Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Мнениеот percival » 30 мар 2012 22:52

|Georgi написа:
danko_sot написа: Ами ако го беше ударил - 8 или 10 мача и това е. Аз не споря, че е невинен Гара, аз казвам, че Присо е виновен. Не провокирам и не търся спор. Аз си казвам мнението, а вие леко изопачавате истината

Колега,били се обосновал защо е виновен и какво е извършил ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 30 мар 2012 22:52

Който и да стане шампион ще е смешен и жалък. Токова гаден БГ футбол не помня. Всички отборчета са жалки подобия на футболен отбор. По-добре е да НЯМА шампион белким престъпниците в целият БГ футбол се стреснат !

Успех Стенли !
„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 мар 2012 22:53

Foreigner написа:БФС са срещу цска. Какви 5 мача наказание за този културен младеж? Бил агресивен, глупости, той от поглед само се строполи на земята, камо ли да тръгне да се бие. Освен това от камерата не си личи много точно къде нацелва полицаят и от къде на къде ще се вярва на 20 свидетели, половината държавни служители, а не на това скромно момче, което преди време пикаеше на пистата на националния стадион в Малта.
След като за пореден път БФС направи реверанс към цска държавата трябва да се намеси и да приложи българското законодателство спрямо футболното хулиганство, което автоматично означава Присо да бъде наказан с недопускане на спортни мероприятия в срок от 1 година.

Ами, какво чакаш, предложи го на следващото заседание- те и без това играят на тука има, тука нема "наказание за допинг". Големи сте страхливци ей, човека вкара три гола и вие му вкарахте три наказания- едно от полицията, едно от феновете и едно от БФС! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 мар 2012 23:00

vaskonti написа:
dreben23 написа:Ей ся ще се накефя на максимум, ако Станко Йовчев, освен че го развидат като цирков артист на представление вземе, че вкара и първия си гол в кариерата в някой напечен мач и съхрани разликата!Ако дойде тоя ден нявга, това ще е позор за българския футбол! [offtopic]Ще се наложи всички евроучастници да си скъсат сами лиценза, така да се каже... :lol:[/offtopic]

Това за Станко и аз си го мисля от известно време, ще вземе да вкара първия гол в кариерата си, при това победен, точно срещу Левски и тогава стой та гледай кво става :lol:

Ами, реално това е неговото птиченце на рамото и сега, ако не се възползва, плаче за Гинес! :lol: Ще викам до прегракване, ако се случи, нещо повече слагам неговия аватар... Всъщност има ли неговия лик някъде из нета? :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 30 мар 2012 23:09

dreben23 написа:Ами, какво чакаш, предложи го на следващото заседание- те и без това играят на тука има, тука нема "наказание за допинг". Големи сте страхливци ей, човека вкара три гола и вие му вкарахте три наказания- едно от полицията, едно от феновете и едно от БФС! :lol:

Като чета половината "фенове" не правят разликата между дърпане на ръкав и удар по полицай.
Един друг "фен", без да използвам нарицателни, пък се ядосва защо Рабех бил наказан 1 мач, докато карал пиян? Абе БФС да не е КАТ. Все едно утре КАТ да глобят Здравко Лазаров, че бягал с 3км по-бързо от Галчев! Сещаш ли се, а?
...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 30 мар 2012 23:10

Че БФС са смешни всеки знае ама вие ставате по-смешни от тях. Пак ли ще говорим за директиви и подобни глупости. Може да изглежда мнението ми смешно в момента , но шампион тази година ще е Лудогорец.
Просто такъв е българския футбол.1998 Литекс влиза в "А група" и стават шампиони няколко години по-късно отбор от "Б група" влиза в "а" без да се е класирал ,защото се обединява с кюстендилският Велбъжд и веднага стават шампиони. Не може сега президента на Лудогорец да е вложил толкова пари и да не станат шампион. Просто това е Бг футбола.
Последна промяна от veni__85 на 30 мар 2012 23:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 30 мар 2012 23:11

7 мача са малко, ако някой смята обратното, нека да нападне полицай и да видим дали ще може въобще да ходи в следващите няколко месеца, камоли да играе за цска :lol:

Тава в кръга на шегата разбира се, но замислете се добре и не давайте примери с други футболисти минали метър, защото така те започват да се мислят за недосегаеми и наистина един ден ще започнат да убиват.

А БФС не бутат никой, те толкова си могат, до сега отдавна трябваше да са отнели лиценза на няколко водещи отбора, но не го правят, защото освен, че са корумпирани, ами са и некадърни!
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 мар 2012 23:13

Нито една медия не си е позволила да разтълкува наказанието на Присо.Както и ситуацията с тука има тука няма с уличените в употреба на допинг състезатели .
Директивата се вижда ,всички мишки се натискат по дупките и чакат нареждане ,а посмее ли някой да напише нещо да се смята за уволнен и че няма да практикува професията си повече в България !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 мар 2012 23:17

Глупости, момчета! Няма ни заговори, ни нищо! Всичко си върви по пътя, наистина трагедията е при Стилиян, Херо... Там е истинската битка, аз съм го видял това и не го пожелавам никому, и на най-големият си враг! Аз всъщност врагове нямам, но наистина тази болест е жестока! Медицината доста напредна, но пак си е проблем! Това е страшно, аз съм го преживял и ви казвам-йебем ти и Левски и ЦСКА и све... Дано успеят, дано се преборят, защото...не ми се говори...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 30 мар 2012 23:21

Morgause написа:
redman написа:Стига сте писали по форумите. Кой искате да убедите? Феновете на Левски, Локо ПД, Лудогорец, Литекс? На тях протокол от тайно заседание на ДК и Съдийската комисия, на който черно на бяло пише че трябва да ни режат всеки ден, да им покажете, пак ще намерят основание да кажат че не е истина. А мисля, че дори и най-скептичните и невярващи фенове на ЦСКА вече знаят, че има политика на БФС, с която се пречи всячески на отбора да стане първи. Не ме интересува в чия полза е - дали е в полза на Левски, Лудогорец и Ловеч, все тая, важно е че ни цакат.
Имаме една песен в която се пее - докога ще търпиме това? Е това да ви питам - докога ще пишем по форуми, докога ще се боричкаме помежду си и ще си мерим агитките? Докога ще ги оставяме тия да си разиграват коня и помпат самочувствието на гърба на любимия ни клуб. Нека тарторите на агитките ни да се съберат и кажат един ден, в който всички армейци ще знаем, че трябва да си взимаме отпуски, болнични или да намерим два три часа за любимия клуб и да отидем пред оная сграда на Иван Асен ІІ, да им кажем какво мислим. Да уврят главите и на политици, прокуратура, съд, НАП, Сметна палата и всички други институции, да влязат в тоя змиярник и да видят какви машинации се правят. Да разберат че не сме електорат, а фенове, от които зависят резултатите от следващите избори!

Евала колега.

Абе момчета,какви са тези глупости където ги пишете,радваите се че вашият отбор е на първо място ,открихте новата звезда на Българския футбол Карачанака,допингираните ще играят срещу ЛЕВСКИ,ДИРЕКТИВАТА нещо не действа ,след два мача ще намалят наказанието на Присо на 4 или 5 мача и ще играе срещу ЛЕВСКИ,а вие сте тръгнали да ни обяснявате видите ли целият свят ви е виновен.Вие пишете повече за ЛЕВСКИ от колкото за Цска.

Върни се в “ЦСКА”