Стотици фенове на ЦСКА блокираха магистрала "Хемус"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Re: Стотици фенове на ЦСКА блокираха магистрала "Хемус"

Мнениеот Владо_ЦСКА » 01 окт 2012 02:26

Първо, тъкмо се прибирам и мъката ми беше да изрежа ненужното от клипа, в което съм си снимал обувките и как си паля цигара.
Просто не съм видял, че не съм качил клипа, като хората.
Благодаря ти за помоща :!:

Второто:
Това е начин да си покажем гражданската позиция.
Мисля, че го направихме мъжката, като ги задържахме само 4 минутки.

Третото:
Това ни беше по-път, от сбирката на феновете от цялата страна, в Етрополе, до мача в София.
Я ми кажи уважаеми, Тракия как се вписва в това трасе :?:

Благодаря :!: :!: :!:

Edit:
Оправих го.
Просто в бързината съм копнал линка, който излезе след като го качих в тубата, а не правилния.
Виноват, признавам :( :( :(
:lol:

И нов Edit:
Определението "Хубавци" не ми прозвуча много добре.
Нещо много на сериозно сме се взели, уважаеми.
А?
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 окт 2012 08:41

За 5 минутен протест се нададе вой до небесата!Много сте ми смешни как се правите на много принципни прикривайки злобата и омразата си към ЦСКА..

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 01 окт 2012 09:24

RedeviL написа:За 5 минутен протест се нададе вой до небесата!Много сте ми смешни как се правите на много принципни прикривайки злобата и омразата си към ЦСКА..

Протестирайте срещу собствениците, но не пречете на другите, на които им е през "бариерата" или "пеперудката" за ЦСКА!ТИТАН-АС сигурно имат офиси в София, или там не е удобно да се прави протест?

ПП-Неутралните пловдивчани се бяха видели в чудо от "протестите" срещу ДХ-С, защото ( по думите на моя позната, която живее там и е фенка на спорта) градът е бил ошарен с графити в знак на протест.Да ви имам и протестите, и чудото!

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 01 окт 2012 09:30

Владо_ЦСКА написа:Първо, тъкмо се прибирам и мъката ми беше да изрежа ненужното от клипа, в което съм си снимал обувките и как си паля цигара.
Просто не съм видял, че не съм качил клипа, като хората.
Благодаря ти за помоща :!:

Второто:
Това е начин да си покажем гражданската позиция.
Мисля, че го направихме мъжката, като ги задържахме само 4 минутки.

Третото:
Това ни беше по-път, от сбирката на феновете от цялата страна, в Етрополе, до мача в София.
Я ми кажи уважаеми, Тракия как се вписва в това трасе :?:

Благодаря :!: :!: :!:

Edit:
Оправих го.
Просто в бързината съм копнал линка, който излезе след като го качих в тубата, а не правилния.
Виноват, признавам :( :( :(
:lol:

И нов Edit:
Определението "Хубавци" не ми прозвуча много добре.
Нещо много на сериозно сме се взели, уважаеми.
А?

Мисля, че на сериозно сте се взели вие, уважаеми!Кои сте вие, та ще спирате движението по магистрала, дори и за 4-5 минути?!Длъжни ли са ви с нещо хората, които са пътували по това време?Длъжна ли ви е с нещо Държавата?Заплати ли не сте получавали с месеци или са ви окрали циганите, без да има полицейска реакция?С какво феновете на ЦСКА са повече от феновете на Пирин Блг. примерно, та трябва премиер и парламент да ви обръщат внимание?

ПП-Га ядохте кифтетата не ривахте, нали?!?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 окт 2012 09:42

Ние сме ЦСКА, а ти кой си ? Могли сме направили сме го . Ти си последният който ще ни дава акъл как се прави граждански протест.Тина друго освен на организирани митинги на ОФ и на манифестации сигурно не си стъпвал.

Като си толкова голям специалист организирай си русенци за спасяването на Дунав. На нас акъл ни не требе,пари ни трябват :mrgreen: .

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 окт 2012 09:48

Kашчей написа:
RedeviL написа:За 5 минутен протест се нададе вой до небесата!Много сте ми смешни как се правите на много принципни прикривайки злобата и омразата си към ЦСКА..

Протестирайте срещу собствениците, но не пречете на другите, на които им е през "бариерата" или "пеперудката" за ЦСКА!ТИТАН-АС сигурно имат офиси в София, или там не е удобно да се прави протест?

ПП-Неутралните пловдивчани се бяха видели в чудо от "протестите" срещу ДХ-С, защото ( по думите на моя позната, която живее там и е фенка на спорта) градът е бил ошарен с графити в знак на протест.Да ви имам и протестите, и чудото!

Вчерашният протест няма абсолютно никакви допирни точки с тези на жълтите!!Целта на хората вчера беше да се даде гласност на позицията на феновете в рамките на 5 минути..Не виждам с какво толкова може да се попречи на пътуващите в този момент хора едно 5 минутно блокиране на пътя!Нито е имало ексцесии, нито пострадали хора..

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 окт 2012 09:53

Къде ги вифдяхте тези стотици запалянковци? На клипа се виждат около 30-ина човека! :)
[offtopic]стотици - няколко по сто, сиреч поне две стотачки (двеста) :)[/offtopic]
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 01 окт 2012 10:09

onegavon написа:Ние сме ЦСКА, а ти кой си ? Могли сме направили сме го . Ти си последният който ще ни дава акъл как се прави граждански протест.Тина друго освен на организирани митинги на ОФ и на манифестации сигурно не си стъпвал.

Като си толкова голям специалист организирай си русенци за спасяването на Дунав. На нас акъл ни не требе,пари ни трябват :mrgreen: .

Ако имате акъл ще имате и пари!Вие сте ЦСКА, кога ме няма!Вие сте просто тълпа от хора, които се смятат за богопомазани.. и явно има защо, след като не е дошла полиция още на втората минута и да ви разкара!Странно, дали в Германия или Англия, фенове на някой отбор ще си позволят такъв протест?!?

ПП-дали да направим някаква дребна сметка колко автомобила минават по магистралата в двете посоки за 1 минута.. а колко за 5 минути.. в неделя?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 окт 2012 12:55

Kашчей написа:
BRF написа:
Thsmith написа:Ако държавата беше нормална полицията щеше да вземе мерки на момента. Аман от тази мания сульо и пульо да блокират пътя за да "бъдат чути"....
Дивашка работа!

Много си зле!В нормалните държави(Англия,Германия,Испания,Италия,Гърция,Белгия и др.)по този начин се показва гражданска позиция!И какви мерки да вземе полицията-побои и арести?Това по-скоро прилича на Сталин-има човек,има проблем!

Би ли ни осведомил в Англия коя магистрала е блокирана от фенове на Ливърпул, искащи кралицата да се намеси за спасяване на отбора? :mrgreen:

Само ще ти кажа,че това е РОБСКО мислене!Правиш се на отворен,защото това не те засяга и го плюеш даже!Затова няма да се случва нищо в тази държава,защото не се подкрепяме за нищо!Всички сте прави нито в Англия,нито в Гърция,нито в Испания нито някъде другаде хората протестират!Когато има проблем с фермерите от Ливърпул им помагат и фермерите от Манчестър,както и тези от Нюкясъл!Да това не е ваш проблем,проблем е на ФЕНОВЕТЕ на ЦСКА!Който ме е разбрал,разбрал!Не ми се участва в безмислени и злобни дебати!
Последна промяна от BRF на 01 окт 2012 13:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 01 окт 2012 13:18

И песничката за малката червена звезда от "На всеки километър" надута до дупка!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”