bomba014 написа:защо бе ,мен Стойчо много ми харесва,все пак равен за цска срещи Шумбри от Малта ли или май от Молдовия си е успех за Цска
Отбора на "шумкари" а не на Шумбри.
Докога бе шумкари, Махнете го тройчо и ще сте 0,5. Сега сте 0, 00000000.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
bomba014 написа:защо бе ,мен Стойчо много ми харесва,все пак равен за цска срещи Шумбри от Малта ли или май от Молдовия си е успех за Цска
alchemist написа:Присмял се хърбав на щърбав .....
Щото ние сме много добре, а ?
Не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле ....
Ето затова и футболът ни и държавата ни и т.н са на това дередже !
Айде сега се смейте, догодина обратното и все в блатото ще си стоим ....
Жалки сме всички
red__army написа:Стойчо,боклук,узурпирал си ЦСКА,омитай се... нещастник.Викайте му "Оставка"....бе,неговото м'''и.Напусни отбора.Кога ще го чакат на стадиона,както Геренци след "Левски".Ако имаш,достойнство,багажа и се омитай.ЦСКА не е семейна фирма....ай сиктир бе наглец.Пътя.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:red__army написа:Стойчо,боклук,узурпирал си ЦСКА,омитай се... нещастник.Викайте му "Оставка"....бе,неговото м'''и.Напусни отбора.Кога ще го чакат на стадиона,както Геренци след "Левски".Ако имаш,достойнство,багажа и се омитай.ЦСКА не е семейна фирма....ай сиктир бе наглец.Пътя.
Омитай се ти, левскарче, ти си срам за ЦСКА. Гнус ме е от такива като теб.
1982 написа:red__army написа:Стойчо,боклук,узурпирал си ЦСКА,омитай се... нещастник.Викайте му "Оставка"....бе,неговото м'''и.Напусни отбора.Кога ще го чакат на стадиона,както Геренци след "Левски".Ако имаш,достойнство,багажа и се омитай.ЦСКА не е семейна фирма....ай сиктир бе наглец.Пътя.
Омитай се ти, левскарче, ти си срам за ЦСКА. Гнус ме е от такива като теб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта