blacky написа:baerba1995 написа:съгласен съм....иначе ако говориш за northside14 сега се загледах...просто абатара ми харесва и не ме разбирай погрешно...не се заяждам...просто ми се вижда безмислено ...в крайна сметка всеки има право да си рпави каквото си иска...не ми харесва и няма да го правя...
Всеки има право на мнение и никой не твърди обратното. Това е нашето мнение и не ангажираме никого с него. За теб е безсмислено, за нас не е. Не ти харесва - не го прави, никой не те кара. Даже никой не те агитира да го правиш! Просто и скромно сме заявили ние точно какво ще направим.
Добър вечер!Имам няколко въпроса към теб,виждам,че си доста здравомислещ човек и определено може да има диалог с теб,но нас ни правят на маймуни постоянно и то да беше само Титан.Абсолютно си прав,че всеки има право на свободен избор,но не съм сигурен,че една групичка хора от Офанзива не искам да цитирам нито имена нито някоя конкретна фракция,която е в обединението Офанзива определено съм сигурен,че те не мислят като теб.Защо протеста не се направи пред офисите на титан ас а на стадиона?Нали разбираш,че неможеш да изгониш титаните преди да продадат отбора а това не става само с нашето желание трябва да се разбере,че ние не сме собственици всеки иска перничани да се махнат лично аз ще отида на стадиона единствено за да пея за ЦСКА за името ЦСКА и да подкрепя Стойчо.Незнам дали ще отречеш,но искат да ти задам 2 въпроса.За Офанзива е по-важно ултрас-манталитета или Любовта към отбора?Отричаш ли,че някой членове на Офанзива а и не само тях нямам нищо против момчетата та не мислиш ли,че има хора които незнаят имената на футболистите на ЦСКА вообще си нямат халхабер какво означава ЦСКА и защо вообще са ''фенове'' на ЦСКА по-мое мнение има такива сред вас които отиват да ругаят на воля и да пият бира в което няма нищо лошо разбира се!Това е моето мнение аз ще съм на стадиона 90 минути и ще дам подкрепям отбора а не перничани дори не ги мразя те са ми безразличниСАМО ЦСКА!