vaskonti написа:Тоест, всичко е една голяма конспирация, целяща да се изкара ЦСКА онеправдан?

Не, целта е отклоняване на вниманието от проблемите на ЦСКА. Например от простия факт, че базата отдавна е дадена на концесия, но желание за инвестиции и развитие няма. Но когато се изкара на фронта " подареният стадион" и " помощта от властта", то тези проблеми остават някъде назад. Както и преди казах, тези неща вълнуват единствено червените фенове и в този ред на мисли една подобна концепция( конспирация е силно казано) действа добре и в полза на създателите ѝ( а именно-управата на клуба ви). Аз не ги виня-тяхно право е на каква основа да градят отношенията си с вас. Кой се връзва на подобни глупотевини, е също отделен въпрос. Мен ме дразни това, че се изкарва ЦСКА страдалец, а Левски-символ на всичко зло и пошло в българския спорт, а това е меко казано, невярно. Няколкото факта в поста на Синьо сърце никога не се споменават в статиите и речите на '' теоретиците '', интересно защо. Особено разривът с военните, който е в основата на всички беди и проблеми на червените. Защото ако имаше съгласие и те бяха апортирали базите в ПФК, днес нямаше да се говори за двоен стандарт, подарени стадиони и прочее, нали? Щеше да е логично продължение на армейската връзка. А защо не стана така-питайте си шефовете през годините, по тази тема съм казал много неща, но тя упорито се отбягва дори и тук. Но това е ваш проблем, не го вменявайте на други.
И едно уточнение. Синчец не е Синьо сърце, ако някого въобще го бърка, макар че точно този отговор е негов. Синчец е сборен образ и Синьо сърце е част от него, но не се асоциира с него. Отговорът е през Синчец поради бана, който ще подминем с усмивка, доколкото това е истината, а далеч по-обидни епитети са оставени без последствия.. Но това не е моя работа. Желая ви весели празници!
pp Кировец, нататък ще ти отговоря на въпроса за Кунчев, сега да не разводняваме. Идеята не е в самото име, а в претенциите за базите-но и това за Дякона е интересна тема!