Ибрахим Драме (фен тема)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Ибрахим Драме (фен тема)

Мнениеот pampi » 18 юни 2012 10:00

honda написа:
vaskonti написа:На теб не ти ли стана ясно, че каквото и да прави ЦСКА, все е незаконно. Питай honda, той има под ръка сума ти цитати от закони. И, естествено, стотиците подобни случаи по света се различават "коренно" от това, което прави ЦСКА. Като почнеш от случая с тия момчета и стигнеш до случая с допинга. По света може масово да се действа по един начин, при това да си е напълно законен, но щом е за ЦСКА, тук вечеее.... вадят се удобно подбрани цитати и се правят заключения, че тоя начин по дифолт не може да се отнася за ЦСКА, щото не знам си кво...

Все пак законите и правилниците са създадени за да бъдат спазвани , а не нарушавани или заобикаляни . Правилата и спазването им са едно от нещата ,които ни различават от животните. Дали ви харесва или не ,но е така. Още преди около 3 години писах че ЦСКА няма да стане шампион с Титан точно по тази причина - със заобикаляне на правилниците не може да се постигнат някакви успехи в спорта. В спорта(а и в живота) дългосрочен успех се постига с честна игра,а не с андрешковски номера.
Ами и ти извади цитати и ме обори ако можеш ;) , както е казано "В спора се ражда истината" - за мен предназначението на този форум е всеки да си казва мнението и да си го обосновава.
За допинга - писал съм достатъчно ,само да ти напомня че ти така и не успя да посочиш случай на хванати в друг клуб 3 футболисти с допинг. Е значи случая с ЦСКА се различава от останалите.
За случая с Ибрахим Драме- това ,което съм цитирал е трансферния правилник на ФИФА независимо дали вие приятно или не. Правилника е достатъчно ясен. За мен единствения начин законно да картотекирате тези момчета е СЛЕД като получите благословията от Академията "Аспайър" .
Щом толкова много искаш може да ти обясня как другите отбори по света привличат от чужбина таланти под 18 години?- Те го правят напълно законно като откриват собствени школи в съответните държави. Примерно Аякс има 26 школи в 12 държави извън Холандия( това беше посочено от шефа на школата на Аякс преди време). Преминаването на дете от една школа в друга или в клуба-майка не се счита за трансфер.
Друг начин по който се правят международни трансфери е когато детето се мести в съответната страна ЗАЕДНО с родителите си по причини (УЖ) не свързани с футбола, нов този случай трябва да се намери и работа на родителите( което обикновено не е проблем за един голям клуб ;) ) и детето трябва за известно време да прекрати тренировките си и да не поддържа контакти с хора от новия си клуб.
За цитирания случай с Л.Меси - той няма нищо общо със случая с африканските момчета.-Първо той се мести в Испания по здравословни причини. Второ по тогавашния правилник международните трансфери на футболисти под 18 години не бяха забранени. Сега действащия правилник е приет в 2010 г. Трето ако не се лъжа Л.Меси и родителите имат испански произход и роднини в Испания и имат и испанско гражданство.
Ами случая с Меси и случая с Драме май доста се различават?- Или греша :)

Айде стига агентурни номера! Крадеца вика, дръжте крадеца! Единственото доказано заобикаляне на правилниците е неправомерната картотека на Гонзо в Левски! Ще ми говори той за андрешковски номера! А фактите дето ги изнесе Сираков за пране на пари на Герена, а вчерашните словоизлеяния на Батков за черно тото. Аман от милиционерски морал!
Кой ти каза на тебе, че ЦСКА ще заобикаля закона при картотекирането на африканците? Как ще стане тази работа без да се спазят правилниците?
Каквито ги вършат в ЦСКА, същите са и в Левски, а и в останалите клубове, щото всичките играят в един цирк и пърдят в една кратунка. Дайте обаче да оплюем ЦСКА за да си дигнем самочувствието, понеже за другите отбори важи максимата - на умряло куче, нож не се вади! Бре, комплексари, бре чудо! Все плюете, все закривате! Когато закриете България, тогава и ЦСКА ще може да закриете! Промити мозъци!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Ибрахим Драме (фен тема)

Мнениеот Beck's » 18 юни 2012 13:12

Брат, не се връзвай на откровено ограничени хора! Радвай се на живота и остави малоумните типове да се самозабравят и да си леят помията по форумите.....
За толкова години съм чул какви ли не работи по адрес на моя отбор, че Папата не е събирал толкова хора във Ватикана, колкото "хранитби" съм прочел . Да са живи и здрави плюещите, само да не забравят да преглъщат, че от толкова плюнки , ще вземат да се задавят .

Върни се в “ЦСКА”