Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 14 сеп 2016 23:03

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:
Just1948 написа:.....

А защо не подчерта "move of the clubs` headquarters from Lovech to Sofia" ??!

И после пише, че понеже Литекс се мести на повече от 150 км. разстояние, те го считат за нов клуб.

Как да е, на лиценза ви какво пише, цитирал си това, а не си отговорил ?? Новите клубове, ако не знаеш, почват от окръжните групи.

Не само разстоянието е причината да ни считат за нав клуб, а и редицата трансформации.

Кои трансформации ??! Та нито една от тях не включва ЦСКА. Намесени са точно 2 клуба - Литекс и Чавдар Етрополе.

Описани са в писмото на УЕФА до Михайлов. Там са посочени и други причини, освен 150-те километра.
http://gong.bg/bg-football/parva-liga/c ... rder=last&
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 сеп 2016 23:03

Ozzimozzi написа:
шивача написа:Тва, новото изявление с купуването на марката си е чист цайтнот май 8-) Нещо са се насрали ловешките капути и се чудят как да смекчат вината, която трупат към феновете.Явно с ниските цени на билетите няма да стане и сега щели да "нареждат пъзела":mrgreen: Ако паднете и от Морето ще ви купят още една маймуна, да има размивка на новините :oops:
Дано има повече публика с тея звезди, отколкото на изгонените с в мача с чико бяга, все пак е висша лига :lol:

Не е ново, а ти си изтървал някои моменти това лято.

Мда, изтървах моментите, в който ганчев, инджов и милко говореха , че вариант литекс не съществува :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 23:07

eMs1 написа:Гледам пак много "юристи" се събрали, разбират ги нещата....
Понеже след една година въртене на едно и също, няма смисъл да се повтаряме, да са ви живи и здрави първокласниците, и аз имам една първокласничка утре, та по вода да им върви!

Да даде Господ :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 14 сеп 2016 23:13

Old_death написа:Ръководството на ЦСКА ще обяви два нови спонсора, които ще плащат около два милиона лева годишно на клуба, научи нашата медия от сигурни източници.

Единият е телекомуникационната компания Mtel, който ще налива малко над един млн. лв. на „Българска армия“. Двете страни вече са постигнали договорка и утре от 11.00 часа техни представители ще разкрият повече подробности около контракта.

Другият спонсор ще е фармацевтичната компания Софарма, която ще плаща остатъка от парите. Договорът с фирмата ще бъде официално обявен в петък, а логото и ще стои отзад на фланелката, докато това на Mtel ще е отпред.

По рано днес Ви обърнах внимание, че трима авери са в Литекс тауър и Софарма Тауърс - ГГ /Литекс/, ОД /Софарма/ и Спас Русев /Телелинк/.
Задачите са разпределени - единият взема ЦСКА, другият помага финансово. Третият поема левски. :) ;) :lol:
Чекайте 10-тия кръг.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 14 сеп 2016 23:15

Red joker написа:
Понеже след една година въртене на едно и също, няма смисъл да се повтаряме, да са ви живи и здрави първокласниците, и аз имам една първокласничка утре, та по вода да им върви!

Дай Боже, да са ни живи и здрави!
Те са най-важното, всичко друго е...все тая ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 23:17

1982 написа:
Red joker написа:
1982 написа:
Red joker написа:А бе,ЛУД ли си или си пиян,перманентно :roll: Колко пъти да ти се обяснява,че има промяна във формата на шампионата и че това ново дружество ,за което бълнуваш ,бе поканено да участва в ППЛ,бивша А ПФГ,ПО СЪВСЕМ НОВИ КРИТЕРИИ :!: :idea: Ти и твоите дружки сте нула,ама кръгла,разбери

Никакво ново дружество не е канено, лицензът ви е издаден на името на "ПФК Литекс-Ловеч АД", има го в подписа ми - официален документ. Датата е 1-и юни 2016-а.

Е и,после Чавдар купи Литекс и стана ново дружество ,с ново име :idea: :!: Ако намекваш за профи лиценза-бяха поканени и отбори от бившата В група,където не се изисква профи-лиценз...и те ли са нередовни :) Номера беше да има ново АД,с което ЦСКА да участва в ППЛ и от там нататъка ,ако искаш прочети какво пише Old Death,ако не ...бъди жив и здрав ,но недей да злобееш,щото не е много здравословно

Не, няма ново дружество. Чавдар си е ЦСКА-1948, а Литекс си е ЦСКА-София. Същите дружества са си, с променени имена.

...Което е по-незаконно от „ново дружество,на чисто в А ОФГ“ :lol: ...Не се прави на по-голем католик от Папата,милеейки за неизплатените дългове ,натрупани умишлено пред погледа на НАП,НОИ и цялата общественост :!: Ще вземат по нещо,не плачи за тях...милите, бедни кредиторчета :cry: А ЦСКА ,ЩЕ СИ БЪДЕ ЦСКА :!:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 14 сеп 2016 23:17

Не е сменено единствено името на Литекс. Извършени са много други промени, освен посочените от УЕФА.

Например
- променен бе отбора, в който се включиха футболисти от ПФК ЦСКА АД и от други клубове
- горното се отнася за треньорския състав + ЦСКА + нов, германски треньор
- стадион и база на ЦСКА
- нова ДЮШ, включваща тази на ЦСКА
- нови цветове - на ЦСКА
- нова емблема - на ЦСКА
- нов рейс - на ЦСКА (очаква се)
- символи - на ЦСКА
- традиции - на ЦСКА
- песни - на ЦСКА
- името вече по регистрация е "ЦСКА - София"
- феновете - на ЦСКА, не на Литекс
- обещания за изплащане на дълговете на ПФК ЦСКА АД към държавата. ЕДНО ДРУЖЕСТВО ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ НА ДРУГО ДРУЖЕСТВО, НЯМАЩО НИЩО ОБЩО С НЕГО??? НЕ СЪМ ЧУЛ ЗА ПОДОБЕН ПРЕЦЕДЕНТ В СВЕТОВНАТА ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ!!!
- обещания на ръководството за изкупуване на ТМ и емблемата от държавата.
Последна промяна от Mitata на 14 сеп 2016 23:21, променено общо 2 пъти.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 23:19

eMs1 написа:
Red joker написа:

Дай Боже, да са ни живи и здрави!
Те са най-важното, всичко друго е...все тая ;)

...Просто една игра :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2016 23:55

delqnski47 написа:
1982 написа:
Не, няма ново дружество. Чавдар си е ЦСКА-1948, а Литекс си е ЦСКА-София. Същите дружества са си, с променени имена.

Ква е тая врътка с Чавдар,междувпрочем?Какво прави Чавдар при Литекс,който бил ЦСКА-София?Аз не разбирам ролята на Чавдар. :roll:

Не питай мен, питай тези, които са я направили. Аз просто цитирам фактите, има ги и в ТР, не си измислям. А защо е направено ..... нямам идея.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 сеп 2016 00:01

Mitata написа:Не е сменено единствено името на Литекс. Извършени са много други промени, освен посочените от УЕФА.

Например
- променен бе отбора, в който се включиха футболисти от ПФК ЦСКА АД и от други клубове
- горното се отнася за треньорския състав + ЦСКА + нов, германски треньор
- стадион и база на ЦСКА
- нова ДЮШ, включваща тази на ЦСКА
- нови цветове - на ЦСКА
- нова емблема - на ЦСКА
- нов рейс - на ЦСКА (очаква се)
- символи - на ЦСКА
- традиции - на ЦСКА
- песни - на ЦСКА
- името вече по регистрация е "ЦСКА - София"
- феновете - на ЦСКА, не на Литекс
- обещания за изплащане на дълговете на ПФК ЦСКА АД към държавата. ЕДНО ДРУЖЕСТВО ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ НА ДРУГО ДРУЖЕСТВО, НЯМАЩО НИЩО ОБЩО С НЕГО??? НЕ СЪМ ЧУЛ ЗА ПОДОБЕН ПРЕЦЕДЕНТ В СВЕТОВНАТА ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ!!!
- обещания на ръководството за изкупуване на ТМ и емблемата от държавата.

Човече, това няма нищо общо - обещания, рейс, песни, "нова ДЮШ" и т.н. ..... тези неща нямат грам юридическа тежест. Това са си алабализми. Единствената промяна е, това че Литекс се прекръсти и си смени седалището. Другото, при цялото ми уважение към теб, но са си несериозни неща.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”