ЦСКА: Държавата и Бойко много ни помагат!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: ЦСКА: Държавата и Бойко много ни помагат!

Мнениеот rsk » 22 ное 2012 15:46

BigBrother написа:За съжаление повечето от нещата които си изброил са реално съществуващи личности и събития. Аз самия съм съвременик и свидетел на събитията.Поради алчност на определени функционери или поради чиста комплексарщина и реваншизъм на някои бивши футболисти и деятели от Левски, които така и не успяха да се реализират и само наблюдаваха отстрани как съперниците им от ЦСКА побеждаваха по европейските терени, а след това и направиха фантастични кариери в чужбина .
Нещата са елементарни и не става въпрос за някакви световни конспирации, всичката тази отврат, дирижирането на събитията в българския футбол и в частност натиска върху ЦСКА от двайсет години насам, доведоха до това незавидно ниво на което се намира в момента бг футбола :idea:

О, не, аз си държа на това, че има световна конспирация срещу ЦСКА. Винаги се опитват да ви закрият, ама вие сте толкова мощни, че никой не може да ви закрие :lol: :lol: :lol: На вас все някой ви пречи, все някой ви е виновен.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 22 ное 2012 19:18

Искам да Ви кажа нещо много интересно:
Както си вървя вторник сутринта около малкия "Академик" и видиш ли ти изведнъж виждам познато име. Огледах се един два пъти в него и кой да видя: Павел панов. Облечен в черно зимно яке "ЖАКО" и наблюдава тренировка на юноши на ЦСКА около стълбите на бившата"ДАунтаун" (скрил се като м-ка). Който го знае се сеща за къде говоря. Може би е харесал следващия ивайло Василев. Казвам му: господине вашето място е на друго място, а не тук. Той наведе глава (гузно) и се направи , че все едно нищо не е станало или е оглушал може би. Продължи да стой там видимо се криеше, да не го забележат. Чудя се кой е следващия откраднат юноша на ЦСКА в посока ГЕРАНА. ???
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 22 ное 2012 22:21

Държавата е с Левски,била е и винаги ще е.Бойко е типичен пример за това.Вие сте отбора на всички власти :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 ное 2012 09:10

mistreated написа:9:6 са титлите в полза на Левски, ама трите поредни в началото на новия век няма да питам как са постигнати.

Точно 5 са ви титлите след падането на комунизма и въвеждане на демократично управление- 1992, 1997, 2003 , 2005 и 2008.
Веднъж вече те бях помолил да ме "осветиш" какво нередно има в титлите на Левски в периода 2000-2002. Все още чакам отговор? ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 ное 2012 09:17

honda написа:
mistreated написа:9:6 са титлите в полза на Левски, ама трите поредни в началото на новия век няма да питам как са постигнати.

Точно 5 са ви титлите след падането на комунизма и въвеждане на демократично управление- 1992, 1997, 2003 , 2005 и 2008.
Веднъж вече те бях помолил да ме "осветиш" какво нередно има в титлите на Левски в периода 2000-2002. Все още чакам отговор? ;)

Интересно кой беше шампион през 90-та година?
А за тези 3 титли на Левски ще ти отговоря, когато ми кажеш кой беше Евгени Бакърджиев и какво направи той за вашия клуб.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 ное 2012 09:30

По темата на всеки трезвомислещ човек е ясно че Титан са зависими от премиера. Сигурно над 70% от приходите им идват от общини управлявани от ГЕРБ е в такъв случай никой не може да очаква че ще кажат нещо срещу него.
За премиера - има една една китайска поговорка:" Когато някой говори много, все някога ще каже и някоя глупост"- в момента той бере негативи от опита си да флиртува с феновете на ЦСКА. Всеки що годе интелигентен човек знае , че не е много умно да говориш неща ,който не зависят от теб. Просто той няма никакви лостове да въздейства на Газпром, от газовата компания са решили да финансират( не казвам да спонсорират ;) ) Левски и това е тяхно право . Сигурен съм че премиера съжалява за "онези" свои думи и ако зависи от него би насочил Газпром към ЦСКА,но вече е малко късно.
Виждам във форума се разгаря един спор относно стадионите. Вече няколко пъти съм писал че няма футболен клуб, който е поискал базата си и не я е получил , ако иска да я ползва за спортни цели. Реално погледнато една спортна база е само допълнително бреме за собственика и, тя носи със себе си реално само разходи. Публична тайна е че Титан нямаха особено желание да си получат базите,но им ги дадоха под обществен натиск. Като човек,който доста близо до българския футбол казвам че примерно ст. "Г.Аспарухов" струва на ФК Левски не по-малко от 1,5 млн лева на година ( има години когато е струвало и много повече- зависи от направените инвестиции) предполагам и че Армията струва на година в този порядък. Ако в момента попитат всички собственици на ФК в страната какво биха предпочели дали те да стопанисват базите си или общините( пиша го като събирателен образ на собствениците на спортните имоти понеже почти всички спортни обекти са собственост на общините) 90% ще отговорят че искат това да се извършва от общините.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 ное 2012 09:44

mistreated написа:
honda написа:

А за тези 3 титли на Левски ще ти отговоря, когато ми кажеш кой беше Евгени Бакърджиев и какво направи той за вашия клуб.

През 1990 година шампион беше ЦСКА, но за какво демократично управление можем да говорим след като през пролетта на 1990 на власт още си беше комунистическо правителство и комунистически парламент . Първите демократични избори в Новата история на България бяха проведени на 10.06.1990 - след приключване на футболното първенство 1989/90г. Така че няма как да се брои че титлата на ЦСКА през 1990 е спечелена по време на демократично управление.
Евгени Бакърджиев през 2000 г беше минотирарен собственик в Левски( ако не ме лъже паметта има под 1% от общите акции) . До 1999г той беше вицепремиер в правителството на Ив.Костов , но през 1999 след конфликт с Ив.Костов беше свален от длъжност. Аз лично нямам идея с какво точно е помогнал на Левски ,освен с това че беше миноритарен собственик. Интересно с какво толкова е помогнало това правителство на Ив.Костов на Левски ,след като през 2000 точно същото правителство изгони от страната мажоритарния собственик на Левски- М.Чорни. Но това ни най-малко не попречи на Левски в следващите 2 годин да стане убедително шампион и двата пъти с огромна разлика пред следващите отбори.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 ное 2012 09:57

honda написа:
mistreated написа:
honda написа:Точно 5 са ви титлите след падането на комунизма и въвеждане на демократично управление- 1992, 1997, 2003 , 2005 и 2008.

През 1990 година шампион беше ЦСКА, но за какво демократично управление можем да говорим след като през пролетта на 1990 на власт още си беше комунистическо правителство и комунистически парламент . Първите демократични избори в Новата история на България бяха проведени на 10.06.1990 - след приключване на футболното първенство 1989/90г. Така че няма как да се брои че титлата на ЦСКА през 1990 е спечелена по време на демократично управление.
Евгени Бакърджиев през 2000 г беше минотирарен собственик в Левски( ако не ме лъже паметта има под 1% от общите акции) . До 1999г той беше вицепремиер в правителството на Ив.Костов , но през 1999 след конфликт с Ив.Костов беше свален от длъжност. Аз лично нямам идея с какво точно е помогнал на Левски ,освен с това че беше миноритарен собственик. Интересно с какво толкова е помогнало това правителство на Ив.Костов на Левски ,след като през 2000 точно същото правителство изгони от страната мажоритарния собственик на Левски- М.Чорни. Но това ни най-малко не попречи на Левски в следващите 2 годин да стане убедително шампион и двата пъти с огромна разлика пред следващите отбори.

Ако човек не е живял в България през 90-те би си казал, че е била една демокрация, та знае ли се. Никакви мутри, особено във футбола, никакво пране на пари, никакво черно тото... Въобще тоя период се слави със своя феър плей, нали така?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 ное 2012 10:01

honda написа:През 1990 година шампион беше ЦСКА, но за какво демократично управление можем да говорим след като през пролетта на 1990 на власт още си беше комунистическо правителство и комунистически парламент . Първите демократични избори в Новата история на България бяха проведени на 10.06.1990 - след приключване на футболното първенство 1989/90г. Така че няма как да се брои че титлата на ЦСКА през 1990 е спечелена по време на демократично управление.

Ако ще преиначаваме историята ще те разбера. Вие го правите постоянно, така че това не е нещо ново за вас.
За мен и сега не живеем в демокрация, ама така се води, нали?
Евгени Бакърджиев освен, че беше минотарен собственик в Левски, беше и заместник министър-председател.
По времето на Евгени Бакърджиев и Иван Костов Чорни купува Мобилтел и започва да налива огромни средства в Левски. Изгонването му от България няма нищо общо с отношенията Костов - Чорни. Достатъчен е фактът, че дълго след това Чорни на практика продължаваше да си има бизнес в България с представителството на Тодор Батков.
По времето на Евгени Бакърджиев държавата подари на Левски стадиона Г. Аспарухов!
Хубаво е да си имаш за фенове премиер или вицепремиер, нали? Още по-хубаво е, когато някой от тях даже има дял в твоя отбор. Ама това за вас няма значение. Важното е да се преиначава историята.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 ное 2012 10:44

mistreated написа:
honda написа:През 1990 година шампион беше ЦСКА, но за какво демократично управление можем да говорим след като през пролетта на 1990 на власт още си беше комунистическо правителство и комунистически парламент . Първите демократични избори в Новата история на България бяха проведени на 10.06.1990 - след приключване на футболното първенство 1989/90г. Така че няма как да се брои че титлата на ЦСКА през 1990 е спечелена по време на демократично управление.

Ако ще преиначаваме историята ще те разбера. Вие го правите постоянно, така че това не е нещо ново за вас.
За мен и сега не живеем в демокрация, ама така се води, нали?
Евгени Бакърджиев освен, че беше минотарен собственик в Левски, беше и заместник министър-председател.
По времето на Евгени Бакърджиев и Иван Костов Чорни купува Мобилтел и започва да налива огромни средства в Левски. Изгонването му от България няма нищо общо с отношенията Костов - Чорни. Достатъчен е фактът, че дълго след това Чорни на практика продължаваше да си има бизнес в България с представителството на Тодор Батков.
По времето на Евгени Бакърджиев държавата подари на Левски стадиона Г. Аспарухов!
Хубаво е да си имаш за фенове премиер или вицепремиер, нали? Още по-хубаво е, когато някой от тях даже има дял в твоя отбор. Ама това за вас няма значение. Важното е да се преиначава историята.

Аз не виждам никакво преиначаване на историята. Ако ти виждаш такова посочи го.
Умишлено не съм посочил демокрация, а демократично управление- поне на книга е такова - има си свободни избори ,където всеки пълнолетен гражданин има право да гласува за избрания от него кандидат между няколко кандидата. Нещо което до 10.06.1990 нямаше.
Вече съм ти посочил че през 2000г Ев. Бакърджиев не беше вече вицепремиер. Как се случи така ,че когато Ев. Бакърджиев колеше и бесеше из цялата страна Левски не успя да стане шампион , а ако искаше можеше да го направи - през 1999 Левски не стана шампион благодарение на доказано уговорен мач между Литекс и Металург. През 1998 Левски не стана шампион понеже 6 отбора( почти всички реално общински ) не подадоха контестация заради нередовна картотека на Кишишев от Литекс- отборите бяха официално информирани че в мача между Литекс и техния отбор е имало нередовен играч на Литекс и те имат пълното право да поискат служебна победа с 3:0, но тези отбора не пожелаха да подадат контестация и да си спечелят мача. Интересно ,ако Ев. Бакърджиев ,който се изживяваше като Господ, беше натиснал дали нямаше да направи Левски шампион?
Аз не виждам нищо нередно или незаконно собственика на една частна компания да реши да спонсорира един футболен клуб и да налива пари колкото реши че е необходимо.
Няколко въпроса:
1. От кого М.Чорни купува Мобилтел?
2. Кога М.Чорни купува Мобилтел и кога започва да налива пари в Левски?
3. По какви причини М.Чорни купува Мобилтел?
В момента когато Левски започна да ползва ст. "Г.Аспарухов" Ев.Бакърджиев не беше на държавен пост.
След като изгонването на М.Чорни няма нищо общо с отношенията между Костов и Чорни по какви причини беше изгонен последния от България? Защото ако наистина причините са били официално посочените защо не му беше повдигнато обвинение?

Върни се в “ЦСКА”