Синьо сърце написа:Teo написа:
Така е.. имам свалени и трите мача.. мога ти кажа, че освен в мача с Берое нямаме чисто голово положение изобщо.. да не говорим, че ние изобщо не стигаме до такова в мачовете ЛОКО СФ и БотевъУтре ще се види какво ще става... но по информация която имам е голяма вероятността за смяна на треньорския щаб
![]()
![]()
Джд, не знам дали ти прави впечатление, но Стойчо бива предават от някой футболисти и визирам чужденците най-вече![]()
За мен БУШ липсва ужасно много.. за нас той беше все едно Роналдо или Меси... позициониране, нюх за гол, преценка на ситуацията... абе всичко нужно си имаше.. но, като трябва пари за клуба ще страдаме в първенството.. цялата ситуация е огледална![]()
![]()
Нищо няма да стане утре. Стойчо с играчи от плажовете ви докара до 1 място зимата, сега предавали го... Кой и защо? Глупости! Толкова си могат, подготовката е сбъркана, не вярват ни в титла, ни в нищо...Лупи не е платил стотинка, откакто се върна, дълговете си стоят и множат.
Докато стигне да обираме каймака на млекото и да ядем от мекото на баницата трябва да преминем първо през ''ликвидаторите от боклуджйско време''.. всеки ден излизат някакви антифутболери, мениджъри и т.н. дето искат пари като нямат и мач записан изобщо или са продавали ''фалшива стока'' ако схващаш замисъла... подписване на хиляди съмнителни договори от спеца СпектакулУС.. това е положението...