ЦСКА-Черно море

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот Beck's » 20 апр 2012 13:43

D.Georgiev написа:
Batkoto написа:Черноморец ако са си осигурили вече участието в евротурнирите, най-вероятно ще легнат на Лудогорец само за да ни прецакат .. знаем там какви са ни отношенията,така че не трябва да разчитаме много-много на тях :roll:

Няма да са си осигурлили нищо - ще има още 3 кръга. Още повече това е отбор, който не влиза в уговорки с никой и си играе за победа във всеки мач. За отношенията ви с тях кой ви е виновен?

И аз като фен на ЦСКА си пожелавам да паднете от Литекс или поне Х, след което ако бием Левски или Литекс всичко приключва за вас и може да си гледате финала !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 апр 2012 14:03

D.Georgiev написа:Всеки мач оттук нататък ви е еднакво труден и важен. Не знам защо определяте точно този като най-важен? Една единствена загуба, срещу "Черно море", "Левски" или "Литекс" (тук имам най-малки надежди) е достатъчна, за да се решава титлата в последния кръг. Равен мач не ни устройва, така че сте в много изгодна позиция. Още повече, че "Литекс" до вашия мач може вече да нямат за какво да се борят. На нас най-трудният ни мач, ще е срещу "Черноморец" - ако направим грешка, то тя ще е тук.

Абсолютно съм съгласен с всичко, което казваш. Моето виждане е, че най-вероятно ще победите Литекс. Остава да се надяваме, че ще загубите точки срещу Черноморец, защото те явно показват, че до последно ще се борят за евроквоти.
Мачът ни с Литекс наистина може да е протоколен, защото ако Литекс загубят и от вас, то автоматично отпадат от борбата дори за 4-тото място.Имат мач и в Бургас. Така че най-вероятно няма да имат за какво да играят и ще ги победим. Ако пък успят да вземат точки срещу вас, още по-добре.

На нас ни трябва 4 точки от мачовете с Черно море и Левски. Затова казваме, че този мач е може би най-важен за нас.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 20 апр 2012 15:19

Няма да има по-сладка титла ако бием всичко докрая, включително Лудогорец даже и да сме шампиони. Тоя сезон бихме всички "фаворити" за титлата освен Лудогорец, така че трябва да докажем, че тоя сезон сме били най-добри и тях да ги тупнем. Нямам търпение да идва неделя, дано да има повечко хора на стадиона, евтини билети - дай боже хубаво време, 15 000 на стадиона и всичко просто ще е перфектно! А другата неделя... искам разгром над Левски!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 апр 2012 15:26

Batkoto написа:още повече че предполагам Морето ще играят здраво отзад, щото вече всяка една точка която могат да ни смъкнат ще е ценна, отбраната им е стабилна и ще бъде трудно да ги пробием ..

Ние не играем затворено от много време, но уви, сега без Манолов, Паломионо, Дончо, Росен.... Труда работа ще е.. Дано ви излъжем за 0:1. На "Армията" последните ни мачове са доста успешни

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 апр 2012 15:35

MORSKI написа:
Batkoto написа:още повече че предполагам Морето ще играят здраво отзад, щото вече всяка една точка която могат да ни смъкнат ще е ценна, отбраната им е стабилна и ще бъде трудно да ги пробием ..

Ние не играем затворено от много време, но уви, сега без Манолов, Паломионо, Дончо, Росен.... Труда работа ще е.. Дано ви излъжем за 0:1. На "Армията" последните ни мачове са доста успешни

Аз пък не знам да са ви "доста успешни" последните мачове. Я ми припомни?

05/04/2011 Купа на България ЦСКА vs. Черно Море 2:0
22/08/2010 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:0
09/05/2010 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 2:2
08/11/2008 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:1
27/10/2007 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:0
04/03/2007 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 0:0
24/05/2006 Купа на България ЦСКА vs. Черно Море 3:1
28/10/2005 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 3:0
12/04/2003 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:2
09/10/2001 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:0
31/03/2001 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:0

ЦСКА 7
Равен 3
Черно Море 1

Кои са тия "доста успешни" мачове???

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 апр 2012 15:38

mistreated написа:Аз пък не знам да са ви "доста успешни" последните мачове. Я ми припомни?

05/04/2011 Купа на България ЦСКА vs. Черно Море 2:0
22/08/2010 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:0
09/05/2010 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 2:2
08/11/2008 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:1
27/10/2007 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:0
04/03/2007 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 0:0
24/05/2006 Купа на България ЦСКА vs. Черно Море 3:1
28/10/2005 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 3:0
12/04/2003 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:2
09/10/2001 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:0
31/03/2001 TBI А ФГ ЦСКА vs. Черно Море 1:0

ЦСКА 7
Равен 3
Черно Море 1

Кои са тия "доста успешни" мачове???

Купата не я брой. Тя е отделен формат, д ане говорим, че дори не беше на "Армията" ;) Така че става 6:3:1, което не говори за категоричност във ваша полза ;) Още повече, че в последните 5 мача за първенство на армията имате две победи и останалото равенства....

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 апр 2012 15:40

MORSKI написа:Купата не я брой. Тя е отделен формат, д ане говорим, че дори не беше на "Армията" ;) Така че става 6:3:1, което не говори за категоричност във ваша полза ;) Още повече, че в последните 5 мача за първенство на армията имате две победи и останалото равенства....

Да съм споменавал "категоричност"? И какво значи да не броя купата, та там мачове не се ли играят? С 2 хикса ли се гордеете? Ебаси "доста успешното" представяне.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 апр 2012 16:49

mistreated написа:
MORSKI написа:Купата не я брой. Тя е отделен формат, д ане говорим, че дори не беше на "Армията" ;) Така че става 6:3:1, което не говори за категоричност във ваша полза ;) Още повече, че в последните 5 мача за първенство на армията имате две победи и останалото равенства....

Да съм споменавал "категоричност"? И какво значи да не броя купата, та там мачове не се ли играят? С 2 хикса ли се гордеете? Ебаси "доста успешното" представяне.

купата си е отделен формат, тук говорим за първенство. Много ясно, че няма да я броиш. Там става въпрос за директна елиминация, напрежение от евентуална загуба, която те изхвърля от турнира и т.н... И не, не се гордеем Но фактите са си факти- от 5 мача имате 2 победи и 3 равни...
Последна промяна от MORSKI на 20 апр 2012 18:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 20 апр 2012 17:28

Черно море са много добър отбор изстърваха куп положения с подуянските братя,победиха Лудогорец в Разград,последния мач правят 7 гола наистина този мач се очертава да е разковничето в шампионата.Айда да идва неделята,че вече не се издържааа :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

AVE_CEZAR

Мнениеот AVE_CEZAR » 20 апр 2012 17:41

да не се окаже "ключовият" мач друг, а не с Черно Море :mrgreen:

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е обещал баснословна сума на Миньор, ако перничани "пуснат кръв" на ЦСКА в двубоя между двата тима за първенството.

Мълвата гласи, че бизнесменът ще премира "чуковете" с 250 000 лв (!?), ако победят "червените" и със 100 000 лв при частичен успех, тоест при "хикс".

Топлата връзка между Делиормана и Граово обаче не се изчерпва само с това. Миньоро скача като луд за Лудогорец, тъй като Домусчиев е дал думата си, че ще плати солидна трансферна сума през лятото за един или двама от настоящия състав на перничани.

Обществена тайна е, че "чуковете" вече бяха премирани от разградчани за победата на "Герена" и "хикса" в Ловеч, а за последвалата оргия на "Стадиона на мира" се изписа и изговори всичко...

Върни се в “ЦСКА”