ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА

Мнениеот vaskonti » 06 сеп 2012 15:53

То хубаво, ама после да не се окаже, че ти си от първите тук, които се възмущават от подобна "държавна намеса" в един частен клуб?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 сеп 2012 15:53

Само пълен Идиот и Дебил може да гласува на ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ не по-политически възглед, а по-Футболен-Клубен такъв!!! :shock: Требва грам нищо да немаш в главата си? Бойко ако ще и ШЛ да даде на Левски, никога няма да гласувам за него. Пълен некадърник е, абсолютен пополист и държавата от ден на ден затъва все повече и повече!!! Стигнали сме дъното вече! Жалкото е, че алтернативата за повечето хора са комунистите. А с комунистите и турците от едната страна и бат Бойко от другата, жална и майка на България!

Но така е когато хората в България гласуват за всичко но не и партия, платформа и визия! А се гласува за месия, наказателно и сега и футболно :o :(

Но мъдрите хора са казали всеки народ си заслужава управниците!

Никога не съм гласувал за Бойко, царя, Волен или пази боже за комунистите. Винаги съм си гласувал за синята идея и ще си я поддържам до гроба!

Както имам един любим отбор, така и имам една политическа насоченост - дясната! Човек който си сменя отборите и партиите, просто за мен е безволево същество.

Гласувайте за който си искате, но преди да пуснете бюлетината помислете малко, какво правите и защо! И тогава пуснете бюлетината!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 06 сеп 2012 16:05

vaskonti написа:То хубаво, ама после да не се окаже, че ти си от първите тук, които се възмущават от подобна "държавна намеса" в един частен клуб?

Ами няма, щото вече ми омръзна от вас и вашите дългове :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 сеп 2012 16:07

Avanti_Ragazzi написа:Само пълен Идиот и Дебил може да гласува на ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ не по-политически възглед, а по-Футболен-Клубен такъв!!! :shock: Требва грам нищо да немаш в главата си? Бойко ако ще и ШЛ да даде на Левски, никога няма да гласувам за него. Пълен некадърник е, абсолютен пополист и държавата от ден на ден затъва все повече и повече!!! Стигнали сме дъното вече! Жалкото е, че алтернативата за повечето хора са комунистите. А с комунистите и турците от едната страна и бат Бойко от другата, жална и майка на България!

Но така е когато хората в България гласуват за всичко но не и партия, платформа и визия! А се гласува за месия, наказателно и сега и футболно :o :(

Но мъдрите хора са казали всеки народ си заслужава управниците!

Никога не съм гласувал за Бойко, царя, Волен или пази боже за комунистите. Винаги съм си гласувал за синята идея и ще си я поддържам до гроба!

Както имам един любим отбор, така и имам една политическа насоченост - дясната! Човек който си сменя отборите и партиите, просто за мен е безволево същество.

Гласувайте за който си искате, но преди да пуснете бюлетината помислете малко, какво правите и защо! И тогава пуснете бюлетината!

+1
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 сеп 2012 16:10

dodo7271 написа:
vaskonti написа:То хубаво, ама после да не се окаже, че ти си от първите тук, които се възмущават от подобна "държавна намеса" в един частен клуб?

Ами няма, щото вече ми омръзна от вас и вашите дългове :)

Разбира се, щом е за ЦСКА ти е омръзнало, но държавната помощ за Левски никога няма да ти омръзне. Което е нормално де... :)
[/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 06 сеп 2012 16:15

Какво сте се захванали кой на кого спонсор намерил, а не си гледате клуба, че го загробиха. Кой е виновен, че тези, които имат бизнес с държавата - кой плаща на Титан да чистят? - плячкосаха гордостта ви? Това обаче не е станало без знайни и незнайни червени легенди да лапат от трапезата, без надути бюджети, за да се биете в гърдите с петолъчките, дето ги свалихте от фуражките, без да се заигравате с "говежди стадиони", села, провинции и метрополии, без (да не скверня тука форума) култовия ви поздрав за Левски. И сега пак Левски ви е трън в петата, а не грижата да се спаси това, което може.
На всички цесекари, на които съдбата на ЦСКА им е мила и не ги гризе ядът, че и Левски не са на същото дередже, мога да кажа, че на мене лично всички тези апокалиптични картини са един голяма предизборна олелия. Така че най-малкото имате с какво да се гордеете - ЦСКА е най-арткулираният тим преди избори, което значи най-малко две неща - цесекарите са много и не са по-малко манипулируеми от други сегменти от мултиетничното ни население (защото нали да си цесекар - пък и левскар, ботевист и.т.н.- е съдба - нещо като да си роден в определени ширини).
Иначе, ако бяхме малко по-рационални и по-малко емоционални, щяхме да впишем този пладнешки грабеж на ЦСКА-то в общата картина и щяхме да си направим по-значими изводи, а не да скачаме връз комшията, че като ни е пламнала къщата, неговата още не гори.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 сеп 2012 16:19

Странджата написа:Какво сте се захванали кой на кого спонсор намерил, а не си гледате клуба, че го загробиха. Кой е виновен, че тези, които имат бизнес с държавата - кой плаща на Титан да чистят? - плячкосаха гордостта ви? Това обаче не е станало без знайни и незнайни червени легенди да лапат от трапезата, без надути бюджети, за да се биете в гърдите с петолъчките, дето ги свалихте от фуражките, без да се заигравате с "говежди стадиони", села, провинции и метрополии, без (да не скверня тука форума) с култувия ви поздрав за Левски. И сега пак Левски ви е трън в петата, а не грижата да се спаси това, което може.
На всички цесекари, на които съдбата на ЦСКА им е мила и не ги гризе ядът, че и Левски не са на същото дередже, мога да кажа, че на мене лично всички тези апокалиптични картини са един голяма предизборна олелия. Така че най-малкото имате с какво да се гордеете - ЦСКА е най-арткулираният тим преди избори, което значи най-малко две неща - цесекарите са много и не са по-малко манипулируеми от други сегменти от мултиетничното ни население (защото нали да си цесекар - пък и левскар, ботевист и.т.н.- е съдба - нещо като да си роден в определени ширини).
Иначе, ако бяхме малко по-рационални и по-малко емоционални, щяхме да впишем този пладнешки грабеж на ЦСКА-то в общата картина и щяхме да си направим по-значими изводи, а не да скачаме връз комшията, че като ни е пламнала къщата, неговата още не гори.

Въобще не е така.
Ще продължа метафората ти - ние сме недоволни от това, че пожарната гаси пожари в другите къщи, но когато се стигне до нашата се случва следното - пожарникаря казва, че този пожар е извън обсега на маркуча му, а съседите, чиито къщи са загасени вече настояват, че пожарникаря няма право да се меси.
[/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 сеп 2012 16:28

Защо ли от всички коментари по темата, с редки излкючения (2-3 коментара), най-смислени са тези на привържениците на Левски (София)?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 сеп 2012 16:30

Der Schmarotzer написа:Защо ли от всички коментари по темата, с редки излкючения (2-3 коментара), най-смислени са тези на привържениците на Левски (София)?

Вероятно защото това заключение се прави от фен на Левски?
[/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:vaskonti

Мнениеот Странджата » 06 сеп 2012 16:33

Не говоря за тези, които по някакъв начин възпират пожарникаря, те са за осъждане, защото са слепци с очи. Но понеже от времето на Аристотел всяко сравнение куца, а метафората е скрито сравнение, ще ми се да се разберем без тропи.
Дали Б.Б. иска или не иска да помогне на ЦСКА е само един от поводите около вашия клуб да се шуми толкова много. Факт е, че като пиар закрилата на този или онзи отбор работи по нашите ширини, за жалост. Факт е и че се отклонява енергията ви, необходима за противодействие на издевателствата с клуба ви. Другите аспекти на кризата и шума, свързани с ЦСКА, навярно имат икономически причини, но нима само ЦСКА е в криза и нима в криза футболните клубове като цяло - са изразители на някаква солидарност с тези, които буквално издъхват. Ние какво сега- да плеснем и да се прегърнем, че хора със заплати 10 пъти по-високи от професорските, че и повече, били 4 мача и можело да станат есенни - да речем - шампиони. И какво от това - в Европа ли ще се прославим, печалба велика за народа ли ще бъде? За това става дума - за подмяната - не една и не пред един, като основно средство за манипулиране.

Върни се в “ЦСКА”