Ние пък ще надникнем в "сините" досиета
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ние пък ще надникнем в "сините" досиета
Хонда,прочети заглавието на темата и не се опитвай да ги изместваш.Има тема за създаването на ЦСКА.Всичко,което си написал е откровен спам.Обичаш да задаваш въпроси,но никой не ми отговори кой е тоя Левски,който съществува в момента,защото той няма нищо общо с оригинала.Защо задаваш въпроси за обединенията около създаването на ЦСКА,а панически избягвате въпроса за първия учредителен протокол от създаването на Левски,на базата на който се прави регистрация на клубът.Въпросът се избягва,защото такъв документ нямате,или е с доста по късна дата от тая,която сте обявили за ваша рождена дата.Постарал съм се да дам препратки към източниците на сведенията.Това са вестници от това време,които са отразили събитията.Ако има някой Тома неверни,нека си направи труда,да отиде до библиотеката и да провери.За разлика от вас,ние сме се постарали да направим поне това,а не да разпространяваме слухове.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Дали ще ти олекне,ако ти кажа,че много хора,които са много по възрастни от мен,са на абсолютно същото мнение?
Недей да използваш клишета срещу мен,а се придържай към темата,ако ти е по възможностите,разбира се!
Всеки има право на мнение, ти също.Друг е въпросът, че даваш компетентно историческо мнение за период, в който аз съм живял, а ти не.Защо смяташ, че знаеш повече от мен по този въпрос?
По темата... скоро не бях чел по-смешна тема, но от Лески друго не мога и да очаквам.Всъщност, смешен е целият този спор, който водите, но вие сте си поначало смешни с непрестанните си ревове,че някой ви е ощетил с нещо.Имам предвид фенове и ръководители и от двата правителствени отбора.
Значи не е важно къде си ''живял'',а дали си присъствал на събитията,които казваш!Има съществена разлика ми се струва!
Аз не съм присъствал,когато са вкарвали насила футболисти на ''Септември'' и са ги носели с белезници на ''Армията''!Ти присъствал ли си?
Не,не е присъствал,защото по това време е сял злобата си.Само той е живял през тоя период,а всички останали сме спали!Добре,че има такива "будни" личности,които да ни отварят очите

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Сега проблем. Няма червени успехи, ЦСКА изпусна титлата в последния момент за пореден път, няма попълнения, не се знае кой ще е треньор, нищо не се знае. И като е така, то няма какво да се пише. Да, ама ни е скучно да не пишем. Я дай да пуснем една провокативна тема за Левски, пък нека после те да доказват, че нямат сестра. Ама ние сме виновни, че им се вързваме на глупостите. Много по-полезно би било да видим какво се случва при нас, кои са новите попълнения, какво да очакваме от новия сезон и пр. А ЦСКА нека си пишат глупости на воля.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Откъс от книгата "Шести отдел" на Димитър Иванов:
- "С Ив. Вуцов случаят бе доста по-сложен. Този човек, габровец по рождение, голям футболист и способен треньор, имаше дарба от Бога за комбинации и далавери.Дотолкова, че повече от двайсет години няколко генерации оперативни работници му се канят и все не успяват да го хванат. Аз също не успях. Факт е обаче, че е страшно трудолюбив и всецяло отдаден на футбола. Главата му е като подвижна картотека с данни, имена и образи, умее едновременно да работи по една дузина проблеми, без да ги обърква, да агитира, да убеждава, да лъже и неочаквано дори - да си изпълнява обещанията. Макар и с неудоволствие, признавам, че Вуцов е явление в нашия футбол за целия период от 1966 г., когато вкара най-красивия автогол на световното първенство в Англия с летящ плонж с глава, до 2003 г., когато си подаде оставката като изпълнителен директор на Българския футболен съюз, но продължава да е фактор.
През 1984 г. бяхме подготвили необходимата оперативна документация за задържането на Вуцов. Националният отбор се завръщаше от турне в Латинска Америка и щяха да кацнат в 18 ч. на летище София. Както и при други заплетени случаи, и на това предложение за задържане имаше няколко генералски подписа. Колкото и да се спазваше секретността, някой беше информирал ЦК на БКП. Вуцов, макар и безпартиен, беше майор от Държавна сигурност, имаше служебна карта и получаваше заплата, въпреки че с оперативна работа никога не е бил ангажиран.
По обед в деня на кацането ген. Б.Велинов извика при себе си на инструктаж екипа, който трябваше за осъществи задържането направо от самолета, за да няма възможност Вуцов да се свърже с покровителите си. След като ни се накара - беше член на ръководството на "Левски-Спартак" и този арест не му беше по сърце, се обърна към мен с думите: Ако ние го арестуваме, а следствието го пусне, да знаеш, че тежки дни те чакат. Няма да го пусне - уверявам го - доказателствата са железни. Запечатал съм дори автобуса на националния отбор, с който от Сливен са му докарали два килима и няколко кристални полилея. (Злите езици говореха, че съпругата на Вуцов - актрисата Меди Димитрова, му била наредила вече да събира само злато и кристал, другото си имали.)
Трябваше да сме на летището към 17 . Подреждах си мислите, за да не стане грешка при задържането, но бях спокоен. Когато телефонът звънна пет минути преди да тръгнем, вече бях сигурен, че в края на краищата няма да ми разрешат тази реализация. "Ела при мен" - избоботи ген. Велинов. Влизам в кабинета му - той хем намръщен, хем очилата му блестят. Отлага се, казва, разпускай командата. Как така се отлага, имам предложение, утвърдено от др.Шопов, и вие сте го подписали, и ген.Коцалиев го чака на "Развигор". Не може, вика, министърът е дал дума. Как така ще дава дума, на кого я е дал. На Георги Йорданов и Емил Христов, хили се вече Велинов.
- "С Ив. Вуцов случаят бе доста по-сложен. Този човек, габровец по рождение, голям футболист и способен треньор, имаше дарба от Бога за комбинации и далавери.Дотолкова, че повече от двайсет години няколко генерации оперативни работници му се канят и все не успяват да го хванат. Аз също не успях. Факт е обаче, че е страшно трудолюбив и всецяло отдаден на футбола. Главата му е като подвижна картотека с данни, имена и образи, умее едновременно да работи по една дузина проблеми, без да ги обърква, да агитира, да убеждава, да лъже и неочаквано дори - да си изпълнява обещанията. Макар и с неудоволствие, признавам, че Вуцов е явление в нашия футбол за целия период от 1966 г., когато вкара най-красивия автогол на световното първенство в Англия с летящ плонж с глава, до 2003 г., когато си подаде оставката като изпълнителен директор на Българския футболен съюз, но продължава да е фактор.
През 1984 г. бяхме подготвили необходимата оперативна документация за задържането на Вуцов. Националният отбор се завръщаше от турне в Латинска Америка и щяха да кацнат в 18 ч. на летище София. Както и при други заплетени случаи, и на това предложение за задържане имаше няколко генералски подписа. Колкото и да се спазваше секретността, някой беше информирал ЦК на БКП. Вуцов, макар и безпартиен, беше майор от Държавна сигурност, имаше служебна карта и получаваше заплата, въпреки че с оперативна работа никога не е бил ангажиран.
По обед в деня на кацането ген. Б.Велинов извика при себе си на инструктаж екипа, който трябваше за осъществи задържането направо от самолета, за да няма възможност Вуцов да се свърже с покровителите си. След като ни се накара - беше член на ръководството на "Левски-Спартак" и този арест не му беше по сърце, се обърна към мен с думите: Ако ние го арестуваме, а следствието го пусне, да знаеш, че тежки дни те чакат. Няма да го пусне - уверявам го - доказателствата са железни. Запечатал съм дори автобуса на националния отбор, с който от Сливен са му докарали два килима и няколко кристални полилея. (Злите езици говореха, че съпругата на Вуцов - актрисата Меди Димитрова, му била наредила вече да събира само злато и кристал, другото си имали.)
Трябваше да сме на летището към 17 . Подреждах си мислите, за да не стане грешка при задържането, но бях спокоен. Когато телефонът звънна пет минути преди да тръгнем, вече бях сигурен, че в края на краищата няма да ми разрешат тази реализация. "Ела при мен" - избоботи ген. Велинов. Влизам в кабинета му - той хем намръщен, хем очилата му блестят. Отлага се, казва, разпускай командата. Как така се отлага, имам предложение, утвърдено от др.Шопов, и вие сте го подписали, и ген.Коцалиев го чака на "Развигор". Не може, вика, министърът е дал дума. Как така ще дава дума, на кого я е дал. На Георги Йорданов и Емил Христов, хили се вече Велинов.
Предлагам господата от Левски да погледнат една класиция за отборите "завоювали" най-много втори места в Европа. С интерес ще разберът, че техния любим тим и там е втори след Селтик. Е, ако това не е съдба! Колкото до ЦСКА, ние нещо различно от титлата не го броим. Нека сините се замислят, как стигнаха до Лига Европа този и миналия сезон?
redpride написа:Предлагам господата от Левски да погледнат една класиция за отборите "завоювали" най-много втори места в Европа. С интерес ще разберът, че техния любим тим и там е втори след Селтик. Е, ако това не е съдба! Колкото до ЦСКА, ние нещо различно от титлата не го броим. Нека сините се замислят, как стигнаха до Лига Европа този и миналия сезон?

Който първи е започнал да рови тези глупости и хипотези е за болница... БКП, ЦК, ДС, комунисти, милиционери, агенти....
Никой не го интересува какво е било преди години, като никога няма да се върнат тези времена...
Че сме единствения отбор който е ставал 9 пъти по-ред шампион и 19 титли за 30 години, май това ви човърка вас сините, боли знам, но титлите са на Армията у витрината, преживейте го най-накрая
Никой не го интересува какво е било преди години, като никога няма да се върнат тези времена...
Че сме единствения отбор който е ставал 9 пъти по-ред шампион и 19 титли за 30 години, май това ви човърка вас сините, боли знам, но титлите са на Армията у витрината, преживейте го най-накрая

Teo написа:Който първи е започнал да рови тези глупости и хипотези е за болница... БКП, ЦК, ДС, комунисти, милиционери, агенти....
Бъркаш се.Такива поредици от титли,а даже и по дълги имат и други отбори.Без да се ровя се сещам за Селтик,Райнджърс,Динамо от Киев,Сконто и други.Някъде имаше списъка им,но не ми се рови да го търся.Щом за нашите 9 поредни титли е виновна БКП,явно за част от шотландските пряка вина има ИРА

Последна промяна от Old_death на 15 юни 2012 18:55, променено общо 1 път.
Това да убиеш някой, и да му вземеш стадиона, не означава, че си негов първоприемник

Царисткият АС-23 няма нищо общо с днешния ЦСКА. Единия отбор е царски, а другия комунистическо-партизански. Вие сте толкова наследник на АС-23, колкото аз съм наследник на Хю Хефнър
А най-големият форумен клоун в ГОНГ - делянски, като споменаваш ВИС, защо не кажеш нещо за собствениците на ЦСКА след 89 - кой от кой по-голям мафиот и престъпник.
А най-големият форумен клоун в ГОНГ - делянски, като споменаваш ВИС, защо не кажеш нещо за собствениците на ЦСКА след 89 - кой от кой по-голям мафиот и престъпник.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев