Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

onceMORT
Контакти:

Re: Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Мнениеот onceMORT » 21 апр 2013 21:55

vaskonti написа:Е какво да кажа? Това ли е масовото мнение тук или е единично такова, та се правят някакви заключения как тук всички сме били заблудени и морално деградирали?

Питаше колко го защитават, не ми се търсят други, но имаше още 2-3 индивида. Не говорим за заключения, просто дебили има навсякъде. За масово мнение, почакай да се върнат ултрасите от стадиона и напиването след това. Тогава ще четеш по-интересни мнения.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 апр 2013 21:56

onceMORT написа:
vaskonti написа:Е какво да кажа? Това ли е масовото мнение тук или е единично такова, та се правят някакви заключения как тук всички сме били заблудени и морално деградирали?

Питаше колко го защитават, не ми се търсят други, но имаше още 2-3 индивида. Не говорим за заключения, просто дебили има навсякъде. За масово мнение, почакай да се върнат ултрасите от стадиона и напиването след това. Тогава ще четеш по-интересни мнения.

Със сигурност това са изключения. Подобни индивиди има навсякъде, във всяка агитка, не само в червената.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ще накаже ли бфс отбора на Цска?

Мнениеот ЕМИЛ » 21 апр 2013 21:57

vaskonti написа:Какъв се явява Лаптопа на този мач - служебно лице, длъжностно лице противников състезател?

Да ви вадят от а група незабавно :mrgreen:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 апр 2013 21:57

vaskonti написа:
Син до гроб_ написа:Ситуацията е не толкова за наказание или глоби каквито иска авторът на темата,а по-скоро морална да видим червените хуманисти,които се изкараха ангелчета и херувимчета на гърба на феновете на Левски.

И какво установи, колко червени хуманисти оправдават побоя и защитават животното?

Не, аз установих, че бягаш от НАШАТА ВЯРНОСТ.. И вчера сложихте бан на синчец за " квичене и кюрдски зурни", пък форумът ви пълен с мучене, рога, рогати, подхуене! И никога не коментирате просташките изяви и изявления на въпросния индивид , отказал се от България! Сложихте ми бан, щото от седмица подкрепях всички сини във форума да не провесват нос и ги убеждавах в тази победа, в която аз бях убеден! И защото се прибрах от Ловеч щастлив и пиян( не оспорвам!), но по пътя слушах изцепките на вашия пишман месия от Харманли, дето на стадиона седеше като опикано мушкато!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 21 апр 2013 21:57

Готвача написа:
джони написа:
Шефът на "Черно море" Красен Кралев постави ултиматум на БФС да отмени наложеното наказание от 2 срещи лишаване от домакинство. Варненци бяха санкционирани, след като фен счупи с бутилка носа на треньора на "Ботев" Трифон Пачев

ето го аналогичния случай,като имате предвид че носа на Пачев доколкото си спомням беше счупен извън стадиона,а тук това става директно на трибуните

Много харесвам,когато хора НЕприсъствали на дадено събитие,дават мнение,което според тях трябва да е меродавно.НО!Както сте чували,истината има две лица,а обикновено нито едното от двете не е на 100%.Сега аз като очевидец да ти обясня за какво иде реч.Автобуса с играчите и треньорите на Ботев си тръгна след мача,но наши фенове показваха комбинации от пръсти и "хранеха" жълтите.Явно "големият мъж" Пачев реши да раздава правосъдие,каза на шофжора да спре автобуса и слезе да въдворява ред.Останалото го знаете.Счупен нос и наказание от БФС.Според мен най голямата вина бе на Пачев.Фена естествено че ще му счупи ниса,защото има стара БГ поговорка за хората които си навират носовете,там дето не им е работа.За Лаптопа не зная каква е истината.Нека очевидци да кажат.Ама има и още една БГ поговорка-"Да би мирно седяло,не би чудо видяло!"Очаквам включване на очевидци на събитието,по възможност безпристрастни.

ПИЧ ТИ СИ ТОТАЛНО НЕГРАМОТЕН.АЗ БЯХ ТОГАВА ВЪВ ВАРНА,НО ПРОПУСКАШ ЕДНА МАЛКА ПОДРОБНОСТ, КАТО СЕ ВЪРНАХМЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВИ СТИГНЕМ БЕ, МНОГО СТЕ БЪРЗИ :mrgreen: А ТОЯ ЖИВОТНО ЛИ Е, УРОД ЛИ Е,ЗАТВОР БРАТЧЕ НИЩО ДРУГО :evil:

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 21 апр 2013 22:00

vaskonti написа:
Син до гроб_ написа:Ситуацията е не толкова за наказание или глоби каквито иска авторът на темата,а по-скоро морална да видим червените хуманисти,които се изкараха ангелчета и херувимчета на гърба на феновете на Левски.

И какво установи, колко червени хуманисти оправдават побоя и защитават животното?

То оставаше и да го оправдавате,въпреки,че се видяха и такива потребители! Вчера бяхте доста активни да плюете по"гамените" и "кретените " в агитката на Левски с големите ви усти, а днес видяхме нагледно същата кретения и при вас и то с любезното съдействие на стюардите,които кротко гледат сеир. По-кротко раздавайте определяния и квалификации ,че после увисвате много и изглеждате жалки . Крадецът вика дръжте крадеца малко се получи.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 апр 2013 22:04

baigeorgi написа:АЗ БЯХ ТОГАВА ВЪВ ВАРНА,НО ПРОПУСКАШ ЕДНА МАЛКА ПОДРОБНОСТ, КАТО СЕ ВЪРНАХМЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВИ СТИГНЕМ БЕ, МНОГО СТЕ БЪРЗИ

Хахахахахаха,затова ли лежахте по асфалта на бензиностанцията,хахахаха,ей това жълтурите сте големи филмари,постоянно сте в матрицата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 21 апр 2013 22:07

Син до гроб_ написа:
vaskonti написа:

То оставаше и да го оправдавате,въпреки,че се видяха и такива потребители! Вчера бяхте доста активни да плюете по"гамените" и "кретените " в агитката на Левски с големите ви усти, а днес видяхме нагледно същата кретения и при вас и то с любезното съдействие на стюардите,които кротко гледат сеир. По-кротко раздавайте определяния и квалификации ,че после увисвате много и изглеждате жалки . Крадецът вика дръжте крадеца малко се получи.

Къде ни сравняваш.... при вас 80% от хулиганите и ултрасите ви ОТ СОФИЯ са наркомани или дилъри.
Изображение

Потребителски аватар
donDiego

Re: ще накаже ли бфс отбора на Цска?

Мнениеот donDiego » 21 апр 2013 22:10

vaskonti написа:Какъв се явява Лаптопа на този мач - служебно лице, длъжностно лице противников състезател?

Така зададен ,въпросът ти ме озадачава.Да разбирам ли, че Ангелов няма право да гледа мач на ЦСКА :?: ,ТИ СИ МОДЕРАТОР ЗА БОГА,как може да си позволиш подобен коментар :o :o :o
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 апр 2013 22:11

[quote="No Pyro No Fun
Къде ни сравняваш.... при вас 80% от хулиганите и ултрасите ви ОТ СОФИЯ са наркомани или дилъри.[/quote]
Би ли доказал това твърдение, с някакви факти. Ако трябва, и в съда!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”