БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот pampi » 28 юни 2013 19:02

haha написа:Сега Нефтохимик ли искате да затривате?

Кого питаш, собственика им, Гришата и ли нас, форумните лаладжии? Аз специално съм против затриването на каквото и да е било, освен на някоя друга халба бира.... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 19:02

Hrabar написа:
RUSE написа:
1982 написа:
Hrabar написа:
"Ботев" и Металик Сопот се сляха, в традиционния смисъл на думата. Ботев не е применуван Металик Сопот.

Ботев фалира и бе закрит, това се случи с Ботев.

Ония си направиха ново клубче и врътнаха далаверата с Металик Сопот, хич не им е чиста работата, защото кредиторите на Ботев пиха по една студена вода, а тия си преименуваха Металик на Ботев (наричай го сливане, щом по ти харесва) и сега се правят на много чисти.

Не, просто Ботев откупиха правото на участие на Металик Сопот във "В" група, тъй като са от една и съща административна област, а Металик изпадна по наредба в долната дивизия - "А" окръжна.

Преди бях постнал едно мнение по темата ТУК.

Ха! Т.е. СЪВСЕМ ЗАКОННО можем да почнем от В група? Това ли казваш? Да си откупим право на участие, като Ботев от Металик Сопот?

Да, можете, но ми се струва малко късно вече.Ботев си направиха сдружението през април, ако не се лъжа, и се обединиха някъде по това време с Металик.. може и малко по-късно да е било.Просто има технологично време, което не може да се избегне.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 28 юни 2013 19:03

За всички олигофрени, сини,червени, пембяни

Лиценз трябва за професионален футбол - А и Б футболни групи

В група е аматьорска и там има право на участие, а не лиценз.

То да е боза да ви го налее човек в главите,ама не е.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 юни 2013 19:04

veselinsk написа:За всички олигофрени, сини,червени, пембяни

Лиценз трябва за професионален футбол - А и Б футболни групи

В група е аматьорска и там има право на участие, а не лиценз.

То да е боза да ви го налее човек в главите,ама не е.

На каква основа се издава лиценз за Б група?

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 28 юни 2013 19:04

RUSE написа:
Hrabar написа:
RUSE написа:
1982 написа:
Hrabar написа:
"Ботев" и Металик Сопот се сляха, в традиционния смисъл на думата. Ботев не е применуван Металик Сопот.

Ботев фалира и бе закрит, това се случи с Ботев.

Ония си направиха ново клубче и врътнаха далаверата с Металик Сопот, хич не им е чиста работата, защото кредиторите на Ботев пиха по една студена вода, а тия си преименуваха Металик на Ботев (наричай го сливане, щом по ти харесва) и сега се правят на много чисти.

Не, просто Ботев откупиха правото на участие на Металик Сопот във "В" група, тъй като са от една и съща административна област, а Металик изпадна по наредба в долната дивизия - "А" окръжна.

Ха! Т.е. СЪВСЕМ ЗАКОННО можем да почнем от В група? Това ли казваш? Да си откупим право на участие, като Ботев от Металик Сопот?

Можете да си създадете нов клуб и да откупите правото на участие на клуб от "В" група, намиращ се в същата административна област. Ето защо Ботев Пд взе правото на участие на Металик Сопот, а ЦСКА не може да вземе правото на участие на Нефтохимик. А и това е безсмислено - вземането на право на участие не те прави нов клуб без дългове, каквото уж е упражнението.
Единствената опция е преименуването на Нефтохимик, но след като лиценз е вече издаден, то това може да стане едва при следващия период на лицензиране.

Не, заеби ги вариантите с Нефтохимик, говоря за НОВО ДРУЖЕСТВО. Аз съм категоричен, че титаните трябва да се затрият с тяхното АД и да си носят отговорността.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 28 юни 2013 19:06

Спечелено право на участие в "Б" група, заявен стадион с лиценз за "Б" група, минимум 7 професионални футболисти и ... още много неща , може да ги намериш в сайта на бфс.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 28 юни 2013 19:07

1Neutralen написа:
1Neutralen написа:
dodo7271 написа:Както винаги, от БФС така са го написали, че нищо не се разбира. Този срок от 3 година за какво е? Значи ли, че ЦСКА трябва да играе три години в аматьорските групи, за да кандидатства за професионален лиценз?

Пред ЦСКА има 2 варианта:

Вариант 1:
В А група с изчистени дългове

Вариант 2:
ЦСКА започва в Б окръжна, но няма да има проблем да придобие право за участие във В група, ако си плати за това право.

Само да уточня. Във Вариант 2, ЦСКА ще е най вероятно с ново АД, без Титан.
Трябва да се провери дали все още съществува оригинално дружество на ЦСКА от преди 1999г. Ако е така, то тогава ще можете да запазите историята на клуба.
НО, ще загубите 3 титли (тезе спечелин от сегашното АД след 1999г).
Това направиха Ботев Пд, ако не се лъжа.

А,добър ден!Аз това го казах в няколко ваши теми,ама вие си правите вятър на устата с някви безмислени спорове.Поне 5 пъти ви попитах дали някой от вашите юристи си е направил труда да провери дали е закрито оригиналното дружество преди създаването на АД-то 1999г.Нашия късмет беше точно в това,че селския не го беше закрил.Ако вашето сдружение ЦСКА,което е играло до 1999г. когато клубовете стават АД-та,не е закрито,то вашата задача става повече от лесна.Ама като ви питаме,вие си говорите празни приказки за взимане на чужди лицензи,смяна на имена и т.н.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 28 юни 2013 19:09

Hrabar написа:Не, просто Ботев откупиха правото на участие на Металик Сопот във "В" група, тъй като са от една и съща административна област, а Металик изпадна по наредба в долната дивизия - "А" окръжна.

Ха! Т.е. СЪВСЕМ ЗАКОННО можем да почнем от В група? Това ли казваш? Да си откупим право на участие, като Ботев от Металик Сопот?[/quote]

Не, заеби ги вариантите с Нефтохимик, говоря за НОВО ДРУЖЕСТВО. Аз съм категоричен, че титаните трябва да се затрият с тяхното АД и да си носят отговорността.[/quote]

Да, може да си направите ново дружество и да започнете от "В" група с правото на участие на Септември Сф примерно, а последните да започнат сезона в "А" окръжна (трябва да се види сроковете според наредбите, но мисля, че не сте ги пропуснали). При всички положения и при този вариант новият ЦСКА ще си е пак чисто нов клуб, създаден 2013-а година, но ще бъде чист от дългове.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 юни 2013 19:09

Както казах в предишния ми пост,ЦСКА има лиценз за А група.
А за това,че под напора на лилави фенчета и журналисти,"безпристрасното" БФС си е публикувало на преден план собствените си наредби,(които ЦСКА ги знае)"говори" за "мъченията" на същите журналисти да предогадят следващите ходове на ЦСКА и да предотвратят "спасението" на ЦСКА.Само,че спасението на ЦСКА въобще не преминава през лиценза на Нефтохимик(не е възможно да вземем лиценза на друг отбор) и въобще не ние първи вариант(ако въобще е имало такъв вариант е било при преговорите с ГГ и Литекс и може би за това да е пропаднала сделката).
Пак казвам ,ЦСКА има лиценз за А група и ще играе в А група
Изчакайте няколко дни и ще ви се изясни.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 28 юни 2013 19:10

pampi написа:
haha написа:Сега Нефтохимик ли искате да затривате?

Кого питаш, собственика им, Гришата и ли нас, форумните лаладжии? Аз специално съм против затриването на каквото и да е било, освен на някоя друга халба бира.... :lol:

Бира ли?!?!?! Както се казваше в една реклама - като нищо мога да кача 10-на килограма...

Върни се в “ЦСКА”