Червени_шампиони написа:Точно за интелект ти не трябва да говориш.
Ето и коментара на един пич от форума на Офанзива:В "Г" сектор е агитката, там не трябва да ходят фенове, които не искат да подкрепят отбора с постоянни песни и организация. Хората се опитват да изградят фенска култура и да постигнем множество като на един жълт отбор от Пловдив. Има си други сектори, "В" сектор е вариант за всеки, който иска да пляска и подвиква периодично.
НО, аз лично изцяло подкрепям да се възпитава старателно, ако не се възприема - БОЙ. Били са ме в училище, станал съм човек.
Всеки трябва да осъзнае, че във футбола има БОМБИ, случват се сдърпвания и дребни инциденти и това не ви е фестивала за изкуства Аполония. Няма място за префинени душици с мрънкащи пръстчета, които само чакат да лялят из форумите. Казва се преди мача, в сектора, след мача когато се прибират знамената и хореографията, когато има най-много работа.
Аз съм на същото мнение.
Колкото сектор Б на някой стадион е на агитката на Левски, толкова и Г е на агитката на ЦСКА.Когато си закупите секторите може да ги наричате ваши.Дотогава всички фенове имат право да са там, където им харесва.. и където могат да си позволят.А подкрепа на отбора е имало много преди вас, и то от пълен стадион, ама не само в ЕКТ, с Левски, Литекс и Лудогорец.Но нали ЦСКА преди да тръгнете вие по мачове не е играл, то откъде ще знаеш такива неща.
Иначе някои фенове много кефят, като гледат мач с гръб към терена и подскачат като шебеци върху седалките..като хвърлят предмети по полицията, а след това реват, че ги били!
Фенове!