА

Мнениеот Logical person » 18 дек 2013 18:09

Евала, че се е навил за толкова малко пари. Само на 20 години е и определено има качества. Това което ми направи впечатление от контролния мач е че няма навика да подава :lol: Но поне технически и физически е добре. Оттук натам предимно психологически има да се работи с него - отборна игра, пределна мотивация и т.н. Ако това се постигне, ще е успешен трансфер.

п.п. Македа получаваше по 500 паунда седмично, когато влезе в два мача като резерва и донесе победата за Ман Ю. След тези два мача му вдигнаха заплатата на 1000 паунда. Като се има в предвид, че всякакви сакатлъци вземат по 50-100 хиляди на седмица в Ман Ю, си е направо нищо.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 дек 2013 20:14

Venko123 написа:
шивача написа:Тоя бая е пипа, дано му върже при нас ;) Само тея 6 мес. договор нещо не се връзват, па макар и да има разни опции :roll: Нещо не му е наред вероятно, я в главата, я на друго място?

Или просто в клуба вече се мисли правилно и вместо да подпишат за 5 год. с него, и да го освободят след 3 месеца за да може да ни съди после, са подписали за 6 месеца?

Знам ли, кое е правилно? Гледам, на запад подписват за по 5г., особено с младите играчи, явно са балъци :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 дек 2013 20:28

donDiego написа:
W84me написа:Най-бедния футболист... За 3500 лева навън не се намират и чистачки! :mrgreen:

А по-добре ли щеше да е, да взема колкото Бру и да играе ..Ганкиното :mrgreen:

Смятай тоя колко играе щом никой друг не го иска и се е навил на такава заплата В БЪЛГАРИЯ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 18 дек 2013 20:35

шивача написа:
Venko123 написа:
шивача написа:Тоя бая е пипа, дано му върже при нас ;) Само тея 6 мес. договор нещо не се връзват, па макар и да има разни опции :roll: Нещо не му е наред вероятно, я в главата, я на друго място?

Или просто в клуба вече се мисли правилно и вместо да подпишат за 5 год. с него, и да го освободят след 3 месеца за да може да ни съди после, са подписали за 6 месеца?

Знам ли, кое е правилно? Гледам, на запад подписват за по 5г., особено с младите играчи, явно са балъци :roll:

С този явно не са подписали, нито Ливърпул, нито Челси. Не сме в позиция да плащаме 5 години заплата на някой ако не играе, нито да му плащаме обещетения ако го освободим. Нали има клауза за удължаване ? Ако се докаже в следващите 6 месеца,клуба има опция да му удължи договора. Освен това футболистите не се съгласяват на обвързващи договори, освен ако не им се предложи много голяма заплата.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2013 12:48

шивача написа:
Venko123 написа:

Шивач, Левски за колко бяха подписали с Калво, само и само да се навие да играе при тях? Точно за 6 месеца. После избяга без да вземат лев за него, ама... риск печели, риск губи. Поне заплатата на нашия няма да е висока.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 20 дек 2013 13:27

W84me написа:
donDiego написа:
W84me написа:Най-бедния футболист... За 3500 лева навън не се намират и чистачки! :mrgreen:

Смятай тоя колко играе щом никой друг не го иска и се е навил на такава заплата В БЪЛГАРИЯ!

Ще я смятаме напролет, като заиграе
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 мар 2014 11:22

Как се става скаут? Изглежда имам някакви умения да откривам таланта :mrgreen: :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 мар 2014 11:23

donDiego написа:
W84me написа:
donDiego написа:

Ще я смятаме напролет, като заиграе

2 участия - 2 гола. :lol: Магията на А група. :)

Потребителски аватар
AllanPo
Контакти:

Мнениеот AllanPo » 02 мар 2014 12:14

Понякога малко се унася с финтовете,но се вписа добре в отбора и ще е много полезен.Нека братовчедите се смеят,че взима малко,все пак при тях пари като вестници. :lol:
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”