ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот Batkoto » 30 дек 2012 18:14

mistreated написа:Иво Димов показа, че има нюх към играчите с докарването на абсолютно неизвестния Лукас Саша.

Иво Димов си падна на оная работа мен ако питаш, cheap drugs,горещи мацки, латиноамерикански футбол, точно като за него, като го знам какъв ценител е :lol:
дано намери някоя изгряваща звезда ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 дек 2012 18:28

За Боладо не може да се каже дали е куфар или не,защото игра 30-тина мин. и се контузи.Дали някой има вина за контузията или лошо стечение на обстоятелствата си го знаят в "кухнята".Виж за Карачанаков не съм убеден,че е само лошото стечение на обстоятелствата,за да се стигне до тази тежка контузия.

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 дек 2012 18:38

Сега гледах клировете ан Марсиньо и този от португалия. Значи този Марсиньо играе на левият фланг, това значи че се търси алтернатива за там на Сержиньо. Изпълнява статичените положения доста добре, гледам в крлипа и дузпи бие, което значи че все пак има някви лидерски качества. Може пък да е нещо от сорта на Христо Янев преди както беше когато играеше при нас. Може пак да е добър играч, има само един начин да разберем :) Португалецът от клипа не може да се добие голяма представа що за стокща е, но все пак играе в първа португалска дивизия. пишеше че и Левски имали интерес, свободен агент е, значи може и да се рискува с него. Той вече може да бъде алтернатива на Тошо, а не Марсиньо. марсиньо играе в ляво, пуснете си клипа и го гледайте.
Аз по принцип знаете ли как разбирам кой е на Митьо и кой на щаба трансфер. Ами много просто като видя, че взимаме някакъв играч който играе на такава позиция, на която ние си имаме достатъчно играчи, веднага разбираш, че Гърнето е поел инициативата. В случая тези двама играчи играят на позиции на които имаме нужда от подсилване, значи може би инициативата не идва от Гърнето все пак. Много ми се иска поне на едното ни крило да играе някое мласдо българско надъхано момче, както беше с Карачанака преди. Например този Чочев дали не може да го пробват като крило, не го знам, ако е някой бързак нищо чудно. Другият вариант е Анисе да го сложат на фланга. Той явно ен става за позицията зад нападателя или опорен халф. Отборът трябва да се прочисти от знайни инезнайни герои. Не разбирам Майкъла като е много голям мъж защо не посочи вратата и на Станко в скоро време. ;) Казвам ви този не мога да го търпя, бахти бацила дето е тоя.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 дек 2012 18:39

danko_sot написа:Сега гледах клировете ан Марсиньо и този от португалия. Значи този Марсиньо играе на левият фланг, това значи че се търси алтернатива за там на Сержиньо. Изпълнява статичените положения доста добре, гледам в крлипа и дузпи бие, което значи че все пак има някви лидерски качества. Ние сега май нямаме изявен фаладжия и такъв който бие статичните положения. Може пък да е нещо от сорта на Христо Янев преди както беше когато играеше при нас. Може пак да е добър играч, има само един начин да разберем :) Португалецът от клипа не може да се добие голяма представа що за стокща е, но все пак играе в първа португалска дивизия. пишеше че и Левски имали интерес, свободен агент е, значи може и да се рискува с него. Той вече може да бъде алтернатива на Тошо, а не Марсиньо. марсиньо играе в ляво, пуснете си клипа и го гледайте.
Аз по принцип знаете ли как разбирам кой е на Митьо и кой на щаба трансфер. Ами много просто като видя, че взимаме някакъв играч който играе на такава позиция, на която ние си имаме достатъчно играчи, веднага разбираш, че Гърнето е поел инициативата. В случая тези двама играчи играят на позиции на които имаме нужда от подсилване, значи може би инициативата не идва от Гърнето все пак. Много ми се иска поне на едното ни крило да играе някое мласдо българско надъхано момче, както беше с Карачанака преди. Например този Чочев дали не може да го пробват като крило, не го знам, ако е някой бързак нищо чудно. Другият вариант е Анисе да го сложат на фланга. Той явно ен става за позицията зад нападателя или опорен халф. Отборът трябва да се прочисти от знайни инезнайни герои. Не разбирам Майкъла като е много голям мъж защо не посочи вратата и на Станко в скоро време. ;) Казвам ви този не мога да го търпя, бахти бацила дето е тоя.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 30 дек 2012 18:47

ами вината си е в "кухнята" бате защото няма физиологично как състезател да слезе от самолета и след няма и 24 часа да се хвърли титуляр. грешката с него не е една и ако още не сме се оттървали да го направим зимата на 2013
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 дек 2012 18:52

В мачовете с Левски наистина Хюсеинович играеше пред халфовете и зад нападателя на Сараево. Иначе вероятно може да играе и като вътрешен халф, не знам. При всички положения босненецът е много по-борбен от онази мърда Зику. Още миналата седмица бях дал една примерна схема с босненецът в състава, понеже сами се сещата, че ако играе зад нападателя, няма как да играем 4-4-2. За това пък може да използваме схема 4-3-3, а и да не забравяме, че и двамат ни бекове са силно офанзивни, което е добра предпоставка да използваме тази схема. Може да използавме дори ромб при нужда, но едва ли ще се стигне до там. При 4-3-3 в центъра могат да играят Тошко и Саша като дефанзивни халфове, а пред тях да действа Хюсеинович. Тройката в нападение ще е съставена от Платини, Камбура и един по избор от Чочев, Анисе и там другите знайни и незнайни герои, като всички те ще могат да си сменят местата. Така че при 4-3-3 типично крило няма да ни трябва, ние и без това нямаме достатъчно качествено такова в момента, с изключение на контузения Карачанаков

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 дек 2012 18:58

гражданин от село написа:За Боладо не може да се каже дали е куфар или не,защото игра 30-тина мин. и се контузи.Дали някой има вина за контузията или лошо стечение на обстоятелствата си го знаят в "кухнята".Виж за Карачанаков не съм убеден,че е само лошото стечение на обстоятелствата,за да се стигне до тази тежка контузия.

тук съм съгласен. Гледах едно интервю на Стойчо, където каза, че Карачанака нвероятно е получил контуцията още при първото съприкосновение, но после играчът му се примолил да го пусне пак и вече повторния сблъсък само затвърдил травмата. Еми Стойчо го уважавам, ама ебаси това се казва непрофесионализъм и на всичкото отгоре го разказва пред медиите бедз да се усети, че той е виновния. Стойчо и той много насериозно се взе тая година и стана и той един медиен герой, което не ми харесвав него, но няма по-добър от него за ЦСКА в момента. А и стойчоси е Стойчо, не забравяйте какнво е дал той за отбора. Две титли ксато треньор и купища други като играч, скъпоценен гол срещу европейския шампион Ливърпул и т.н.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 30 дек 2012 19:33

vaskonti написа:
delqnski47 написа:
Tony_CSKA написа:Луис Карлос и Марсиньо са слаби, не стават за ЦСКА. Надявам се всичко около тях да е чиста журналистическа измислица. По-добре никой да не вземем, отколкото тях. Камбуров, Хюсеинович и Чочев са добри попълнения (за Василев нищо не мога да кажа), но тези са зле.

+1

Залагам си главата, че през лятото същото сте мислели и за Лукас Саша.

Хайде сега си вземи заложената глава и я използвай по предназначение. Прегледай, ако искаш мненията ми за Лукас Саша в темата за лятната селекция и ми кажи дали така съм мислел? За Саша конкретно съм писал само хубави неща от самото начало.

Ако прегледаш мненията ми от преди около година пък ще намериш мои мнения след мача с Черноморец, в които казвам, че Антонио Томас, Боладо и Присо не стават за ЦСКА. Мисля, че към днешна дата всички могат да се съгласят с мен. Дано да не се налага да се убеждаваш в това, което съм казал за двамата бразилци по-горе, защото това означава, че трябва да похабя доста нерви, докато се дънят в ЦСКА.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 дек 2012 22:19

Горе долу сте на прав път... :) Нали целта беше да се отървем от слаби играчи като Анисе, вие пак го туряте - не вадете Присо от схемата, няма да има кой да го купи просто. :) Освен това смятам, че Стойчо си го слага в схемите поне докато е в отбора. ;) Забравихте и един много ценен човек- Серж Нюаджи. Може да изяде хляба на някого, от него зависи. И той е от т.нар. млади, ако не му бият шута зимата...сигурно така и ще стане да не взема квота. Честно да ви кажа при тези трансфери, ако разбира се вземем поне двама от тях, затварят всякакви врати за младите. Ако искаме да се борим за нещо, предпочитам чужденците пред младите, младите да ги пускат да връщат топките на тъча засега, Майкъла и на тях ще им намери длъжност. :)

Щом обаче ще водим такива футболисти, значи ще се борим до дупка! :)

Тоя Боладо мисля, че отдавна ни е натирил, ама може и да не е... :?

[offtopic]Горе-доле добре изглеждаме: :)
Изображение[/offtopic]

Не мога да си простя, че махнах Тошко! :lol: :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 30 дек 2012 22:34

Нюаджи има двойно гражданство, едно от което френско, което значи, че не заема квота.

Върни се в “ЦСКА”