Реална цел ли е ЦСКА да гони първото място ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Реална цел ли е ЦСКА да гони първото място ?

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 мар 2013 13:34

то има ли смисъл да го правиш това. на мен примерно ми се уби желанието да пиша тука след като разбрах че титлата била вече решена за ботев. ужасни сте значи
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 20 мар 2013 13:46

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:то има ли смисъл да го правиш това. на мен примерно ми се уби желанието да пиша тука след като разбрах че титлата била вече решена за ботев. ужасни сте значи

Такава ми е информацията. Не искам да обиждам отбора или феновете. Това са договорки на високите етажи и не зависи нито от нас, нито вас.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 мар 2013 13:59

ма тука нещата верно са били сериозни бе
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 20 мар 2013 14:02

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ма тука нещата верно са били сериозни бе

аз на тоя фен-фен не му вярвам и не бих му вярвала
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 мар 2013 14:11

tsonpen написа:Миналата година като ви одрусаха в Бургас май пак плахо зададохте същия въпрос. И естествено отговорът на повечето беше, че е реално, разбира се, както и сега. После обаче направо си мислехте, че сте я взели 32-рата. От толкова повтаряне се чудя даже как така я нямате. По подобен начин от Локо Пловдив си бяха изрязали за финала купата от картон и си останаха с нея. Съгражданите им още преди 1/4 финала се организираха да ходят пеш на финала. А преди финала от Локото си спомниха това и се притесниха да не се повтори историята. Но вече бяха изрязали купата от картон...
За мен хубавата новина е, че с Радуканов сте много по-симпатичен отбор. Няма да е толкова жалко ако спечелите, колкото би било ако беше станало с 2-ма, 3-ма, които наскоро се изредиха.

Толкова много приказки и нищо по темата :? !

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 20 мар 2013 14:13

На мен също ми е много неприятно. Всяка година все разни схеми и какво? Пък ние се дърлим тука кой по по най! Много тъпо! Ми не ти ли прави впечатление какво казват Радуканов, Петричев, Стоичков.....титлата не ни е самоцел!? Искаме феновете да гледат хубав футбол. На Тонев пък заканите са въздух под налягане...нали трябва да има интрига иначе ще е много показателно! Ботев Пд не играят лошо,а и дадоха ясна заявка, че ще се борят за титлата. Вижда се, че лично Бареков се е заел с пиара им. Всъщност нали ТВ7 си е телевизията на Цветанов ;) Има и други неща, но ......... ;)
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 20 мар 2013 14:14

emi_cska написа:

аз на тоя фен-фен не му вярвам и не бих му вярвала

Е..то не е задължително. Споделих просто. То и аз не искам да вярвам, ама като чух и ми стана много тегаво.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 мар 2013 14:14

fen-fen написа:
BRF написа:
Ивайло Лудогорец написа:
BRF написа:Винаги гоним първото място!Трудно би станало,но не и невъзможно.Остават 12 мача,в тях разградчани и подуенци трябва да загубят по 3,а ние да спечелим всичките :shock: !

Значи не .. :P

Като се има в предвид резултатите ви от последните два мача.......Две от вашите загуби са ми ясни,търси се третата 8-) !

Няма да са и последните! На вас също ще се наложи да губите. Така трябва, защото титлата тази година е решена и ще бъде в полза на Ботев Пловдив!

Две загуби от ТОЗИ момент нататък ;) !За Ботев незнам.До момента съм чул и чел,че има договорка шампион да стане:подуене,Разград,Ботев и дори ЦСКА!Само за Литекс не съм чувал слухове :? !

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 20 мар 2013 14:29

BRF написа:Две загуби от ТОЗИ момент нататък ;) !За Ботев незнам.До момента съм чул и чел,че има договорка шампион да стане:подуене,Разград,Ботев и дори ЦСКА!Само за Литекс не съм чувал слухове :? !

Виж какво ми попадна докато четох в друга тема http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=131763&st=0&sk=t&sd=a&start=10 мнението на BadBoy. Интересно горе долу имаме еднакви подозрения.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 мар 2013 17:55

fen-fen написа:
BRF написа:Две загуби от ТОЗИ момент нататък ;) !За Ботев незнам.До момента съм чул и чел,че има договорка шампион да стане:подуене,Разград,Ботев и дори ЦСКА!Само за Литекс не съм чувал слухове :? !

Виж какво ми попадна докато четох в друга тема http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=131763&st=0&sk=t&sd=a&start=10 мнението на BadBoy. Интересно горе долу имаме еднакви подозрения.

Точно това имам в предвид!Подозрения!Всеки изказва някакви и накрая все нещо ще стане :lol: !После този,който е писал за въпросния отбор ще каже-видяхте ли,аз ви казах!

Върни се в “ЦСКА”