Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот TristaNNN » 31 мар 2014 17:34

Beck's написа:
TristaNNN написа:Една бърза справка в Инфосток-а показва, че днес до този час са продадени 11712 акциЙ, та почти сте събрали за една месечна заплата на Стою. Не се блъскаааааайте, ще има акциЙ за сите ви.

За 5 работни дни събрахме над 500 000лв за клуба и то , като имаш предвид, че това не е инвестиция,а просто ЛЮБОВ към отбора. Вие за 4 месеца събрахте 5000лв за Юбилея, като още се чудя, юбилей ли ще чествате или бенефис на марката ще правите ?

Със или без много пари, купони ще има и ще се чуе, бъди сигурен ;) Отделно, сравнението е неуместно, защото нас ще ни има, със или без тия 5 000 лева, докато вие преливате кръв в отворени рани. Ама не това е темата тук, недей да ме вкарваш в грях, че модерацията ще ни дърпа ушите.
Колкото до акциЙте, тепърва ще се види и коментира какво-що. Не бързай да се опияняваш от тая любовна еуфория ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 мар 2014 21:11

Майкъла досега се възмущаваше в З*на Сп*рт, че червените богатели не са особено активни на "фондовата борса". Години наред били келепирджосвали на гърба на Харизмата, пък сега дошъл заветният момент да помогнат, а те се мръщят, такива ги разправя... :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CHOCHEV 18
Контакти:

Мнениеот CHOCHEV 18 » 01 апр 2014 01:58

RED_FOREVER_YOUNG написа:Зарадии всички злобарчета ще успеем...!

Винаги успява ме, не знам как но ВИНАГИ! :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 апр 2014 18:12

Когато високоподготвен адвокат говори е добре да се слуша. А когато пише - да се чете. Ето какво написа Георги Гайдаров на стената си във Фейсбук:

Армейци, днес на "Витошка" видях един наш фен, който ми каза следното: "Гарантираш ли ми, че парите от акциите няма да се откраднат?"

Замислих се и реших да напиша този пост. Гарантирам ви, че днес на "Армията" има хора, които им пука за ЦСКА, има хора, които не са взели и 1 стотинка от ЦСКА, но се борят за каузата.

Гарантирам, ви, че тези хора всекидневно се занимават с всякакви идиотщини като това да не им спрат тока, телефоните, интернета, да намерят препарати за стадиона, да платят на знайни и незнайни кредитори, но те са там и стоят. Те мълчат и работят.

Аз просто по природа съм по-разговорлив и ви казвам за тях. Те не искат да ги знаят, но аз ще ги посочвам, защото освен, че са истински Армейци, те могат, те знаят и тях ги боли. Това ви го гарантирам.

За останалото, вие си вземате решението!

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 01 апр 2014 22:37

Над 2500 акционери 8-) 8-) 8-) Браво армейци!! Това е адски много :idea: Оптимист съм за бъдещо 8-)

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 02 апр 2014 14:35

RED_FOREVER_YOUNG написа:Над 2500 акционери 8-) 8-) 8-) Браво армейци!! Това е адски много :idea: Оптимист съм за бъдещо 8-)

Под 10% от фенската маса, нищо не е.
За тези 2 седмици трябваше да има поне 30-40% или около 10 000 акционера.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 апр 2014 15:13

Трябва ни нещо такова :roll:
14:50:30 4O1 / GAZ Проучване и добив на нефт и ... 11.100лв/акция 50 202броя 557 242.20сума :mrgreen:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 02 апр 2014 17:45

Петър Жеков

ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ДУЧЕТО ДНЕС Е БИЛ ВЪВ БЛАГОЕВГРАД И КОЧЕРИНОВО КЪДЕТО Е В МОМЕНТА И Е АГИТИРАЛ ДА НЕ СЕ КУПУВАТ АКЦИИТЕ НА ЦСКА МОЛЯ ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА ДА ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ,ИМАМ СВИДЕТЕЛИ КОИТО МИ СЕ ОБАДИХА ПО ТЕЛЕФОНА ОБАДИХ СЕ НА ТЕМА СПОРТ КОИТО ЩЕ ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ!!!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 апр 2014 18:19

Червени_шампиони написа:
Петър Жеков

ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ДУЧЕТО ДНЕС Е БИЛ ВЪВ БЛАГОЕВГРАД И КОЧЕРИНОВО КЪДЕТО Е В МОМЕНТА И Е АГИТИРАЛ ДА НЕ СЕ КУПУВАТ АКЦИИТЕ НА ЦСКА МОЛЯ ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА ДА ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ,ИМАМ СВИДЕТЕЛИ КОИТО МИ СЕ ОБАДИХА ПО ТЕЛЕФОНА ОБАДИХ СЕ НА ТЕМА СПОРТ КОИТО ЩЕ ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ!!!

Това от фейсбука ли е? Понеже липсва на стената на Жеката? :roll:

Върни се в “ЦСКА”