ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ББ: Държавата няма да се меси в ЦСКА
То хубаво, ама после да не се окаже, че ти си от първите тук, които се възмущават от подобна "държавна намеса" в един частен клуб?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Само пълен Идиот и Дебил може да гласува на ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ не по-политически възглед, а по-Футболен-Клубен такъв!!!
Требва грам нищо да немаш в главата си? Бойко ако ще и ШЛ да даде на Левски, никога няма да гласувам за него. Пълен некадърник е, абсолютен пополист и държавата от ден на ден затъва все повече и повече!!! Стигнали сме дъното вече! Жалкото е, че алтернативата за повечето хора са комунистите. А с комунистите и турците от едната страна и бат Бойко от другата, жална и майка на България!
Но така е когато хората в България гласуват за всичко но не и партия, платформа и визия! А се гласува за месия, наказателно и сега и футболно
Но мъдрите хора са казали всеки народ си заслужава управниците!
Никога не съм гласувал за Бойко, царя, Волен или пази боже за комунистите. Винаги съм си гласувал за синята идея и ще си я поддържам до гроба!
Както имам един любим отбор, така и имам една политическа насоченост - дясната! Човек който си сменя отборите и партиите, просто за мен е безволево същество.
Гласувайте за който си искате, но преди да пуснете бюлетината помислете малко, какво правите и защо! И тогава пуснете бюлетината!

Но така е когато хората в България гласуват за всичко но не и партия, платформа и визия! А се гласува за месия, наказателно и сега и футболно

Никога не съм гласувал за Бойко, царя, Волен или пази боже за комунистите. Винаги съм си гласувал за синята идея и ще си я поддържам до гроба!
Както имам един любим отбор, така и имам една политическа насоченост - дясната! Човек който си сменя отборите и партиите, просто за мен е безволево същество.
Гласувайте за който си искате, но преди да пуснете бюлетината помислете малко, какво правите и защо! И тогава пуснете бюлетината!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
vaskonti написа:То хубаво, ама после да не се окаже, че ти си от първите тук, които се възмущават от подобна "държавна намеса" в един частен клуб?
Ами няма, щото вече ми омръзна от вас и вашите дългове

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Червени_шампиони
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Само пълен Идиот и Дебил може да гласува на ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ не по-политически възглед, а по-Футболен-Клубен такъв!!!Требва грам нищо да немаш в главата си? Бойко ако ще и ШЛ да даде на Левски, никога няма да гласувам за него. Пълен некадърник е, абсолютен пополист и държавата от ден на ден затъва все повече и повече!!! Стигнали сме дъното вече! Жалкото е, че алтернативата за повечето хора са комунистите. А с комунистите и турците от едната страна и бат Бойко от другата, жална и майка на България!
Но така е когато хората в България гласуват за всичко но не и партия, платформа и визия! А се гласува за месия, наказателно и сега и футболно![]()
![]()
+1
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
dodo7271 написа:vaskonti написа:То хубаво, ама после да не се окаже, че ти си от първите тук, които се възмущават от подобна "държавна намеса" в един частен клуб?
Ами няма, щото вече ми омръзна от вас и вашите дългове
Разбира се, щом е за ЦСКА ти е омръзнало, но държавната помощ за Левски никога няма да ти омръзне. Което е нормално де...

- Странджата
- Контакти:
Какво сте се захванали кой на кого спонсор намерил, а не си гледате клуба, че го загробиха. Кой е виновен, че тези, които имат бизнес с държавата - кой плаща на Титан да чистят? - плячкосаха гордостта ви? Това обаче не е станало без знайни и незнайни червени легенди да лапат от трапезата, без надути бюджети, за да се биете в гърдите с петолъчките, дето ги свалихте от фуражките, без да се заигравате с "говежди стадиони", села, провинции и метрополии, без (да не скверня тука форума) култовия ви поздрав за Левски. И сега пак Левски ви е трън в петата, а не грижата да се спаси това, което може.
На всички цесекари, на които съдбата на ЦСКА им е мила и не ги гризе ядът, че и Левски не са на същото дередже, мога да кажа, че на мене лично всички тези апокалиптични картини са един голяма предизборна олелия. Така че най-малкото имате с какво да се гордеете - ЦСКА е най-арткулираният тим преди избори, което значи най-малко две неща - цесекарите са много и не са по-малко манипулируеми от други сегменти от мултиетничното ни население (защото нали да си цесекар - пък и левскар, ботевист и.т.н.- е съдба - нещо като да си роден в определени ширини).
Иначе, ако бяхме малко по-рационални и по-малко емоционални, щяхме да впишем този пладнешки грабеж на ЦСКА-то в общата картина и щяхме да си направим по-значими изводи, а не да скачаме връз комшията, че като ни е пламнала къщата, неговата още не гори.
На всички цесекари, на които съдбата на ЦСКА им е мила и не ги гризе ядът, че и Левски не са на същото дередже, мога да кажа, че на мене лично всички тези апокалиптични картини са един голяма предизборна олелия. Така че най-малкото имате с какво да се гордеете - ЦСКА е най-арткулираният тим преди избори, което значи най-малко две неща - цесекарите са много и не са по-малко манипулируеми от други сегменти от мултиетничното ни население (защото нали да си цесекар - пък и левскар, ботевист и.т.н.- е съдба - нещо като да си роден в определени ширини).
Иначе, ако бяхме малко по-рационални и по-малко емоционални, щяхме да впишем този пладнешки грабеж на ЦСКА-то в общата картина и щяхме да си направим по-значими изводи, а не да скачаме връз комшията, че като ни е пламнала къщата, неговата още не гори.
Странджата написа:Какво сте се захванали кой на кого спонсор намерил, а не си гледате клуба, че го загробиха. Кой е виновен, че тези, които имат бизнес с държавата - кой плаща на Титан да чистят? - плячкосаха гордостта ви? Това обаче не е станало без знайни и незнайни червени легенди да лапат от трапезата, без надути бюджети, за да се биете в гърдите с петолъчките, дето ги свалихте от фуражките, без да се заигравате с "говежди стадиони", села, провинции и метрополии, без (да не скверня тука форума) с култувия ви поздрав за Левски. И сега пак Левски ви е трън в петата, а не грижата да се спаси това, което може.
Въобще не е така.
Ще продължа метафората ти - ние сме недоволни от това, че пожарната гаси пожари в другите къщи, но когато се стигне до нашата се случва следното - пожарникаря казва, че този пожар е извън обсега на маркуча му, а съседите, чиито къщи са загасени вече настояват, че пожарникаря няма право да се меси.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Защо ли от всички коментари по темата, с редки излкючения (2-3 коментара), най-смислени са тези на привържениците на Левски (София)?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Der Schmarotzer написа:Защо ли от всички коментари по темата, с редки излкючения (2-3 коментара), най-смислени са тези на привържениците на Левски (София)?
Вероятно защото това заключение се прави от фен на Левски?
- Странджата
- Контакти:
Re:vaskonti
Не говоря за тези, които по някакъв начин възпират пожарникаря, те са за осъждане, защото са слепци с очи. Но понеже от времето на Аристотел всяко сравнение куца, а метафората е скрито сравнение, ще ми се да се разберем без тропи.
Дали Б.Б. иска или не иска да помогне на ЦСКА е само един от поводите около вашия клуб да се шуми толкова много. Факт е, че като пиар закрилата на този или онзи отбор работи по нашите ширини, за жалост. Факт е и че се отклонява енергията ви, необходима за противодействие на издевателствата с клуба ви. Другите аспекти на кризата и шума, свързани с ЦСКА, навярно имат икономически причини, но нима само ЦСКА е в криза и нима в криза футболните клубове като цяло - са изразители на някаква солидарност с тези, които буквално издъхват. Ние какво сега- да плеснем и да се прегърнем, че хора със заплати 10 пъти по-високи от професорските, че и повече, били 4 мача и можело да станат есенни - да речем - шампиони. И какво от това - в Европа ли ще се прославим, печалба велика за народа ли ще бъде? За това става дума - за подмяната - не една и не пред един, като основно средство за манипулиране.
Дали Б.Б. иска или не иска да помогне на ЦСКА е само един от поводите около вашия клуб да се шуми толкова много. Факт е, че като пиар закрилата на този или онзи отбор работи по нашите ширини, за жалост. Факт е и че се отклонява енергията ви, необходима за противодействие на издевателствата с клуба ви. Другите аспекти на кризата и шума, свързани с ЦСКА, навярно имат икономически причини, но нима само ЦСКА е в криза и нима в криза футболните клубове като цяло - са изразители на някаква солидарност с тези, които буквално издъхват. Ние какво сега- да плеснем и да се прегърнем, че хора със заплати 10 пъти по-високи от професорските, че и повече, били 4 мача и можело да станат есенни - да речем - шампиони. И какво от това - в Европа ли ще се прославим, печалба велика за народа ли ще бъде? За това става дума - за подмяната - не една и не пред един, като основно средство за манипулиране.