Бойко Борисов-лъжец!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бойко Борисов-лъжец!
Не знам за какво е излъгал Б.Б. Според мен игрите там са други. Мисля, че Чорни има пръст в тая работа. Аз съм цесекар и мисля, че скоро и ние ще си намерим некой чичко паричко. М/у другото нашият клуб не е от най- чистите юридически лица и може би за това са предпочели "Левски". Въпреки всичко- може да имаш всички пари на света, но това не означава, че ще станеш шампион, или нещо повече! ЦСКА пак ще е най- големият Български клуб.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ
-
- Контакти:
Да, лъжец е.Преди 3 гд. излъга на изборите и народа че ще живее по добре,ако изберат"ГЕРБ" да е на власт.НА ИЗБОРИТЕ ДО ГОДИНА НИТО ЕДИН ГЛАС ЗА Б.Б. САМО ЦСКА!
сега ще се подмаже и ще хвърли една мазна пържола към нас и само диваците могат да му се хванат на евтините трикчета 

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
все ми се ще да изписваме по десет страници за некви футболни успехи. политиката е пед. история
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
terrorist написа:Абе вие не сте добре, че Бойко не намерил спонсор на ЦСКА и няма да гласувате за него, това че няма да гласувам за него го разбрах още миналата година, пък ако ще ЦСКА да ги купи Майкрософт
да не дава господ.... и как реши че като не ни е намерил спонсор няма да гласуваме за него????
Стойте мирни, днес някой от вас чел ли е Тема Спорт?
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]
Авторът откри вода в океана - браво!!! А това кой за кого ще гласува не е важно, защото гласовете ви нямат никакво значение. Има 1-2 милиона цигани и още толкова феодални селяни, които ще гласуват за господаря си, а той може да си обещава още много.
- dreben23
- Контакти:
Въобще не съм изненадан. Никога не бих си и помислил, че левскар ще спаси ЦСКА!
Друго ме притеснява- защо истинските цесекари и легенди на този отбор не си мръдват и малкия пръст, а днес пак чета интервю за съжаление от моя любимец Емо Костадинов, че Майкъла трябвало да спре да говори и т.н. Кога ще поискат настина да се спаси отбора и да спрат с тия лични нападки? Ей това ме мъчи, а не че Бойко не ни уредил Газпром... Трябва сами да си помогнем, не съм чувал врагът да помага на своя враг, в която и да е война!
Прочистете си малко съзнанието и оставете сините идеологии за сините отбори. ЦСКА трябва да бъде спасен с червена идеология и червени спасители, друго няма да помогне. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
Ако има виновен то това сме точно феновете на ЦСКА.
Единственият вариантг Газпром да налива в ЦСКА бе ако клубът започне начисто дори и от В - група!
Всички, които осъзнавахме това бяхме оплюти, защото виж ние сме ЦСКА, а не някакъв провинциален отбор и мястото ни е в А група, не може да играем макар и за сезон в Б група и т.н. и се подигравахте на тези варианти.
Сега ето ни и А - група и празен стадион и боклуците завинаги.
Как си представяте газпром да наливат пари в ТИТАН?????????
На калпава ракета космоса и пречи и сега точно хората, които не приемаха единственият вариант за възраждане на клуба и връщане на хората на стадиона плюят други, а всъщност трябва да започнат от себе си.
Това, което стана си е най-нормалното, сърдете се на себе си.
Единственият вариантг Газпром да налива в ЦСКА бе ако клубът започне начисто дори и от В - група!
Всички, които осъзнавахме това бяхме оплюти, защото виж ние сме ЦСКА, а не някакъв провинциален отбор и мястото ни е в А група, не може да играем макар и за сезон в Б група и т.н. и се подигравахте на тези варианти.
Сега ето ни и А - група и празен стадион и боклуците завинаги.
Как си представяте газпром да наливат пари в ТИТАН?????????
На калпава ракета космоса и пречи и сега точно хората, които не приемаха единственият вариант за възраждане на клуба и връщане на хората на стадиона плюят други, а всъщност трябва да започнат от себе си.
Това, което стана си е най-нормалното, сърдете се на себе си.
-
- Контакти:
Абе стига говорихте глупости, че бойко бил левскар и т.н. От всички инвестиции в България чрез подставени лица и фирми тоя взима такива хубави комисионни, че би уредил и Чардафон(Габрово) стига да има далаверка и за него!!