Old_death написа:sin4ec написа:Old_death написа:Да ти кажа честно хич не се вълнувам какво ще говорят феновете на други отбори . Винаги съм призовавал всеки да използва главата и сърцето си по предназначение . По един или друг начин задълженията към НАП са уредени . Тук не е мястото , където да коментирам това . Марката и емблемата ще бъдат закупени , заради " Едни тънкообидни фенове " ( Цитирам ГГ ) . Спортните задължения по делата спечелени от бивши футболисти също ще бъдат заплатени след редуцирането им в зависимост от процента , който ще бъда приет от кредиторите . Така постъпиха и Рейнджърс , за да може в международните централи да се води историята и успехите на клубът . От тук на там въобще не ме интересува кой какво ще говори . Мрънкачи и боклуци ще има и след Апокалипсиса .
Принципно е така. Съгласен съм, което не ми пречи да се ебавам с тролчетата, пишещи откровени глупости!![]()
Лошо, че изчезна един от водещите клубове , но какво да направим. Това, което ми дава надежди занапред е, че повечето схванаха откъде извира бензина и вкарват все повече средства и усилия в школите. Резултатът ще дойде след години, но все пак основата определено е положена!
Пак се бъркаш . Клубът не е изчезнал . Фалира АД то . По твоята логика и Левски трябва да е изчезнал още през 1944 - та година , когато е закрит . Сега за двойния стандарт във вижданията ли ще спорим ? Искам да дадеш едно мнение преди да си напреднал с алкохола. Каква е поредността на събитията до сега :
1 . Чавдар купува Литекс . До тогава етрополци нямат лиценз за участие в професионалния футбол и се сдобиват с такъв като актив на Литекс .
2 . На паузата между шампионатите , Чавдар променя името си на ЦСКА - София и се мести в София . Това е разрешено от наредбите на БФС , УЕФА и ФИФА .
3 . ЦСКА - София се обединява с клубът на Ганчев под същото име . Тук ще вметна , че всички тия действия са извършени след многократни консултации с юристи на БФС и на УЕФА .
4 . Сменява се правилника за лицензиране на отборите , като се добавя , че в професионалния футбол могат да играят и отбори без такъв лиценз , но с покана на БФС по различни критерии .
5 . Започва реорганизация във футбола ни . Предварително това се дава на гласуване от всички участници в тогавашната А група . Баждеков , от името на Левски , гласува с Да .
6 . На тая база ЦСКА получава покана за участие в новия формат на елита .
7 , ЦСКА пише писмо до УЕФА със запитване за участие на младежкия отбор в младежката ШЛ . Отговорът съм го пуснал няколко страници по нагоре . В него УЕФА категорично казва , че забранява такова участие , защото Литекс не е ЦСКА . Тук не става въпрос за интепретациите на някои върху думите на журналист или неъпдейтнат сайт .
Въпсосът ми към теб е следния : Има ли нарушение на законите на РБ и наредбите на футболните централи ?
Доста глупости си написал
1. Какъв е капитала на Чавдар и откъде има капитал да закупи Литекс? Извършване на сделки на цени по-ниски от реалните май не е разрешено ,а?
2. Не е разрешено -Етрополе и София са от различни области,съгласно правилата на БФС не е разрешено.
3. Не ми е известно кой е този клуб на Г.Ганчев със същото име,ако е онзи заради ,който бяха обръщани маси в БФС,този клуб никога не е бил член на БФС.
4. Правилника за лицензиране на клубовете не е променян-няма такава процедура за покана от страна на БФС по различни критерии.
5.Никъде в устава на БФС не съществува процедура за гласуване на "реорганизиция" от страна на членовете на А група. Такова гласуване има такава юридическа стойност ,колкото гласуването в кварталната кръчма от Нако,Цако ,Атанас и Спас кой да бъде президент на САЩ. Специално за Баждеков -никой не му е давал правомощия да се произнася по въпроса. Със същия успех аз мога да ти продам най-голямото газово находище в света(Северното(Ал-Шахин) в Катар)
6.Би ли посочил по коя точка от правилника ЦСКА-София(Литекс-Етрополе) е получил покана за участие?
7. Юридически в момента състезаващия се в ППЛ клуб на ЦСКА-София не е Литекс ,а още по-малко участвалия в миналия шампионат във В група ЦСКА(София) , с който юридически няма нищо общо. Ако е Литекс то той няма право да играе в най-висшия ешалон на българския футбол, понеже има наложено дисциплинарно наказание един сезон да играе в по-долна група и няма начин как това наказание да бъде отменено или променено.
Създадената ППЛ не е наследник на бившата А група.
Някой много сериозно ви заблуждава ,че закупуването на ТМ означава и придобиване на историята-няма нищо такова. Закупуването на търговската марка дава право на придобилия да я използва както намери за добре,но няма нищо общо с придобиване на историята. Между другото купите в музея на ЦСКА(както и купите на всеки един друг клуб) не са притежание на клуба, а на МС и при обявения вече фалит на ЦСКА(София) министерството трябва да си ги вземе от музея на ЦСКА и ако иска да си ги сложи в някоя витрина ,ако иска в мазето. Но ако останат в музея на ЦСКА-София(Етрополе) рискуват примерно отбора ,който е бил на второ място през 1997 да предяви претенции към въпросната купа и претенциите му ще бъдат много по- основателни от тези на ЦСКА-София(Етрополе).