Купа на България Лудогорец - ЦСКА София FT 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Купа на България Лудогорец - ЦСКА София |31.10|
Мислите ли, че ЦСКА влиза като фаворит в мача? Защото аз мисля, че точно това се случва, макар и да не знам за добро ли е, или не..
- Udoji90
- Контакти:
Янис Зику написа:Мислите ли, че ЦСКА влиза като фаворит в мача? Защото аз мисля, че точно това се случва, макар и да не знам за добро ли е, или не.
Не, не мисля - все пак до момента нямаме победа над "Лудогорец", а и те са носители на 3 трофея за 1 сезон, така че няма как да влизаме като фаворит. Специално за първия мач пък още по-малко, тъй като сме гост. Смятам, че е по-скоро за добро, защото напрежението е по-голямо върху фаворита, а и при тях сега то е в повечко заради последните им 2 резултата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
горските са в криза, сега е момента да ги отнесем 

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
С играта, която показваме напоследък съм сигурен, че просто няма да загубим този мач. Може би малко по-малко отбора ще се вдигне и ще започне да побеждава всичко наред и това е един от мачовете, който може да даде начало на тази серия. 

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
аа не началото на серията дадоха онея жълто-сините 

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:горските са в криза, сега е момента да ги отнесем
що само 0:4 тия дни ми се върти в главата, май трябва да ходя до еврофутбола

-
- Контакти:
Teo написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:горските са в криза, сега е момента да ги отнесем
що само 0:4 тия дни ми се върти в главата, май трябва да ходя до еврофутбола![]()
Честно казано и аз мисля, че сме (Лудогорец) в криза а вие в подем. Да видим - много ми е любопитен тоз мач.
entwickler написа:Teo написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:горските са в криза, сега е момента да ги отнесем
що само 0:4 тия дни ми се върти в главата, май трябва да ходя до еврофутбола![]()
Честно казано и аз мисля, че сме (Лудогорец) в криза а вие в подем. Да видим - много ми е любопитен тоз мач.
И на мен ми е любопитно какво ще стане, защото Лудогорец е губил и последователни двубои, но никога (откакто е в елита) от истинските си конкуренти за призовете. Кризата толкова не ме притеснява колкото това, че Бадема може да не се нахъса качествено бившия си клуб.
[center]
[/center]

tsonpen написа:[
И на мен ми е любопитно какво ще стане, защото Лудогорец е губил и последователни двубои, но никога (откакто е в елита) от истинските си конкуренти за призовете. Кризата толкова не ме притеснява колкото това, че Бадема може да не се нахъса качествено бившия си клуб.
Искаш да кажеш- в единствената си година в елита

BRF написа:tsonpen написа:[
Искаш да кажеш- в единствената си година в елита,което обезмисля първото ти изречение
Защо да го обезСмисля? Говоря за почти изцяло този състав, този треньор и този собственик - около година и половина, откакто плува в дълбокото.
[center]
[/center]