Миодраг Йешич - Официална фен-тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Миодраг Йешич е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот Янис Зику » 07 яну 2013 17:11

Хахаха, ях овчициии.. Йешич е много добър треньор, с него надиграхме и Леверкузен, и Ливърпул на Анфийлд. На полусезона имахме 40 точки от 42 възможни, след това не стана ясно какво стана и кой какво продаде. Факт е, че отбора рухна, но не мисля, че точно той имаше вина. Ей така, скачайте му, сините нека се радват. Надявам се да останат неприятно изненадани.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 яну 2013 17:29

Янис Зику написа:Хахаха, ях овчициии.. Йешич е много добър треньор, с него надиграхме и Леверкузен, и Ливърпул на Анфийлд. На полусезона имахме 40 точки от 42 възможни, след това не стана ясно какво стана и кой какво продаде. Факт е, че отбора рухна, но не мисля, че точно той имаше вина. Ей така, скачайте му, сините нека се радват. Надявам се да останат неприятно изненадани.

Ако погледнеш програмата ви тогава, то напролет гостувахте на Литекс, Локо Пд, Черно море, а Левски беше ги изиграл тези мачове и загубил точки там. Затова водехте. Загубихте и вие и нещата се изравниха, бихме в прекия мач и така цялата тайнственост и заговор отиват в небитието! Освен ако се счита за тайнствено Левски задължително да губи точки в Ловеч, а вие да сте абонирани само за победа, та онова 2-2 с Люпко да е ненормално? Но тези факти никога няма да прочетете ни при ГА, ни по другите харизматични писатели!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 яну 2013 17:40

не знам дали е за тука точно, ама който иска да се посмее малко да гледа!

Не целя да обидя никой междуградското!

[offtopic][vbox]4c736903[/vbox][/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 яну 2013 17:46

Да ви е честито сръбското менте замесено в черно тото ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

milka

Мнениеот milka » 07 яну 2013 17:56

Миодраг Йешич заяви, че е имало заговор червените да загубят титлата през 2006 г. Тогава отборът изглеждаше сигурен шампион, тъй като след есенния полусезон имаше седем точки преднина пред втория "Левски".

Шест години по-късно Йешич дойде в България и даде пресконференция, на която обясни, че иска да изчисти името си. "Ако повторите много пъти една лъжа, тя става истина. Мен много ме обвиняват, че съм изгубил шампионската титла през 2006 г. Но отборът, с който натрупах тази преднина, беше разрушен без моето съгласие", каза сърбинът.

Той обясни, че през 2005 г., когато стана треньор на ЦСКА, в състава е имало ненужни играчи като Мансур Аянда, Роберт Цаха и Беноа Кое. "Освободихме ги през годината и направихме добър отбор. Отборът, който победи "Ливърпул" и който отстрани "Байер" (Леверкузен) след две победи и влезе в групите на турнира за Купата на УЕФА. С този отбор взехме десет победи през есента с голова разлика 54:10 и имахме седем точки преднина."

По думите на Йешич имало хора, на които не им харесвало ЦСКА да бъде толкова силен. "Трима-четирима души посрещнаха 2006 г. в Дубай и направиха заговор срещу ЦСКА и съответно срещу Йешич. Заради това загубихме титлата през онзи сезон."

Той обясни, че е настоявал съставът да бъде запазен, а в отбора да дойдат четиримата играчи на "Локомотив" (Пловдив) - Александър Тунчев, Кирил Котев, Георги Илиев и Даниел Георгиев. "Тези хора направиха така, че се разделихме с Ибрахима Гай, Радослав Забавник. На 9 февруари 2006 г. имаше пресконференция, за която закъснях с час и половина. Преди нея аз настоявах пред ръководството да се запази отборът, но те вече бяха продали Гай, Забавник и Максич без моето съгласие."

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 07 яну 2013 18:11

Не че Йешич е голям треньор,но в сравнение със Стойчо,който и да е ще е по-добре.Аз такъв резил като тази година не помня.Мура,Симитли,загубата на титлата при преднина от 8 точки,както и изоставането с 9 точки от първия на полусезона.Само при едно от тези 4-и събития всеки друг треньор моментално си заминаваше.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 яну 2013 18:13

Ще ме светне ли някой как ще се продаде титлата и треньорът няма да знае? :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 07 яну 2013 18:36

Тройчо поне от време на време биеше ЛЕВСКИ, а Плешката освен оная случайна победа през 2005 г., след това го бихме къде го хванехме :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 яну 2013 18:36

Ами честито на Миодраг

Пожелавам му само победи, защото при първата загуба /дори и в контролите/ ще види точно от къде излизат плескавиците и сръбската скара, след като са обработени от стомашния сок

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 07 яну 2013 18:41

rsk написа:Ще ме светне ли някой как ще се продаде титлата и треньорът няма да знае? :lol:

Ако намекваш,че Йешич не е знаел,че продадоха титлата зад гърба му ,лъжеш се. Той сам каза "И врабчетата на Армията знаят какво се случи...".
Последна промяна от plamen_ch на 07 яну 2013 18:46, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”