Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tyranta
Контакти:

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот tyranta » 11 авг 2013 17:25

petko.h.markov написа:
tyranta написа:
petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:Ситуацията при ЦСКА сравнена с другите отбори от "А" група мога да я сравня с кандидат-студентска кампания, при която другите са се подготвяли за изпити 7-8 месеца, а ние последните 2 седмици и искаме да сме на същото ниво като тях. При това другите са ходили на частни уроци, даже са си платили да им дадат темата предварително, а ние сме учили без частни уроци, без учебници, само по записки. Ей това е положението, и който не го разбира не съм особен оптимист, че ще разбере какво му се случва и в неговият собствен живот.

Имам само един въпрос.Защо като нямаме пари и възможност да избираме качествени футболисти- вземаме на
килограм и даваме сравнително големи заплати? И ако утре се убедим че не стават-какво правим? Писна ми чета
че ни съдят за неустойки и не изплатени заплати.За Саша например не взехме стотинка.

Аз ще ти отговоря .. за този същия Саша говорихте по същия начин предното лято след Мура .. не ставал за нищо от къде го намерихме от кои плж го докарахме .. е ? сега ревем че сме го изпуснали ? кои със колко сравнително голяма заплата е като наи големите заплати са на Бадема , В.Илиев , Черни ... по 15 000 тавана ? А след няколко мача ако от тези които сега както казвате доидоха на килограм ( НЕ СЕ ПЛАТИ НИТО СТОТИНКА ) някои пък вземе че малко покаже игра и бъде продаден зимата и се избият всичките пари ? тогава какво ще говориме ? от къде да дойдат приходите ? от продажба на билети ( там дето половината скачате оградата ) ? от абонаментните карти ? от продадените фенски артикули ? от къде ? случаино някои да се интерисува Херо във Бургас как успява вече 3ти сезон да закърпи положението ... аз ще ви кажа .. взима по наи малко 40 човека на проби и от тях пресява 4-5-6 играча и до следващата подготовка като се продадат започва отначало ... едните не харесват Мореира и Ревсон .. Е ? снощи единия не влезна ваобще нещо промени ли се ? другите не харесват Рангел Абушев ... е нали искаме млади българчета ? следващите искат Григор Долапчиев постоянно титуляр .. и ? като изиграе 2 слаби мача ще го метнем както Бербатов преди години и ще го изгониме от Армията ? Ей Богу ... осъзнайте се малко .. този отбор беше сглобен 3 дена преди началото на сезона ... във него в момента има 5 !! подчертавам 5 млади момчета ( Грънчов , Чочев , Карачанаков , Долапчиев - младежки националчета ... + Абушев ... ) това ще е грабнака за след време .. в различен етап от мачовете Стойчо го пуска всеки по различно кои повече кои по малко .. постепенно те ще заиграят ... тия под наем дето доидаха ще си отидат като не стават няма проблем те затова са под наем .. другите са за по 1 година и като не стават и те ще си тръгнат ...Сега ревнахте и за Мболи .. много бързо забравихте като беше любимец на Армията !! и тои идва без пари за 3 години договор !! вратар на 27 години има още много да даде .. преди беше под наем и плащахме заплата сега можем само да спечелим от него .. дали ще играе и ще гo ПРОДАДЕМ .. или ще ПРОДАДЕМ Черни които и тои доиде без пари , а ще искараме от него ... важното е да се налеят свежи пари в отбора и да закърпим положението ... дишайте дълбоко ТВЪРДО ЗАД СТОЙЧО И ОТБОРА !!! А НИЕ СМЕ ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!

Два пъти го прочетох внимателно и не разбрах отговора на моя въпрос.Сигурно съм много прост.Обаче имам друг
който изисква кратък отговор.Кой футболист взет от Стойчо след това е продаден с печалба/Мораеш е взет от титан/

ами прочети го 3ти път и може и да успееш да разбереш какво съм написал в такъв случай !!! взимат се защото са БЕЗПЛАТНИ .. и ако някой покаже качества и добра игра и малко блесне може да го продадем и да искараме парички ... примера с Херо в Бургас ... по 400-500 хиляди евра се взима на играч продаден в Турция , Русия , Китаи ... в същото време заплатите им не са чак толкова големи колкото ги описвате .. 15 000 ЛЕВА ... = 7500 евро и то не на всички това е ТАВАНА !!! както го сметнахте вече математици такива около 200 000 лева на месец .. ако продадем САМО 1 за парите които вече изкоментирахме то е равно на 5 месеца заплатите на ЦЯЛ ОТБОР !!! а ако продадем 2ма смяташ ли ? затова Стойчо ги взема на килограм .. от тези всичките 10-12 човека все 1-2 да станат и да се покрият разходите ... ясно е че в момента пари НЯМА ... със 11 юноша няма как да играем .. видяхме какво стана с Своге и Банско нали ? е ? тогава какво ще стане със отборите в цялата А група ? и след 3-4 мача всички юноши да си търсят други отбори с тия нашите претенции ? а не .. аз не искам това .. аз искам първо да се изчистят всички дългове до краи .. да няма никаде на кои какво да даваме да заработи клуба .. и тогава да се мисли за перспективи за титли успехи и т.н .. имам търпение и мога да чакам .. мога да дам време на Стойчо и да го подкрепям ... няма как да искаме резултати на отбор без подготовка събран 3 дена преди началото на сезона ... със дошли изцяло СВОБОДНИ трансфери без нито 1 лев да е даден за тях ... няма как ..
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 11 авг 2013 17:27

За Стойчо Младенов! Няма да комeнтирам треньорските му качества и начина му на работа. Най-важното е да му се даде време! Малоумно е след 4-ри срещи да му се иска оставката. Нито е водил подготовка, нито качествена селекция с футболисти от кол и въже, нито ЦСКА е ЦСКА. Аз му давам 1-на година. Ако нищо не направи си заминава.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 авг 2013 17:35

Стойчо отдавна предупреди да не очакваме някаква особено силна селекция, предупреди и че сезонът ще е оздравителен, но някои хора или имат толкова къса памет, или са седели върху ушите си, като го е казвал, или се правят на недоразбрали и сега само реват. Сигурно Стойчо е виновен, че завари само няколко играчи с договори и че го назначиха около 10 дни преди началото на сезона.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 11 авг 2013 17:42

Udoji90 написа:Стойчо отдавна предупреди да не очакваме някаква особено силна селекция, предупреди и че сезонът ще е оздравителен, но някои хора или имат толкова къса памет, или са седели върху ушите си, като го е казвал, или се правят на недоразбрали и сега само реват. Сигурно Стойчо е виновен, че завари само няколко играчи с договори и че го назначиха около 10 дни преди началото на сезона.

Оздравителен със куп чужденци?Е не уверих се,че някои от феновете на ЦСКА са пълни идиоти за да не разбират,че Стойчо е менте-треньор!Сега имате възможност радвайте се на оправданията му,ако не биеме Нефтохимик вече е ред на съдиите да са виновни.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 авг 2013 17:45

Добре добре.Колко просто било-като всички гениални неща.Само че аз този филм съм го гледал поне четири пъти.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 11 авг 2013 17:51

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Udoji90 написа:Стойчо отдавна предупреди да не очакваме някаква особено силна селекция, предупреди и че сезонът ще е оздравителен, но някои хора или имат толкова къса памет, или са седели върху ушите си, като го е казвал, или се правят на недоразбрали и сега само реват. Сигурно Стойчо е виновен, че завари само няколко играчи с договори и че го назначиха около 10 дни преди началото на сезона.

Оздравителен със куп чужденци?Е не уверих се,че някои от феновете на ЦСКА са пълни идиоти за да не разбират,че Стойчо е менте-треньор!Сега имате възможност радвайте се на оправданията му,ако не биеме Нефтохимик вече е ред на съдиите да са виновни.

цяла седмица ти чета нападките против Стойчо разбрахме те .. аиде АНТИ Младенов си Окей ... и ? кои ще дойде ? Методи Деянов и Червенков и Л.Пенев ? Само че и тримата 1 седмица преди Стойчо да поеме отбора те ОТКАЗАХА !!! видяхме какво направи и Стоичков .. само той се хвана за хорото макар че знаеше какво го очаква .. !!! то е лесно да се подкрепя отбора като бие наред ... сега е трудно нали ? еи така се разбира кои наистина милее за отбора .. другите сте ми ясни !!! в отбора имаше само 5 човека с договор !!! какво от къде да вземе и да направи за да събере минималната бройка от 15 ПРОФЕСИОНАЛНИ футболисти с картотеки ? тук децата от школата не попадат !!! ама маи това условие ви избягва ? и да те питам за кой толкова читави юноши плачеш че не играят ? ми то няма база , школа , терени ... къде и как тренираха до сега ? кои са тези на които не е даден шанс ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 авг 2013 17:56

А къде пише, че "оздравителен" изключва наличието на чужденци? (Отделно, че не е нужно да плюем по всеки чуждестранен играч - наистина някои разочароват до момента, но други правят добро впечатление, а трети са играли прекалено малко, за да ги оценяваме.) "Оздравителен" за мен означава да играем с не толкова качествени играчи, като част от тях може и да не са българи - горе-долу това виждаме наистина. И бъди така добър да не наричаш другите фенове "идиоти" - големи хора сме и може да се води дискусия без обиди. (Не, че много съм се обидил де - просто е дразнещо.)
Последна промяна от Udoji90 на 11 авг 2013 18:06, променено общо 4 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 авг 2013 17:59

За!Младенов е човека който може да извади ЦСКА от това трудно положение!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 авг 2013 18:03

Кажи какво трябва да се случи,че Нефтохимик да бие ЦСКА и след това отговори на същият въпрос,но за Левски!След като си итговориш надявам се,повече да не си казъл лоша дума против Стойчо!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 авг 2013 18:05

Както много левскари се подиграват в момента на ЦСКА, така пак може да се обърне плочата. Кротнете се малко, младежи! Не виждате ли, че противникът може да няма резултати, но поне се опитва да играе ФУТБОЛ за разлика от нашите въздухари? Напълно стоя зад последната си дума. В момента в "Левски" е пълно с посредственици, които само се редят в края на месеца за заплата, но не дават нищо от себе си на терена.
Както и да играят "червените" сега, са доста по - добре от "сините". Не е само късмет, че вратарят им спасява толкова много. Това се нарича и класа, която Пламенчо няма. Беройчо Везалов и той е същият, Кристалният Рамос, изобщо все едни играчи са в "Левски", че свят да ти се завие.
Както казах преди време, те трябва да си плащат, че играят, а не обратното.
Не се знае дали след няколко кръга случилото се вчера на ЦСКА в Разград няма да се повтори и с "Левски", макар и в София.
Последна промяна от daniel875 на 11 авг 2013 18:07, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”