Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2016 22:25

Red joker написа:А бе,ЛУД ли си или си пиян,перманентно :roll: Колко пъти да ти се обяснява,че има промяна във формата на шампионата и че това ново дружество ,за което бълнуваш ,бе поканено да участва в ППЛ,бивша А ПФГ,ПО СЪВСЕМ НОВИ КРИТЕРИИ :!: :idea: Ти и твоите дружки сте нула,ама кръгла,разбери :!: ;)

Никакво ново дружество не е канено, лицензът ви е издаден на името на "ПФК Литекс-Ловеч АД", има го в подписа ми - официален документ. Датата е 1-и юни 2016-а.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 22:26

sin4ec написа:
Old_death написа:Ето така със съвсем леки промени се манипулира нечие съзнание . Ще го кажа за последен път и няма да се повтарям повече . В София се мести Чавдар под ново име , а не Литекс . Май и на тебе ще трябва да ти дам шивашки метър за да премериш разстоянието от Етрополе до София . Който разбрал , разбрал , а който не е успял , или не му изнася , да си пие виното ! ;)

УЕФА казва друго, но няма да споря. Наздраве!
Малко ми липсваше тук да разменя мнение с някой мислещ, а не с малоумни ботове. ( да прощават изключенията).

Е кво казва УЕФА,като беше обявено публично и се знае от всички ;) :idea: Айде малко да си потърсите някаква друга демагогия,с която да ни опонирате! :) На здраве,аз съм на мерло+ сира +каберне :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 14 сеп 2016 22:27

1982 написа:
Just1948 написа:
1982 написа:
Just1948 написа:Пак говориш глупости.
Първо се регистрира ПФК ЦСКА АД,след това ФК ЦСКА му прехвърля активите си(който не значат нищо по товята логика щото са чужди,а не на ПФК ЦСКА АД) и тогава ФК ЦСКА е заличено от правния мир.
Сега става същата простотия,няма никакво значение,че Литекс е дал дружеството си да оперира с друг Футболен клуб и да приеме активите на друго дружество!!!
И няма абсолютно никаква разлика за хората(освен на теб),дали бат ти Гриша ще регистрира ново АД или ще използва друго такова.
Пусни си клипа на Сектор "Г' на мача със Славия и сам виж кое е ЦСКА.

Глупости пишеш ти, съжалявам. Литекс нищо не е давал, Литекс си е Литекс, ако ще и Барселона да се кръсти. Това не е наше ново дружество, върху което да са прехвърлени активите и пасивите на ЦСКА, това е добрият стар Литекс, добре известен ФК в цяла България.

Пише го и на лиценза ви, в подписа ми е, отвори го.

Е вече не е чак толкова известен де.
Попринцп отборите от В група не се радват на "известноснт"

Във В група е Ботев Луковит, много добре го знаеш. Ботев Луковит, прекръстен на Литекс и преместен в Ловеч.

Не ми говори кое кое е.Според теб държавата ни е накарала да станем АД :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 сеп 2016 22:31

Just1948 написа:Не ми говори кое кое е.Според теб държавата ни е накарала да станем АД :lol:

Да, държавата създава законите, ако не знаеш, опресни си паметта за тогавашните промени в закона.

Относно другото:

Футболен клуб Ботев Луковит е преименуван на Литекс, съобщи кметът на Луковит Иван Грънчаров. По думите му това е станало по време на състоялото се на 15 август общо събрание на третодивизионния тим. Избран е и нов Управителен съвет. Седалището на клуба е преместено в Ловеч.

По този начин отборът ще продължи да се състезава в Северозападната В група, но вече под името Литекс, а домакинските си мачове ще играе на стадиона в Ловеч.

http://gong.bg/bg-football/treta-liga/botev-lukovit-stana-liteks-lovech-392770?
Последна промяна от 1982 на 14 сеп 2016 22:31, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 сеп 2016 22:31

Red joker написа:Да!Силно желание и неограничени средства :!: :idea:

Ти да не се натряска , а? :) Нито има особено желание, нито пък излишни средства. В момента номерът е да се изцицат такива ( няма да кажа какви) да построят бази, терени, ти си стара чанта, нали не вярваш, че ГГ и СР са фенове от малки и милеят за нещо си? :mrgreen: Глупости на търкалета, да снасят и да се махат!
[offtopic]Наздраве, аз си лягам, че имам утре първокласник![/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 14 сеп 2016 22:32

Многознайко как така има редица клубове,който не са АД-та ?
Дунав и Монтана примерно,от Б група сигурно са двойно повече

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 22:34

1982 написа:
Red joker написа:А бе,ЛУД ли си или си пиян,перманентно :roll: Колко пъти да ти се обяснява,че има промяна във формата на шампионата и че това ново дружество ,за което бълнуваш ,бе поканено да участва в ППЛ,бивша А ПФГ,ПО СЪВСЕМ НОВИ КРИТЕРИИ :!: :idea: Ти и твоите дружки сте нула,ама кръгла,разбери :!: ;)

Никакво ново дружество не е канено, лицензът ви е издаден на името на "ПФК Литекс-Ловеч АД", има го в подписа ми - официален документ. Датата е 1-и юни 2016-а.

Е и,после Чавдар купи Литекс и стана ново дружество ,с ново име :idea: :!: Ако намекваш за профи лиценза-бяха поканени и отбори от бившата В група,където не се изисква профи-лиценз...и те ли са нередовни :) Номера беше да има ново АД,с което ЦСКА да участва в ППЛ и от там нататъка ,ако искаш прочети какво пише Old Death,ако не ...бъди жив и здрав ,но недей да злобееш,щото не е много здравословно :idea:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 14 сеп 2016 22:35

1982 написа:
Mitata написа:Какво от това? Формално погледнато имаме ново дружество, различно от предхождащото? Връзката между тях е прекъсната. Предхождащото дружество според вашите тълкувания е умряло и е започнало ново летоброене. До колкото знам Божков е направил тази галимация да не плаща някакви пари... Само че тогава никой цесекар не възропта.

Ами не възропта, не сме докарали Нефтохимик в София и да ни карат да му ставаме фенове. Държавата искаше от нас да станем търговско дружество и ние станахме. Направихме си наше такова. Както си направиха и всички други клубове. И върху това ЮЛ бяха прехвърлени и дългове на ЦСКА, ако не знаеш. И не само при нас.

Да, но по онова време не бяхме във фалит, никой не беше източил клуба. Всичко в ЦСКА беше песен.

Въпреки това Божков е имал нужда да докаже по съдебен път, че няма приемственост между двете дружества.
Последна промяна от Mitata на 14 сеп 2016 22:38, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 сеп 2016 22:35

sin4ec написа:
Red joker написа:Да!Силно желание и неограничени средства :!: :idea:

Ти да не се натряска , а? :) Нито има особено желание, нито пък излишни средства. В момента номерът е да се изцицат такива ( няма да кажа какви) да построят бази, терени, ти си стара чанта, нали не вярваш, че ГГ и СР са фенове от малки и милеят за нещо си? :mrgreen: Глупости на търкалета, да снасят и да се махат!
[offtopic]Наздраве, аз си лягам, че имам утре първокласник![/offtopic]

[offtopic]И аз бе ,копеле :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2016 22:36

sin4ec написа: [offtopic]Наздраве, аз си лягам, че имам утре първокласник![/offtopic]

[offtopic]Да ти е живо и здраво. ;)[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”