7 кръг ЦСКА София - Ботев Пловдив FT 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: 7 кръг ЦСКА София - Ботев Пловдив |01.09|
Не е така и нашите места нема да им стигнат
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
- Контакти:
2-0 с голове на Карата и Долапчиев
- dreben23
- Контакти:
Ако трябва да съм реалист, с Тошко Неделев 1-3, без Тошко- 3-1 за нас.
Може да стане и второто, ако го продадат до ден -два.

Може да стане и второто, ако го продадат до ден -два.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
Господа пловдивчани, в каквато и форма да е ЦСКА и на което и да е място в класирането на Армията сме фаворити срещу всеки. Отделно вашия отбор нещо започва да изпуска парата, а ние тепърва тръгваме нагоре. Надявам се стадиона да е пълен и да стане здрав мач. Не виждам причина да се сърдите за бройката на билетите, защото Армията е все още в ремонт и капацитета е намален. Сигурен съм, че ваши хора няма да останат извън стадиона, просто куките няма да го позволят.
-
Стига сте го надували този балон Неделев.С него или без него Сопот пак ще са извън тройката като миналата година.До 2-3г. пак ще се борят за оцеляване.Съдбата си знае работата.По традиция победа за нас.
П.П.:Къде е темата за трансферите?Искам да се възхитя от привличането на СЕди бе,взехме доста по-класен заместник на Станко.
П.П.:Къде е темата за трансферите?Искам да се възхитя от привличането на СЕди бе,взехме доста по-класен заместник на Станко.
Върти ми се нещо от сорта 3-4 на 0 за нас... Мамади ще се бъде играч на мачО.
Може ли да се слага за първи голмайстор?
-
- Контакти:
Янис Зику написа:Може ли да се слага за първи голмайстор?
Сигурен съм, че без да е играл истински мачове пак ще е по-добър от Кировски. Незнам дали Стойчо ще го вземе в групата, но ако е картотекиран, защо не? Има слухове, че англичанина ще е титуляр до Тошко, значи и Сидибе може да е на линия. Като го гледам, каква грамада е нашите недорасляци ще ги мачка, като лавина. Не знам, с какви габарити беше Дембеле, защото не съм го виждал отблизо, но този ми изглежда дори по-здрав. Въпроса е, как се справя, като е на 33 години? Иначе няма спор, че е научен футболист със сериозна кариера зад гърба си.
angelofdeath написа:Янис Зику написа:Може ли да се слага за първи голмайстор?
Сигурен съм, че без да е играл истински мачове пак ще е по-добър от Кировски. Незнам дали Стойчо ще го вземе в групата, но ако е картотекиран, защо не? Има слухове, че англичанина ще е титуляр до Тошко, значи и Сидибе може да е на линия. Като го гледам, каква грамада е нашите недорасляци ще ги мачка, като лавина. Не знам, с какви габарити беше Дембеле, защото не съм го виждал отблизо, но този ми изглежда дори по-здрав. Въпроса е, как се справя, като е на 33 години? Иначе няма спор, че е научен футболист със сериозна кариера зад гърба си.
Ще видиме у неделя какво ще покаже, дано не е Шеридън №2! Гледах контролата със Сливнишкия и мисля, че ще пасне на играта ни, но всички зависи от него и дали ще покаже тези качества на който реално е способен е друг въпрос. Надявам се да почне титуляр в неделя и да отбележи гол.
-
- Контакти:
Teo написа:Върти ми се нещо от сорта 3-4 на 0 за нас... Мамади ще се бъде играч на мачО.
Да не ни се върти главата след мача?