Новите собственици на ЦСКА се оказаха от Люксембург

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avon

Re: Новите собственици на ЦСКА се оказаха от Люксембург

Мнениеот Avon » 26 юли 2013 19:13

vaskonti написа:По принцип, докато сделката не приключи окончателно е нормално новите да не дават пари. Това е по принцип. А какво ще стане след 2-3 седмици, когато КЗК излезе с решението, не знам. Но до тогава не можем да държим сметка на Томов за нищо.

Не трябва ли, при голямата навалица от желаещи, да се направят заявки за количествата акции? :roll:
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2013 19:18

vaskonti написа:
zaho_baho написа:Аргументите са и следните :
2008 г. като го замеряхте с бутилки не видях да се е уплашил.Напротив ,вървеше си като Исус към Голгота.
Томов няма близки в България и доколкото знам не живее тук ,че да се притеснява от каквото и да било.
Томов е патологичен лъжец и демагог.Не знам как някой би си помислил ,че се е променил.
Томов се изтъпанчи и каза : в касата на ЦСКА има 0.00 лв.Т.е. нищо не се е променило,ще се кара на заеми.

И малко извън темата ,единствената положителна разлика е ,че не дава интервюта пиян.

По принцип, докато сделката не приключи окончателно е нормално новите да не дават пари. Това е по принцип. А какво ще стане след 2-3 седмици, когато КЗК излезе с решението, не знам. Но до тогава не можем да държим сметка на Томов за нищо.

Новите не дават пари, старите също.. как ще им плащате на тия футболисти?

Новите преди сделката не би трябвало и да назначават, уволняват, да сключват договори.. или за тези неща не важи правилото?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 юли 2013 20:47

Кашчей написа:
vaskonti написа:
zaho_baho написа:Аргументите са и следните :
2008 г. като го замеряхте с бутилки не видях да се е уплашил.Напротив ,вървеше си като Исус към Голгота.
Томов няма близки в България и доколкото знам не живее тук ,че да се притеснява от каквото и да било.
Томов е патологичен лъжец и демагог.Не знам как някой би си помислил ,че се е променил.
Томов се изтъпанчи и каза : в касата на ЦСКА има 0.00 лв.Т.е. нищо не се е променило,ще се кара на заеми.

И малко извън темата ,единствената положителна разлика е ,че не дава интервюта пиян.

По принцип, докато сделката не приключи окончателно е нормално новите да не дават пари. Това е по принцип. А какво ще стане след 2-3 седмици, когато КЗК излезе с решението, не знам. Но до тогава не можем да държим сметка на Томов за нищо.

Новите не дават пари, старите също.. как ще им плащате на тия футболисти?

Новите преди сделката не би трябвало и да назначават, уволняват, да сключват договори.. или за тези неща не важи правилото?

Мен ли ме питаш? Ако не искаш от мен точен отговор, а да си изсмуча нещо от пръстите, ще предположа, че плащането, назначаването и уволняването вероятно стават по някаква договорка между двете страни. Сигурен съм, че и сам можеше да го предположиш. Или може би смяташ, че новите играчи на ЦСКА са подписали договора си с човек, който не е оторизиран да ги подписва, което пък следва да докара на клуба служебни загуби?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2013 21:01

vaskonti написа:Мен ли ме питаш? Ако не искаш от мен точен отговор, а да си изсмуча нещо от пръстите, ще предположа, че плащането, назначаването и уволняването вероятно стават по някаква договорка между двете страни. Сигурен съм, че и сам можеше да го предположиш. Или може би смяташ, че новите играчи на ЦСКА са подписали договора си с човек, който не е оторизиран да ги подписва, което пък следва да докара на клуба служебни загуби?

Нцъ, не мисля така.Но след като не даваш пари защо определяш кой да дойде в клуба и да бъде назначен? Ами ако сделката пропадне?

ПП-Според един ваш фен, в една тема, си заслужавате служебна загуба от Локото, защото (пак според него) Стойчо нямал договор с ЦСКА. Надали някой от нас знае истината, но пък на нас това ни е "работата" във форума-да коментираме чуто, видяно, прочетено.. и да даваме мъдри съвети и мисли.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 юли 2013 21:15

Сделката може да пропадне само ако КЗК каже, че нещо не е наред, което принципно няма как да стане. Ако Титан решат да се дръпнат, по принцип в такива договори има солидни неустойки, които този път ще плащат Титан, а не ЦСКА.
А Стойчо няма начин да няма договор.Все едно играчите да нямат, а да си играят без последствия. Не стаа...
[/center]

Потребителски аватар
Avon

Мнениеот Avon » 26 юли 2013 21:26

vaskonti написа:Мен ли ме питаш? Ако не искаш от мен точен отговор, а да си изсмуча нещо от пръстите, ще предположа, че плащането, назначаването и уволняването вероятно стават по някаква договорка между двете страни. Сигурен съм, че и сам можеше да го предположиш. Или може би смяташ, че новите играчи на ЦСКА са подписали договора си с човек, който не е оторизиран да ги подписва, което пък следва да докара на клуба служебни загуби?

Ами интересно ще е да се види кой е пописвал от страна на клуба ?Да не се окаже в последващите дела за пари да се окажат недействителни договорите.Това е напълно в стила на лупи и титаните :?
Всяка сила може да премине в слабост.
నియంత్రణ ఒక మోపు ఉంది

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 юли 2013 10:07

Avon написа:

Ами интересно ще е да се види кой е пописвал от страна на клуба ?Да не се окаже в последващите дела за пари да се окажат недействителни договорите.Това е напълно в стила на лупи и титаните :?

Е ти кой мислиш, че е подписвал? Бай Добри ли? Подписвал е този, който към тази дата има това право, най-вероятно Венци Живков! Невъзможно и невероятно ли ти се струва всякакви подписвания да са съгласувани с новите собственици?
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2013 10:35

vaskonti написа:
Avon написа:

Е ти кой мислиш, че е подписвал? Бай Добри ли? Подписвал е този, който към тази дата има това право, най-вероятно Венци Живков! Невъзможно и невероятно ли ти се струва всякакви подписвания да са съгласувани с новите собственици?

Никак не е невъзможно. Вероятно е този Ивайло Котев, който подписва договорите.

Новата управленска структура на ЦСКА, публикувана в официалния сайт на "червените":
......................................................................
Изпълнителен директор:
Александър Тодоров - общо ръководство и представителство на Клуба Членове Ивайло Котев - отговаря за административната дейност, връзки с БФС и другите футболни клубове, както и за спортните и неправителствени организации.

Гледам, че е завършил НСА и явно има голям опит в администрацията, след като е бил треньор, шеф на ДЮШ, помощник на Стойчо и Червенков.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 юли 2013 11:04

Ами, според мен няма начин да не са съгласувани. Най-малкото защото предполагам, че Стойчо веднага щеше да измрънка. Ако не той, поне Тодоров или въпросният Котев. А няма как Котев да подписва, просто защото докато КЗК не се произнесе, той е никакъв в ЦСКА и няма никакви права. Според мен Венци Живков подписва, все още.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юли 2013 11:09

vaskonti написа:Ами, според мен няма начин да не са съгласувани. Най-малкото защото предполагам, че Стойчо веднага щеше да измрънка. Ако не той, поне Тодоров или въпросният Котев. А няма как Котев да подписва, просто защото докато КЗК не се произнесе, той е никакъв в ЦСКА и няма никакви права. Според мен Венци Живков подписва, все още.

Нали тези промени са вписани в Търговския регистър. То кадрови назначения могат да се направят и без да е официално прехвърлена собствеността. Ама, като му гледам биографията на Котев, дано не е само с НСА, а да има и нещо икономическо у него, защото за такава длъжност, без никакъв административен стаж на такава позиция......
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”