2ри кръг Берое - ЦСКА 29ти юли 21:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 2ри кръг Берое - ЦСКА 29ти юли 21:00
С оглед статистиката за мачовете между ЦСКА и Берое,прогнозата ми е Х2,пък и Берое вече изпълниха плана максимум миналото първенство,настоящото първенство предполагам, ще си отстояват мястото на средняк в А група.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
За мен ако вземем хикс в този мач ще е успех! 
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
dimitroff78
- Контакти:
Много тежък мач ще бъде, с оглед ситуацията на двата отбора.
Берое е много стабилен отбор, направиха хикс на Апоел. Дори и Апоел да не са играли на върха на възможностите си, това е един много престижен резултат за Берое.
Петър Хубчев е подредил един много боеспособен отбор, който играе бързо и опростено.
Червените все още нямат избистрен състав, не са провели правилна подготовка, да не говорим за проблемите със смяната на собствениците, неяснотите и какво ли още не.
Стойчо, обаче, е стара лисица, обича да играе навън и смятам, че ще прибере отбора, ще почака заралии да се наиграят и ще ги дебне, за да ги излъже.
Ако не се допусне някаква ранна груба грешка, ЦСКА може и да го вземат мача. Особено, ако Берое тръгнат да "мачкат" и да се надиграват, понеже са домакини и на всяка цена трябва да бият.
Все си мисля, че тоя мач е малко по-лесен за ЦСКА, от колкото беше мача с Локо ПД, според мен.
Берое е много стабилен отбор, направиха хикс на Апоел. Дори и Апоел да не са играли на върха на възможностите си, това е един много престижен резултат за Берое.
Петър Хубчев е подредил един много боеспособен отбор, който играе бързо и опростено.
Червените все още нямат избистрен състав, не са провели правилна подготовка, да не говорим за проблемите със смяната на собствениците, неяснотите и какво ли още не.
Стойчо, обаче, е стара лисица, обича да играе навън и смятам, че ще прибере отбора, ще почака заралии да се наиграят и ще ги дебне, за да ги излъже.
Ако не се допусне някаква ранна груба грешка, ЦСКА може и да го вземат мача. Особено, ако Берое тръгнат да "мачкат" и да се надиграват, понеже са домакини и на всяка цена трябва да бият.
Все си мисля, че тоя мач е малко по-лесен за ЦСКА, от колкото беше мача с Локо ПД, според мен.
bastuna2003 написа:Понеделник ще пътувам от Слънчев бряг за мача. Ако има някой по пътя (Поморие, Бургас) го взимам без пари отиване и връщане. Нека ми пише на ЛС
Прогноза 0-2
Събираме се в 6 часа в Бургас!Ако имаш интерес,да ти кажа къде да ако не ти се пътува сам!
Прогнозирам,че Берое няма да вкара гол!
- dreben23
- Контакти:
BRF написа:Прогнозирам,че Берое няма да вкара гол!
Доста смела прогноза, дай да я направим и още по-смела викам- 0-1 или 0-3 ми се върти от два дни в главата.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
danko_sot написа:За мен ако вземем хикс в този мач ще е успех!
Формата е временна, а класата вечна!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
- Logical person
- Контакти:
Не мисля че Берое е фаворит в този мач. Това което показахме като игра срещу Локо Пд ми хареса много. Само малшанса ( две греди ) и две съдииски тесли ни попречиха да победим. От тогава има и нови попълнения и се предполага отбора да е още по-сработен. В никакъв случай Берое не е слаб отбор, но и ние не сме слаби. Аз очаквам хубаво и оспорвано дерби в което ЦСКА ще вземе първа победа за този сезон

Aбе, нито група за мача, нито състав 1ч преди него. Еб*м ти и треньорско ръководство. 
тартов състав
12. Томас Черни
6. Джаксън Менди
10. Марсиньо
11. Неманя Милисавлевич
18. Ивайло Чочев
19. Апостол Попов
21. Венцислав Василев
22. Бруно Морейра
23. Емил Гъргоров (к)
31. Ревсон Кордейро
71. Антон Карачанаков
Резерви
92. Стоян Колев
4. Рангел Абушев
9. Християн Кировски
16. Петър Витанов
25. Ангел Грънчов
26. Юлиян Илиянов
45. Григор Долапчиев
Интересно ,двамата нови от Национал започват като титуляри.Дано смачкаме държавният "Б" отбор !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора