Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kашчей

Re: Фенклубът на ЦСКА избира нов председател!

Мнениеот Kашчей » 13 сеп 2012 22:28

Червени_шампиони написа:Точно за интелект ти не трябва да говориш.

Ето и коментара на един пич от форума на Офанзива:
В "Г" сектор е агитката, там не трябва да ходят фенове, които не искат да подкрепят отбора с постоянни песни и организация. Хората се опитват да изградят фенска култура и да постигнем множество като на един жълт отбор от Пловдив. Има си други сектори, "В" сектор е вариант за всеки, който иска да пляска и подвиква периодично.

НО, аз лично изцяло подкрепям да се възпитава старателно, ако не се възприема - БОЙ. Били са ме в училище, станал съм човек.
Всеки трябва да осъзнае, че във футбола има БОМБИ, случват се сдърпвания и дребни инциденти и това не ви е фестивала за изкуства Аполония. Няма място за префинени душици с мрънкащи пръстчета, които само чакат да лялят из форумите. Казва се преди мача, в сектора, след мача когато се прибират знамената и хореографията, когато има най-много работа.

Аз съм на същото мнение.

Колкото сектор Б на някой стадион е на агитката на Левски, толкова и Г е на агитката на ЦСКА.Когато си закупите секторите може да ги наричате ваши.Дотогава всички фенове имат право да са там, където им харесва.. и където могат да си позволят.А подкрепа на отбора е имало много преди вас, и то от пълен стадион, ама не само в ЕКТ, с Левски, Литекс и Лудогорец.Но нали ЦСКА преди да тръгнете вие по мачове не е играл, то откъде ще знаеш такива неща.
Иначе някои фенове много кефят, като гледат мач с гръб към терена и подскачат като шебеци върху седалките..като хвърлят предмети по полицията, а след това реват, че ги били!

Фенове!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 сеп 2012 23:00

Ти си пълна шушумига, ако трябва аз да ти давам определение, както ти го правиш. А това за ходенето на мачове го кажи на изявените философи в тоя форум, които всеки кръг си коментират по време на мача събитията на терена вместо да дойдат да подкрепят отбора на стадиона, като оправданието им е, че не са от София и т.н., е да..аз съм от София, цяло лято бях на морето, но отначалото на сезона от всички официални мачове на ЦСКА съм изпуснал само тоя със Мура във Словения и в Сливен, защото бившия ми вече шеф е гъз, ако може изобщо да се нарече шеф. Щом аз мога, значи и те могат, просто трябва желание, без желание няма как да стане.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 13 сеп 2012 23:35

Червени_шампиони написа:Ти си пълна шушумига, ако трябва аз да ти давам определение, както ти го правиш. А това за ходенето на мачове го кажи на изявените философи в тоя форум, които всеки кръг си коментират по време на мача събитията на терена вместо да дойдат да подкрепят отбора на стадиона, като оправданието им е, че не са от София и т.н., е да..аз съм от София, цяло лято бях на морето, но отначалото на сезона от всички официални мачове на ЦСКА съм изпуснал само тоя със Мура във Словения и в Сливен, защото бившия ми вече шеф е гъз, ако може изобщо да се нарече шеф. Щом аз мога, значи и те могат, просто трябва желание, без желание няма как да стане.

Дано знаеш какво е шушумига, но подозирам отговора ти!

Ако ти печелиш пари само за себе си и свои нужди, но без комунални разходи.. сигурно става и така.Ама, ако живееш в край на България, където 400 лева е висока заплата, а имаш и семейство... дали ще си позволиш да даваш по 150 лева на две седмици за мач на ЦСКА в София?
Не определяйте какви са феновете ви от провинцията, защото вие, стотиците хиляди софийски фенове, не можете да напълните половин стадион на мач, но все давате акъл на тези, които ви пълнят сектора в провинцията!

Както ти казах, ЦСКА е имал привърженици много преди да се пръкнете вие, фен-клубовете, които се имате за единствени фенове на отбора..и тези, на които се присмиваш сега, че били пенсионери пълнеха Армията и Васил Левски, докато вие сега и цял сектор не можете да напълните, но успешно гоните всеки, който не ви приема простотиите!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 сеп 2012 23:58

Червени_шампиони написа: А това за ходенето на мачове го кажи на изявените философи в тоя форум, които всеки кръг си коментират по време на мача събитията на терена вместо да дойдат да подкрепят отбора на стадиона, като оправданието им е, че не са от София и т.н., е да..аз съм от София, цяло лято бях на морето, но отначалото на сезона от всички официални мачове на ЦСКА съм изпуснал само тоя със Мура във Словения и в Сливен, защото бившия ми вече шеф е гъз, ако може изобщо да се нарече шеф. Щом аз мога, значи и те могат, просто трябва желание, без желание няма как да стане.

на колко си години?
кажи ми честно, после ще ти обясня моята гледна точка, а предполагам и на много други
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 14 сеп 2012 01:08

19
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 14 сеп 2012 09:46

Абе защо му обръщате внимание изобщо на тоя Кашчей!! Не го ли виждате, че е пенсионер, който му е толкова скучно, че решил да чете отживелите си проповеди в тоя форум!! ;) ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 сеп 2012 11:46

[quote="Червени_шампиони"]Ти си пълна шушумига, ако трябва аз да ти давам определение, както ти го правиш. А това за ходенето на мачове го кажи на изявените философи в тоя форум, които всеки кръг си коментират по време на мача събитията на терена вместо да дойдат да подкрепят отбора на стадиона, като оправданието им е, че не са от София и т.н., е да..аз съм от София, цяло лято бях на морето, но отначалото на сезона от всички официални мачове на ЦСКА съм изпуснал само тоя със Мура във Словения и в Сливен, защото бившия ми вече шеф е гъз, ако може изобщо да се нарече шеф. Щом аз мога, значи и те могат, просто трябва желание, без желание няма как да стане.[/quote]
По-долу пишеш,че си на 19 това обяснява изречението което съм маркирал!На тази възраст е нормално при липса на анганжименти да си на всеки мач още повече си от София!На тази възраст и мен нищо не ме спираше да съм на всеки мач.Дори и за пари не мислих-като нямах пътувах гратис докато ме свалят,после другия влак и така!Това че не беше в Сливен прави ли те по-малко фен на ЦСКА?

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 14 сеп 2012 12:04

ОФАНЗИВА написа:Абе защо му обръщате внимание изобщо на тоя Кашчей!! Не го ли виждате, че е пенсионер, който му е толкова скучно, че решил да чете отживелите си проповеди в тоя форум!! ;) ;)

Добре, че ти ще си вечно млад :mrgreen:
Нали знаеш кои остават вечно млади?Моли се да не си от тях след поредното сбиване в сектора!
Вие помежду си не можете да се оправите, взел да дава акъл на тези, които много преди него са били в този сектор!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 сеп 2012 12:19

Червени_шампиони написа:19

ха, аз съм точно на два пъти по толкова, семеен, с едно дете и едно куче. А обикновено в неделя имам и мач, аз съм(все още) селски футболист :lol:
БРФ ти е обяснил доста от нещата, само ще допълня, че на твоята възраст съм пътувал с агитките и на Ботев, и на Локо, общо взето знам кво е, знам и как разсъждаваш. Та, за да ни разбереш и ти- трябва да остарееш, помъдрееш, па тогава да видим на колко мача ще ходиш, в кой сектор и тн. Хеле пък, ако не си от София! Иначе казано нямам време, друг няма възможности, трети еди кво си и тн. Като искаш да ни "съдиш", направи го като минеш 30-те ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 14 сеп 2012 20:17

шивача написа:
Червени_шампиони написа:19

ха, аз съм точно на два пъти по толкова, семеен, с едно дете и едно куче. А обикновено в неделя имам и мач, аз съм(все още) селски футболист :lol:
БРФ ти е обяснил доста от нещата, само ще допълня, че на твоята възраст съм пътувал с агитките и на Ботев, и на Локо, общо взето знам кво е, знам и как разсъждаваш. Та, за да ни разбереш и ти- трябва да остарееш, помъдрееш, па тогава да видим на колко мача ще ходиш, в кой сектор и тн. Хеле пък, ако не си от София! Иначе казано нямам време, друг няма възможности, трети еди кво си и тн. Като искаш да ни "съдиш", направи го като минеш 30-те ;)

+1
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”