Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lucas_Leiva
Контакти:

Re: Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Мнениеот Lucas_Leiva » 26 фев 2012 21:59

И като бихте Ливърпул с 1-0 случайно да сте влезнали в Шампионска Лига>? :?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2012 22:02

Шампион
Левски 26 - 31 ЦСКА

Купа на България
Левски 25 - 19 ЦСКА

Суперкупата на България
Левски 3 - 4 ЦСКА

Да изреждам ли и другите купи, някои от които са преди вашето създаване?

Ако съберем всички купи от всички турнири, май ще се окаже, че не сте най-титолувания отбор в България ;)

Само не мога да разбера как така ''събираш'' купа и титла!Това все едно да събереш корен квадратен от 2 с корен трети от 11!?Еми нЕма такова животно в математиката просто....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 26 фев 2012 22:04

delqnski47 написа:
Шампион
Левски 26 - 31 ЦСКА

Купа на България
Левски 25 - 19 ЦСКА

Суперкупата на България
Левски 3 - 4 ЦСКА

Да изреждам ли и другите купи, някои от които са преди вашето създаване?

Ако съберем всички купи от всички турнири, май ще се окаже, че не сте най-титолувания отбор в България ;)

Само не мога да разбера как така ''събираш'' купа и титла!Това все едно да събереш корен квадратен от 2 с корен трети от 11!?Еми нЕма такова животно в математиката просто....

Викаш трофеите не могат да се събират като бройка?

Да се чуди човек, как тогава правят статистиката на Олимпиадата, коя страна колко медала има общо :lol:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 26 фев 2012 22:12

Невероятните мачове с Ливърпул и Блекбърн :lol: Айде за Леверкузен не може да си кривим душата, ама като бихте Ливърпул и направихте Х с Блекбърн играхте ли на пролет в Европа? Изобщо играли ли сте някога на пролет в Европа, ама вие да сте гледали тия мачове, а не дядовците ви :roll: :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 фев 2012 22:21

Ми аз освен пак да попитам от кога в ЕКТ съществува етап, наречен "Пролет" , ама като знам какъв "смислен" отговор ще получа, няма да питам... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 фев 2012 22:28

rsk написа:Невероятните мачове с Ливърпул и Блекбърн :lol: Айде за Леверкузен не може да си кривим душата, ама като бихте Ливърпул и направихте Х с Блекбърн играхте ли на пролет в Европа? Изобщо играли ли сте някога на пролет в Европа, ама вие да сте гледали тия мачове, а не дядовците ви :roll: :lol:

Важното е, че вие никога нема да вкарате 3 гола за 15 мин, когато отбовът ти пада и едва ли ще доживеете такъв мач, камоли ти да си бил, за да усетиш емоцията. ;) А относно ЕКТ през пролетта, вие като играхте какво направихте случайно? Пролетни загуби от всички анонимници..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 фев 2012 22:32

vaskonti написа:Ми аз освен пак да попитам от кога в ЕКТ съществува етап, наречен "Пролет" , ама като знам какъв "смислен" отговор ще получа, няма да питам... :roll:

А етап "елиминации след групи на ЛЕ" има ли?И за него,май,не сте чували?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 фев 2012 22:33

rsk написа:Невероятните мачове с Ливърпул и Блекбърн :lol: Айде за Леверкузен не може да си кривим душата, ама като бихте Ливърпул и направихте Х с Блекбърн играхте ли на пролет в Европа? Изобщо играли ли сте някога на пролет в Европа, ама вие да сте гледали тия мачове, а не дядовците ви :roll: :lol:

Айде така да ти го кажа - като отстранихме Шахтьор Донецк, етапа на който срещнахме Милан беше еквивалентен на сегашния първи мач напролет.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 26 фев 2012 22:34

Red_Girl написа:Важното е, че вие никога нема да вкарате 3 гола за 15 мин, когато отбовът ти пада и едва ли ще доживеете такъв мач, камоли ти да си бил, за да усетиш емоцията. ;) А относно ЕКТ през пролетта, вие като играхте какво направихте случайно? Пролетни загуби от всички анонимници..

Защо ли си мисля, че тръпката да отстраниш отбор за влизане в групите на ШЛ е по-голяма :roll: Или да видиш отборът си да побеждава в елиминационната фаза на турнира (в случая купата на УЕФА), пред препълнен стадион и да стигнеш 1/4 финал... но разни хора, разни идеали са казали хората :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 фев 2012 22:34

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Ми аз освен пак да попитам от кога в ЕКТ съществува етап, наречен "Пролет" , ама като знам какъв "смислен" отговор ще получа, няма да питам... :roll:

А етап "елиминации след групи на ЛЕ" има ли?И за него,май,не сте чували?

Предлагам ти да не си говориш с ЦСКАр за това кой какво е чувал не само в последните 3-4 години, а за цял живот.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”