Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: БФС пак погна ЦСКА - иронизира славната история на червените

Мнениеот RedeviL » 04 апр 2012 22:11

scooool написа:Фенове на цска, аз винаги съм изпитвал малко или много респект към вас, но с тези глупости за директиви започвам да се съмнявам дали изобщо разсъждавате.Къде е примера за тази директива-печелим всички мачове,като ни дават по 2-3 дузпи,пускат ни по 5-6 засади и вкарваме маса голове,моля обяснете ми !!!!!!!!!.По страшното ви го каза вашия лидер Дучето, че децата гледат допинг-скандали,кражба на футболисти, да футболисти момчетата от Пирин ги откраднаха и тях и отбора им фалира и изпадна, това се вижда и тези откровено селски истории и не далеч деня в, който всеки ще се пита това ли е бил славния отбор от миналото??????? в този отбор,с тези собственици ли ще се припознават бъдещите ви фенове????.

Не можахте ли да разберете, че дерективата срещу ЦСКА не се явява в това да се свирят дузпи, засади и картони в полза на отбора, а съвсем друго нещо.Атаките към клуба са на доста по-високо ниво.

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 04 апр 2012 22:19

Както се казва никога не е късно да станеш за резил.
БФС станаха за смях с това нещо, все едно не са официален управляващ орган на футбола у нас, а някакви фенчета.
Какво да се прави простотията ходи по хората.

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 04 апр 2012 22:36

http://vbox7.com/play:2b5f2a36

НАКАЗАНИЯ :
За удар с ръка при спряна игра за 3 мача и 800 лева глоба са наказани Пламен Николов (Литекс) и Дарко Тасевски (Левски). За два мача и 800 лева глоба, също за удар при спряна игра, са санкционирани Том (Литекс) и Владимир Гаджев (Левски).

http://vbox7.com/play:59712afa

НАКАЗАНИЕ :
Звездата на Левски Гара Дембеле беше наказан от Дисциплинарната комисия към БФС за 2 срещи и 3000 лева глоба.

Наказанието е по чл. член 21, Буква Б от Дисциплинарния правилник. Освен Дембеле обаче наказание отнесе и замесеният рефер Крум Стоилов. По неофициални данни той няма да получава наряди до края на календарната година
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 04 апр 2012 22:37

Павел Колев пак е из.ал нещо на сайта на организацията, която единствена го държи. Понеже като тим мениджър успя да докара националния на България до предпоследно място, сега реши и клубния ни футбол да оправя. Понеже на перуци мисълта му се движи доста по-бавно от чупките в кръста, той не може да разбере какво е сътворил придворния драскач. Истината е, че в понеделник трябва да отидем и да им кажем какво мислим за тях, а ако Гърнето наистина е мъж на място /в което не съм особено сигурен/, да вземе и да си осъществи идеята за конгреса, щото с тия начело, мисля че повече от четвърта урна няма да видим! За клубен футбол пък да не говорим. Странно, че единствения сайт, който не реагира с коментар на този пасквил е Гонг.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 04 апр 2012 22:44

ASENOVSKI VOYN написа:http://vbox7.com/play:2b5f2a36

НАКАЗАНИЯ :
За удар с ръка при спряна игра за 3 мача и 800 лева глоба са наказани Пламен Николов (Литекс) и Дарко Тасевски (Левски). За два мача и 800 лева глоба, също за удар при спряна игра, са санкционирани Том (Литекс) и Владимир Гаджев (Левски).

http://vbox7.com/play:59712afa

НАКАЗАНИЕ :
Звездата на Левски Гара Дембеле беше наказан от Дисциплинарната комисия към БФС за 2 срещи и 3000 лева глоба.

Наказанието е по чл. член 21, Буква Б от Дисциплинарния правилник. Освен Дембеле обаче наказание отнесе и замесеният рефер Крум Стоилов. По неофициални данни той няма да получава наряди до края на календарната година

Малко смешни наказания за нещата които се виждат на клиповете :evil:
КАК МИСЛИТЕ ААААААААААААА :?: :!: :!: :!:
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 04 апр 2012 22:48

Сигурен ли си че наказаха Гаджев и Том ? след тоя "инцидент" ? Съдията до колкото помня им показа по един жълт картон !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 04 апр 2012 22:51

percival написа:Сигурен ли си че наказаха Гаджев и Том ? след тоя "инцидент" ? Съдията до колкото помня им показа по един жълт картон !

Проверих в интернет, но после им ги намалиха на по един мач и 500 лева :!:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 04 апр 2012 22:51

фифи перото написа:И какво ще правите там?
Ще пиете по един сироп? :lol:

Много обичате да ви го вкарва гола нали?

Ще е.... любопитни !
А за второто тоя другаде вкарвал ли е освен на тренировка и във вашата обща спалня ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 апр 2012 23:09

stanislav89 написа:
Феновете на ЦСКА сте безочливо нагли!

Наказаха ви играчите само 3 месеца за допинга, а трябваше много повече, трябваше да има санкция и за клуба, но къде е тя?При положение, че хванаха 3-ма играчи подред?

Къде беше наказанието по случаят Анисе?Крадат футболист, дори го представиха официално, но БФС си мълчи?

Как така ви пощадиха за толкова големи задължения, при положение че даже не ги плащахте, други клубове изхвърчаха за много по-малки пари!

После ми разправяйте за директивата!

:lol: :lol: :lol: Без собствена мисъл къде си тръгнал по форумите бе, мой? Или иначе казано - на сватба без фуй?!? :lol: :lol: :lol:
Да, някои отбори, като ЦСКА например, поне имат славно минало, други дето са оперирани от срам и развяват знамена с ликовете на български революционери нямат нито минало, нито настояще. А славното им бъдеще ми се струва твърде далечно! Амин!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

dimo95bs
Контакти:

Мнениеот dimo95bs » 04 апр 2012 23:16

Няма такава наглост, проосто, то не е наглост, вече не знам какво е. Това са болни мозъци, които се подиграват с най-великия български отбор, ама Бог гледа. Той наказва за греховете. Рано или късно ще се смени тази власт и най-накрая ще има справедливост. А на тея пациенти от съюза разстрелването им е малко.

Върни се в “ЦСКА”