haha написа:Сега Нефтохимик ли искате да затривате?
Кого питаш, собственика им, Гришата и ли нас, форумните лаладжии? Аз специално съм против затриването на каквото и да е било, освен на някоя друга халба бира....

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
haha написа:Сега Нефтохимик ли искате да затривате?
Hrabar написа:RUSE написа:1982 написа:Hrabar написа:
"Ботев" и Металик Сопот се сляха, в традиционния смисъл на думата. Ботев не е применуван Металик Сопот.
Ботев фалира и бе закрит, това се случи с Ботев.
Ония си направиха ново клубче и врътнаха далаверата с Металик Сопот, хич не им е чиста работата, защото кредиторите на Ботев пиха по една студена вода, а тия си преименуваха Металик на Ботев (наричай го сливане, щом по ти харесва) и сега се правят на много чисти.
Не, просто Ботев откупиха правото на участие на Металик Сопот във "В" група, тъй като са от една и съща административна област, а Металик изпадна по наредба в долната дивизия - "А" окръжна.
Преди бях постнал едно мнение по темата ТУК.
Ха! Т.е. СЪВСЕМ ЗАКОННО можем да почнем от В група? Това ли казваш? Да си откупим право на участие, като Ботев от Металик Сопот?
veselinsk написа:За всички олигофрени, сини,червени, пембяни
Лиценз трябва за професионален футбол - А и Б футболни групи
В група е аматьорска и там има право на участие, а не лиценз.
То да е боза да ви го налее човек в главите,ама не е.
RUSE написа:Hrabar написа:RUSE написа:1982 написа:Hrabar написа:
"Ботев" и Металик Сопот се сляха, в традиционния смисъл на думата. Ботев не е применуван Металик Сопот.
Ботев фалира и бе закрит, това се случи с Ботев.
Ония си направиха ново клубче и врътнаха далаверата с Металик Сопот, хич не им е чиста работата, защото кредиторите на Ботев пиха по една студена вода, а тия си преименуваха Металик на Ботев (наричай го сливане, щом по ти харесва) и сега се правят на много чисти.
Не, просто Ботев откупиха правото на участие на Металик Сопот във "В" група, тъй като са от една и съща административна област, а Металик изпадна по наредба в долната дивизия - "А" окръжна.
Ха! Т.е. СЪВСЕМ ЗАКОННО можем да почнем от В група? Това ли казваш? Да си откупим право на участие, като Ботев от Металик Сопот?
Можете да си създадете нов клуб и да откупите правото на участие на клуб от "В" група, намиращ се в същата административна област. Ето защо Ботев Пд взе правото на участие на Металик Сопот, а ЦСКА не може да вземе правото на участие на Нефтохимик. А и това е безсмислено - вземането на право на участие не те прави нов клуб без дългове, каквото уж е упражнението.
Единствената опция е преименуването на Нефтохимик, но след като лиценз е вече издаден, то това може да стане едва при следващия период на лицензиране.
1Neutralen написа:1Neutralen написа:dodo7271 написа:Както винаги, от БФС така са го написали, че нищо не се разбира. Този срок от 3 година за какво е? Значи ли, че ЦСКА трябва да играе три години в аматьорските групи, за да кандидатства за професионален лиценз?
Пред ЦСКА има 2 варианта:
Вариант 1:
В А група с изчистени дългове
Вариант 2:
ЦСКА започва в Б окръжна, но няма да има проблем да придобие право за участие във В група, ако си плати за това право.
Само да уточня. Във Вариант 2, ЦСКА ще е най вероятно с ново АД, без Титан.
Трябва да се провери дали все още съществува оригинално дружество на ЦСКА от преди 1999г. Ако е така, то тогава ще можете да запазите историята на клуба.
НО, ще загубите 3 титли (тезе спечелин от сегашното АД след 1999г).
Това направиха Ботев Пд, ако не се лъжа.
Hrabar написа:Не, просто Ботев откупиха правото на участие на Металик Сопот във "В" група, тъй като са от една и съща административна област, а Металик изпадна по наредба в долната дивизия - "А" окръжна.
pampi написа:haha написа:Сега Нефтохимик ли искате да затривате?
Кого питаш, собственика им, Гришата и ли нас, форумните лаладжии? Аз специално съм против затриването на каквото и да е било, освен на някоя друга халба бира....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта