Цензура на транспаранти на Сектор Г!В каква държава живеем?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: "Офанзива" с официално изявление срещу цензурата на стадиона

Мнениеот fen-fen » 27 ное 2012 13:14

BRF написа:
talpata написа:Тук са написани много и абсолютни глупости.Ооооххх,тая криворазбрана демокрация напълни държавата ни с все неоправдани лекенца.Плаща ли заплатата на полицаите,та те знаят ли какво е това данък и съм сигурен,че никога не са го плащали,а ако някой е плащал нещо то със сигурност се е опитал колкото се може по-вече да прецака държавата.
Но всичко се обяснява с това,че сте фенчета на промиващия отбор.

Братле,щом смяташ,че полицай да показва среден пръст е нормално ОК!Тук няма нищо общо с това на коя агитка го е направил!Днес сме ние,утре вие,вдругиден трети и така!Иначе за данъците си прав,всеки гледа да скатава-това също няма общо с клубната принадлежност!

Този човек, който показва среден пръст не е полицай. Съмненията са едно, фактите са съвсем други. Като цяло тази декларация е много противоречива.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 27 ное 2012 13:51

Стадионите са за спорт, а не за политика или обиди. На мен ми писна от всякакви текстописци и в двете агитки. Скандирайте, подкрепяйте отборите си, стига сте издигали плакати. А Офанзива за пореден път доказа,че са деца на комунисти. Не искам да обиждам всички цска-ри има много нормални и свестни хора между тях. В края на краищата това е един спорт и забавление.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 ное 2012 13:57

fen-fen написа:
BRF написа:
talpata написа:Тук са написани много и абсолютни глупости.Ооооххх,тая криворазбрана демокрация напълни държавата ни с все неоправдани лекенца.Плаща ли заплатата на полицаите,та те знаят ли какво е това данък и съм сигурен,че никога не са го плащали,а ако някой е плащал нещо то със сигурност се е опитал колкото се може по-вече да прецака държавата.

Братле,щом смяташ,че полицай да показва среден пръст е нормално ОК!Тук няма нищо общо с това на коя агитка го е направил!Днес сме ние,утре вие,вдругиден трети и така!Иначе за данъците си прав,всеки гледа да скатава-това също няма общо с клубната принадлежност!

Този човек, който показва среден пръст не е полицай. Съмненията са едно, фактите са съвсем други. Като цяло тази декларация е много противоречива.

Какъв е според теб?Кой седи на пистата пред агитка освен полицайте :? ?Във вашия случай може и мутри и охранители,та за това да си мислиш,че е свободна зона!Както и на вашия стадион за такова нещо глобяват,така че изказването ти е неуместно!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 ное 2012 14:11

Xamy написа:Те окрадаха държавата с разните им там държавни поръчки или по обичайните начини, вие все гледате чуждите 600 лева заплата. Айде, да са 1000 лева. Наистина най-много се оплакват тези, дето никакви данъци не дават. Ама проблем е държавен служител, а не циганин, дето прави само деца и краде или дето се нарича депутат.
Иначе това готино, никой за нищо не го закачал и той почнал да размахва средни пръсти на невинни зрители. Наистина ли?

Спирането на "лозунги и знамена" си е наистина милиционерско. Ама проблемът не е в тези, дето са на стадиона, а на ония дето са им дали нарежданията. Нали сте многомилионни привърженици - протестирайте! Би трябвало да има ефект.

Аз не си позволявам да бъда провокиран, въпреки някоя обида или действие на друг. Това за полицай е НЕДОПУСТИМО, освен да въдворява ред, той трябва да служи за пример.
Но пък нали знаете какво би станало в САЩ примерно, ако посегнеш на полицай, ще ядеш такъв бой и от тях и от нормалните граждани около теб, отделно ще поседиш затвора достатъчно дълго

OfanzivaCSKA
Контакти:

Мнениеот OfanzivaCSKA » 27 ное 2012 15:01

Четете к'во ще напиша, че ме дразните адски много!!!
Тръгнах с две момчета и едно момиче да влизам в сектор Г през 21 вход. Дойде нашия ред да ни пребъркат и тогава полицая ни смая като ни каза "Щом сте с момиче, минете през 20 вход!" Чудихме се тоя луд ли е, не е ли, но отидохме, нямаше какво да направиме!.. Минаваме през 20-ти вход, когато видяхме полицайчетата да се задрънчват с момчето с транспарантите, мегафона и другите неща.. Забележете, Емо извади знамето "Това за нас е идеала- България пак да бъде цяла" и той каза - " оооо не може, това е забранено!" Емо се зачуди, но нищо не му каза, същото стана и със знамето "Забрана на забраните" ... Емо след това извади тиксото и мегафона от един сак, при което просто ми идеше да го счупя от бой полицая.. той каза "Тиксото и мегафона не може да ги вкараш!!" при това положение Емо му писна и каза, че няма закон при който да не може да вкара тиксо и мегафон! и на фуражката познайте какъв му беше отговора..... " ТАКА МИ БЕШЕ НАРЕДЕНО!!!" Емо почна да звъни насам, натам.. но вкара само тиксото и мегафона, макар че влезе в 5-6 минута. Нито транспаранти пуснаха, нито знамена! Особенно знамената, не знам какво толкова пречат?! Стига мислихте с гъза си без извинение, ами мислете! Не е трудно! ;)

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 27 ное 2012 15:03

BRF написа:
fen-fen написа:
BRF написа:

Какъв е според теб?Кой седи на пистата пред агитка освен полицайте :? ?Във вашия случай може и мутри и охранители,та за това да си мислиш,че е свободна зона!Както и на вашия стадион за такова нещо глобяват,така че изказването ти е неуместно!

Значи, съвсем човешки ти отговорих и ти казах, че не е полицай! Дъвчете една тема, нападате, обиждате и само вашите коментари са уместни. Този човек, със сигурност ще си понесе наказанието без значение чий фен е.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 27 ное 2012 15:28

crap написа:Напълно съм съгласен с изявлението на Офанзива, само че има голямо противоречие, което е типично само за една част от така наричащите се (сами) националисти - "Поредното доказателство беше безпардонната цензура наложена спрямо Сектор Г на мача с делиорманските новобогаташи." - това е безумие. Безумие е, защото "националистите", както те сами се наричат, обиждат други българи по всячески начин! Било то с "турци сте" или "цигани"! Противоречието е пълно, защото хем искат да внесат знаме "с очертанията на Санстефанска България и с думите „Това за нас е идеалът – България пак да бъде цяла” ", обиждат собствените си братя, принудени да оцеляват на ръба на мизерията и да бъдат потъпквани на местно ниво от ДПС'арските кадри, управляващи до голяма степен БЪЛГАРСКИЯТ областен град Разград! Писнало ми е от пишман-националисти! Бъдете истински националисти и не обиждайте, не ругайте, не трошете и не мачкайте СОБСТВЕНИТЕ си братя българи! В момента България има огромната нужда да бъде единна, а вие ме отвращавате, слагайки си този етикет на националисти, само за да имате оправдание за своята комплексарщина!

Те повечето определящи се за националисти и патриоти не знаят значението на тези думи. Напълно си прав и аз също винаги съм се нервирал, когато области в Бъллгария се определят като турски и то от българи, които говорят и вдигат лозунги за национални идеали. И това се случва постоянно с фенове на всички отбори.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 27 ное 2012 19:49

Такива смешни лозунги

"Немили-недраги, без спонсор, стадион и бази. Надежда само една - 90 минути подкрепа... В името на ЦСКА" На кого дадоха стадиона и Панчарево на концесия?

Некадърници, от истината ви боли, нали? Свещи да си купите с нашите пари" СОбствениците не са длъжни да плащат глоби заради малоумни трансперанти
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 27 ное 2012 21:47

stn написа:Такива смешни лозунги

"Немили-недраги, без спонсор, стадион и бази. Надежда само една - 90 минути подкрепа... В името на ЦСКА" На кого дадоха стадиона и Панчарево на концесия?

Некадърници, от истината ви боли, нали? Свещи да си купите с нашите пари" СОбствениците не са длъжни да плащат глоби заради малоумни трансперанти

А кой отбор единствен до концесията на Армията плащаше наем? При това не е и свободна концесия, а е обвързана с ужасно много условия. Става дума за това, че базата е в окаяно състояние, не играем на собствения си стадион. За капак на всичко - за най-малкия ремонт преди концесията трябваше да се иска разрешение.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 ное 2012 21:56

fen-fen написа:[

Значи, съвсем човешки ти отговорих и ти казах, че не е полицай! Дъвчете една тема, нападате, обиждате и само вашите коментари са уместни. Този човек, със сигурност ще си понесе наказанието без значение чий фен е.

От къде знаеш какъв е?Ако го накажат аз съм ОК!

Върни се в “ЦСКА”