danko_sot написа:Генов ли ще е помощник?
Да + Петко Петков!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
danko_sot написа:Генов ли ще е помощник?
PR_CSKA написа:1982 написа:Ицо беше велик футболист, най-великият български такъв, но като треньор е гола вода. Това е истината.
Аз лично никога няма да кажа лоша дума за него, защото помня каква радост ми е донесъл с ЦСКА и България.
Затова си е взел интелигентен помощникне се притеснявай
blue avalanche написа:PR_CSKA написа:1982 написа:Ицо беше велик футболист, най-великият български такъв, но като треньор е гола вода. Това е истината.
Аз лично никога няма да кажа лоша дума за него, защото помня каква радост ми е донесъл с ЦСКА и България.
Кой от всичките му помощници е интелигентен и с какви успехи на треньорското поприще?Че не се сещам...
blue avalanche написа:PR_CSKA написа:1982 написа:Ицо беше велик футболист, най-великият български такъв, но като треньор е гола вода. Това е истината.
Кой от всичките му помощници е интелигентен и с какви успехи на треньорското поприще?Че не се сещам...
PFC Litex написа:Стоичков със същия помощник и с играчите които иска да вземе в ЦСКА завърши на 5-то място в класирането, така че ни очаква интересен сезон и много псувни по негов адрес от червените.
Teo написа:PFC Litex написа:Стоичков със същия помощник и с играчите които иска да вземе в ЦСКА завърши на 5-то място в класирането, така че ни очаква интересен сезон и много псувни по негов адрес от червените.
От Ицата чудеса не очаквам, така че бъде спокоен ти!важно е да гради млад отбор, а резултатите ще дойдат в последствие.
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 13 госта