msm написа:Кашчей написа:
Имаше и те са напълно нормални, защото касаят жизненият стандарт на хората, които са в тези професии.Вие протестирате, защото били наказали Присо, защото не били картотекирали Анисе (не че трябваше, ама що да не протестирате), че ви били наказали хванатите с допинг... От това ли ви зависи животът, вашият и на децата ви?Други отбори не са имали несправедливо наказани играчи, не са им "рязали ритуално главите", нали?!Но май само вие протестирате, защото се имате за нещо повече, и май наистина е така, след като от БФС ви правят "слуш"!
Всъщност, аз изразявам мнение по темата, а дали ме бърка или не, не мисля, че е твоя работа!Ти защитаваш позицията на уличният натиск, за дреболии, докато аз съм против това, или нямам право на собствено мнение по въпроса?!?
Абсалютни глупости пишеш, че даже си вярваш. Протестите бяха за некоректни двойствени решения, които се взимаха или публикуваха от стрна на БФС. Дават наказания, които след това намаляват, не разрешават на наказните с допинг да играят, а след това заявяват, че можели много по-рано да участват. Може да не ни зависи от това живота, но и няма да ни правят на маймуни. Това, че другите нямат смелоста или потенциала да се опълчат на корумпираното БФС, не е наш проблем. А дали БФС правят "слуш" си личи по наказанията. Дай ми пример с един отбор с половината от нашите административни наказания - като бройка и финансов обем.
А в същност ти не дискутираш, а просто изливаш злобата си по всяко решение което касае ЦСКА. И да, моя работа е какво те бърка, след като коментираш действия и мнения на привърженици, в което число съм и аз. За теб този клуб е винаги олицетворение на "черната овца" независимо кой е прав в даден случай. И без да си казваш мнението, на всички тук във форума е повече от кристално ясно. Това е още по досадно!
Можеш да протестираш срещу некоректност, ако сам ти си коректен.Не съм изобщо убеден, че коректност и ЦСКА се вписват заедно в едно изречение.Не ми искай примери, защото отлично ги знаеш и ще е само преливане от пусто в празно да ги споменавам отново.
Ще те помоля и теб, когато ми коментираш мненията, да не намесваш мен, като личност.Какъв съм и що съм никой от вас тук не знае наистина.Форумът е за да се изказват мнения по дадена тема, а не да се коментират качествата на съфорумците (изключвам физическите такива на съфорумките