Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Червени_шампиони написа:Голям Звяр написа:Ralka Levskarka,която вместо в публичния дом виси във форума и говори някакви глупости,които ги е чувала от всеки един син фен.
Хахахахаха каня се от много време да го напиша същото, но все се спирах.![]()
![]()
![]()
![]()
Бекъма написа:Червени_шампиони написа:Голям Звяр написа:Ralka Levskarka,която вместо в публичния дом виси във форума и говори някакви глупости,които ги е чувала от всеки един син фен.
Хахахахаха каня се от много време да го напиша същото, но все се спирах.![]()
![]()
![]()
![]()
Червените загубеняци ги е яд че си нямат такава фенка.
nqkvo cskarche написа:http://vbox7.com/play:f19fd92c![]()
![]()
![]()
Червени_шампиони написа:ralka_levskarka написа:Голям Звяр написа:Ralka Levskarka,която вместо в публичния дом виси във форума и говори някакви глупости,които ги е чувала от всеки един син фен.
А ти като какъв трябва да се явяваш тук, на мен, че да ми казваш къде да вися и къде не?[/quotе/]
[offtopic]Утре през деня ще гледам малкия си братовчед, който е на 5 години, ще те помоля да си смениш аватара докато е вкъщи. После ще ти пиша да си слагаш твоята снимка.Благодаря предварително![/offtopic]
Червени_шампиони написа:
Да не дава Господ такива "фенки" в червения сектор.Макар, че те разбирам..и аз 20 години да не бях виждал голо момиче, може би щях да реагирам по същия начин.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта