Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Долно уйно » 14 сеп 2016 22:37

Old_death написа:Задачата пред спортното ръководство е изгражден на отбор с основа от българи. Целта ни е не е да станем шампиони и да се изложим в Европа, а догодина в евротурнирите да се справим на ниво“, каза Георгиев пред „Диема Спорт“.

Тоя на колко ракии е бил, като е говорил тези неща :lol:

Хем задачата е отбора да е изграден от българи, хем само чужденци привличат.

Хем целта не е да се изложат в Европа, то ест не искат да играят там, хем целта е да се справят догодина в ЕКТ.

Баси кълвача
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2016 22:37

Just1948 написа:Многознайко как така има редица клубове,който не са АД-та ?
Дунав и Монтана примерно,от Б група сигурно са двойно повече

Ма не ми пиши за 2016-а, когато обсъждаме 1999-а. Има ги промените в закона, не си дете, влез и чети. Всичко е архивирано.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 22:38

sin4ec написа:
Red joker написа:Да!Силно желание и неограничени средства :!: :idea:

Ти да не се натряска , а? :) Нито има особено желание, нито пък излишни средства. В момента номерът е да се изцицат такива ( няма да кажа какви) да построят бази, терени, ти си стара чанта, нали не вярваш, че ГГ и СР са фенове от малки и милеят за нещо си? :mrgreen: Глупости на търкалета, да снасят и да се махат!
[offtopic]Наздраве, аз си лягам, че имам утре първокласник![/offtopic]

Отговарям на Лавинката ,не на тебе :lol: Съобразявай се ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2016 22:39

Red joker написа:
1982 написа:
Red joker написа:А бе,ЛУД ли си или си пиян,перманентно :roll: Колко пъти да ти се обяснява,че има промяна във формата на шампионата и че това ново дружество ,за което бълнуваш ,бе поканено да участва в ППЛ,бивша А ПФГ,ПО СЪВСЕМ НОВИ КРИТЕРИИ :!: :idea: Ти и твоите дружки сте нула,ама кръгла,разбери :!: ;)

Никакво ново дружество не е канено, лицензът ви е издаден на името на "ПФК Литекс-Ловеч АД", има го в подписа ми - официален документ. Датата е 1-и юни 2016-а.

Е и,после Чавдар купи Литекс и стана ново дружество ,с ново име :idea: :!: Ако намекваш за профи лиценза-бяха поканени и отбори от бившата В група,където не се изисква профи-лиценз...и те ли са нередовни :) Номера беше да има ново АД,с което ЦСКА да участва в ППЛ и от там нататъка ,ако искаш прочети какво пише Old Death,ако не ...бъди жив и здрав ,но недей да злобееш,щото не е много здравословно :idea:

Не, няма ново дружество. Чавдар си е ЦСКА-1948, а Литекс си е ЦСКА-София. Същите дружества са си, с променени имена.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2016 22:43

1982 написа:
Не, няма ново дружество. Чавдар си е ЦСКА-1948, а Литекс си е ЦСКА-София. Същите дружества са си, с променени имена.

Ква е тая врътка с Чавдар,междувпрочем?Какво прави Чавдар при Литекс,който бил ЦСКА-София?Аз не разбирам ролята на Чавдар. :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 сеп 2016 22:43

[offtopic]Ми да са живи и здрави издънките, та и ние покрай тях ! :mrgreen: Кога купувахме комплект за изписване, кога мина времето и купуваме бюра и детски стаи, да го ева... :( Така е то, ние одъртяваме, те растат, кво да направим? Аирлия да е...[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 сеп 2016 22:45

delqnski47 написа:
sin4ec написа: [offtopic]Наздраве, аз си лягам, че имам утре първокласник![/offtopic]

[offtopic]Да ти е живо и здраво. ;)[/offtopic]

Мерси, да ти се връща! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 14 сеп 2016 22:55

Гледам пак много "юристи" се събрали, разбират ги нещата....
Понеже след една година въртене на едно и също, няма смисъл да се повтаряме, да са ви живи и здрави първокласниците, и аз имам една първокласничка утре, та по вода да им върви!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 сеп 2016 22:56

Тва, новото изявление с купуването на марката си е чист цайтнот май 8-) Нещо са се насрали ловешките капути и се чудят как да смекчат вината, която трупат към феновете.Явно с ниските цени на билетите няма да стане и сега щели да "нареждат пъзела":mrgreen: Ако паднете и от Морето ще ви купят още една маймуна, да има размивка на новините :oops:
Дано има повече публика с тея звезди, отколкото на изгонените с в мача с чико бяга, все пак е висша лига :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 сеп 2016 23:01

шивача написа:Тва, новото изявление с купуването на марката си е чист цайтнот май 8-) Нещо са се насрали ловешките капути и се чудят как да смекчат вината, която трупат към феновете.Явно с ниските цени на билетите няма да стане и сега щели да "нареждат пъзела":mrgreen: Ако паднете и от Морето ще ви купят още една маймуна, да има размивка на новините :oops:
Дано има повече публика с тея звезди, отколкото на изгонените с в мача с чико бяга, все пак е висша лига :lol:

Не е ново, а ти си изтървал някои моменти това лято.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”