Борисов: Боби, внимавай!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Борисов: Боби, внимавай!

Мнениеот blue avalanche » 24 мар 2012 22:44

vaskonti написа:Какви точно обиди е нанесъл Борисов на Михайлов?

Къде,ТОЧНО,видя да пише,че обидите трябва да са САМО към Михайлов?
"Попов няма какво да го коментирам. Първо нека спре да си връзва шала гейски, защото накрая ще му подаря вазелин."

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 мар 2012 22:49

Не е редно толкова остро да напада БФС Борисов. Специално думите за шала на Попов ми идват в повече. Като цяло доста селско изказване, но какво да очакваме- това е Ариана "А" футболната група все пак. Днеска пускам Канал 1 и гледам Батков в някво предаване. Пуснаха му изказванията за Райли, че бил бритиш хомосекшуал. Питат го водещите защо така говори и т.н., а той взе да се хвали и дори каза, че добре, че не са се разминали в тунела с Райли, защото щял да го наблъска. Оня ден Стоичков се обадил директно на съдията на мача на отбора, на който той е треньор. Има ли по-селско първенство от българското???? Просто нямам думи- гадна, селска отврат, а е едва 3 кръг на пролетния дял. Трагедия... ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 24 мар 2012 22:50

прав е Борисов, тоя Попов ако беше мъжкар щеше да си вдига телефона, а той се крие като последния педал :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 мар 2012 22:52

Борисов да не се прави на остроумен, а да каже защо разпродаде всички най-добри играчи и не взе никой почти вместо тях? Също да каже защо играчите ни ги хванаха с допинг? Ако не бяха тея некадърници начело на ЦСКА въобще нямаше да се стигне сега до тая история с увеличаването на наказанията на Янчев и сие
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 мар 2012 22:55

Чудя се как може президентите на бг грандовете да са такива кауни и простаци! После се чудим защо нивото на футбола ни е такова. Ама не е само БФС и Боби виновен, ами виновни са и президентите. Галоши, Бай Ганьовци, боклукчии.....

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 мар 2012 23:02

"Ментето Зику" пак набира сила :) Смени отбора по добре ,срам ме е от такива фенове като теб на моя любим отбор.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 мар 2012 23:30

percival написа:"Ментето Зику" пак набира сила :) Смени отбора по добре ,срам ме е от такива фенове като теб на моя любим отбор.

Пич, аз не съм от стадото! Тва не го ли разбра вече!

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 24 мар 2012 23:57

Досега вярвах, понеже съм на 38 години, че трябва да гледам на нещата обективно. Писал съм всеки ден в този форум, защото обичам ЦСКА и тепърва няма да се променям. Утре заминавам за Пловдив, защото там играе моят отбор, дали ще бием не знам, но вярвам, че можем. Ние сме ЦСКА и въпреки всички проблеми мястото ни е на върха. Разбирам, че искат да ни затрият вече 20 години. Дали е заради историята, дали е заради комплекси, дари е заради пари не знам. Локо Пловдив бият всички наред на Лаута и едва ли ги е страх от нашия разграден отбор. Не разбирам, защо БФС се старае със всички средства да ни върне надолу. Явно не вярваха, че след четири мача ще имаме равни точки с лидерите. Съжалявам господа, но ако не сте разбрали, Стойчо вече ни е треньор . Ние сме ЦСКА,не сме Лудогорец, не сме Литекс! Нашия отбор винаги се бори за първото място! Въпреки ударите, въпреки липсата на играчи, въпреки незгодите на Титан и коалицията "анти". Въпроса за Тошко и Румбата не е фундаментален, той е просто е още едно доказателство, как стават нещата в Българския футбол. Двамата ни играчи не са тренирали нормално 3-4 месеца, защо се опитват да ги забият съвсем. Янчев може да не е най-добрия български халф, но е човека е дал десетки години за отбора ни. 355 мача са не са малко и смятам, че може да се гордее с това постижение. Не знам, как дебелите глави във БФС не разбират, че играч на 36 години, на края на кариерата си няма смисъл да се компрометира точно сега. Тошко нямаше да играе срещу Локото, просто не е подготвен за такъв надървен мач. Но някои се уплашиха от самато му присъствие на пейката. Не, не са пловдивчани! Кокала е говедо, но иска чиста победа за да се хвали години на ред след това. Системата е друга! Нека дадът на Левски титлата, те имат опит в служебните участия. Всичко ще си покаже, защото все още го има Вечния мач! Спечели ли ЦСКА, значи, че тимът ни е жив и не влиза в системата на власта. Да му мисли Бойко с този автогол който си отбелязал защото застана с вечно губещите. Каквото и да измислите, помнете, че ние все още сме ЦСКА! Тимът създаден да е водач на останалите!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 мар 2012 00:14

Синьо сърце написа:
patron написа:ДОЛУ МАФИЯТА НАРЕЧЕНА БФС :!:

Тази, която ви остави в А група, макар че бяхте за В ли имаш впредвид? И ви дава две години лиценз срещу бележки от пернишки нотариуси? И с един камион дългове към кой ли не? И която в момента заплашвате?

Гледай сега каква е схемата - Титан лаят здраво срещу БФС, БФС им отнема лиценза за следващия сезон заради дългове, после Титан казват, наказаха ни щото се опълчихме срещу тях :) :) :)
Последна промяна от tiamat на 25 мар 2012 00:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 мар 2012 00:19

danko_sot написа:Чудя се как може президентите на бг грандовете да са такива кауни и простаци! После се чудим защо нивото на футбола ни е такова. Ама не е само БФС и Боби виновен, ами виновни са и президентите. Галоши, Бай Ганьовци, боклукчии.....

+1

Върни се в “ЦСКА”