Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Кой се страхува от Директивата?

Мнениеот Кашчей » 14 юни 2012 18:11

msm написа:
Кашчей написа:
Имаше и те са напълно нормални, защото касаят жизненият стандарт на хората, които са в тези професии.Вие протестирате, защото били наказали Присо, защото не били картотекирали Анисе (не че трябваше, ама що да не протестирате), че ви били наказали хванатите с допинг... От това ли ви зависи животът, вашият и на децата ви?Други отбори не са имали несправедливо наказани играчи, не са им "рязали ритуално главите", нали?!Но май само вие протестирате, защото се имате за нещо повече, и май наистина е така, след като от БФС ви правят "слуш"!

Всъщност, аз изразявам мнение по темата, а дали ме бърка или не, не мисля, че е твоя работа!Ти защитаваш позицията на уличният натиск, за дреболии, докато аз съм против това, или нямам право на собствено мнение по въпроса?!?

Абсалютни глупости пишеш, че даже си вярваш. Протестите бяха за некоректни двойствени решения, които се взимаха или публикуваха от стрна на БФС. Дават наказания, които след това намаляват, не разрешават на наказните с допинг да играят, а след това заявяват, че можели много по-рано да участват. Може да не ни зависи от това живота, но и няма да ни правят на маймуни. Това, че другите нямат смелоста или потенциала да се опълчат на корумпираното БФС, не е наш проблем. А дали БФС правят "слуш" си личи по наказанията. Дай ми пример с един отбор с половината от нашите административни наказания - като бройка и финансов обем.
А в същност ти не дискутираш, а просто изливаш злобата си по всяко решение което касае ЦСКА. И да, моя работа е какво те бърка, след като коментираш действия и мнения на привърженици, в което число съм и аз. За теб този клуб е винаги олицетворение на "черната овца" независимо кой е прав в даден случай. И без да си казваш мнението, на всички тук във форума е повече от кристално ясно. Това е още по досадно!

Можеш да протестираш срещу некоректност, ако сам ти си коректен.Не съм изобщо убеден, че коректност и ЦСКА се вписват заедно в едно изречение.Не ми искай примери, защото отлично ги знаеш и ще е само преливане от пусто в празно да ги споменавам отново.
Ще те помоля и теб, когато ми коментираш мненията, да не намесваш мен, като личност.Какъв съм и що съм никой от вас тук не знае наистина.Форумът е за да се изказват мнения по дадена тема, а не да се коментират качествата на съфорумците (изключвам физическите такива на съфорумките :mrgreen: )
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 юни 2012 19:50

Кашчей написа:
msm написа:Абсалютни глупости пишеш, че даже си вярваш. Протестите бяха за некоректни двойствени решения, които се взимаха или публикуваха от стрна на БФС. Дават наказания, които след това намаляват, не разрешават на наказните с допинг да играят, а след това заявяват, че можели много по-рано да участват. Може да не ни зависи от това живота, но и няма да ни правят на маймуни. Това, че другите нямат смелоста или потенциала да се опълчат на корумпираното БФС, не е наш проблем. А дали БФС правят "слуш" си личи по наказанията. Дай ми пример с един отбор с половината от нашите административни наказания - като бройка и финансов обем.
А в същност ти не дискутираш, а просто изливаш злобата си по всяко решение което касае ЦСКА. И да, моя работа е какво те бърка, след като коментираш действия и мнения на привърженици, в което число съм и аз. За теб този клуб е винаги олицетворение на "черната овца" независимо кой е прав в даден случай. И без да си казваш мнението, на всички тук във форума е повече от кристално ясно. Това е още по досадно!

Можеш да протестираш срещу некоректност, ако сам ти си коректен.Не съм изобщо убеден, че коректност и ЦСКА се вписват заедно в едно изречение.Не ми искай примери, защото отлично ги знаеш и ще е само преливане от пусто в празно да ги споменавам отново.
Ще те помоля и теб, когато ми коментираш мненията, да не намесваш мен, като личност.Какъв съм и що съм никой от вас тук не знае наистина.Форумът е за да се изказват мнения по дадена тема, а не да се коментират качествата на съфорумците (изключвам физическите такива на съфорумките :mrgreen: )

Мога да си протестирам за коректност колкото си искам. Моята може да я потвърди всеки който поиска да ми погледне в профила и види за 4 год. къде и какво съм писал. Нямам никакво мнение по въпроси свързани с други отбори освен ЦСКА. Още повече пък да злобея срещу някой друг отбор и неговите привърженици. За разлика от теб, за който всеки тук знае какво ще напишеш когато става въпрос за "любимия" ти ЦСКА. Въпреки , че си скрил в кой форум си най-активен, то със сигурност процентното съотношение на активноста ти във форума на ЦСКА е по-голямо от моето. И както вече ти казах, ти не изказваш мнения , а просто плюеш по всичко с марката ЦСКА. Това говори единствено и само за злоба и омраза. Досаждаш и дразниш потребителите , което не е цел на форума. Твоите общи приказки и лична убеденост, изобщо не могат да бъдат доказтелство за достоверност. Именно за това искам примери и факти. Черно на бяло, както се казва. А не да ми коментираш дадено събитие под призмата на твоята гледна точка. Нея я знаем до болка.

П.П. Пак ще помоля за пример! Къде и кога съм те коментирал като личност и качества? Бъди така добър да ми покажеш или да ми се извиниш ако не е вярно. Моля!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 юни 2012 21:01

msm написа:
Кашчей написа:
msm написа:Абсалютни глупости пишеш, че даже си вярваш. Протестите бяха за некоректни двойствени решения, които се взимаха или публикуваха от стрна на БФС. Дават наказания, които след това намаляват, не разрешават на наказните с допинг да играят, а след това заявяват, че можели много по-рано да участват. Може да не ни зависи от това живота, но и няма да ни правят на маймуни. Това, че другите нямат смелоста или потенциала да се опълчат на корумпираното БФС, не е наш проблем. А дали БФС правят "слуш" си личи по наказанията. Дай ми пример с един отбор с половината от нашите административни наказания - като бройка и финансов обем.

Мога да си протестирам за коректност колкото си искам. Моята може да я потвърди всеки който поиска да ми погледне в профила и види за 4 год. къде и какво съм писал. Нямам никакво мнение по въпроси свързани с други отбори освен ЦСКА. Още повече пък да злобея срещу някой друг отбор и неговите привърженици. За разлика от теб, за който всеки тук знае какво ще напишеш когато става въпрос за "любимия" ти ЦСКА. Въпреки , че си скрил в кой форум си най-активен, то със сигурност процентното съотношение на активноста ти във форума на ЦСКА е по-голямо от моето. И както вече ти казах, ти не изказваш мнения , а просто плюеш по всичко с марката ЦСКА. Това говори единствено и само за злоба и омраза. Досаждаш и дразниш потребителите , което не е цел на форума. Твоите общи приказки и лична убеденост, изобщо не могат да бъдат доказтелство за достоверност. Именно за това искам примери и факти. Черно на бяло, както се казва. А не да ми коментираш дадено събитие под призмата на твоята гледна точка. Нея я знаем до болка.

П.П. Пак ще помоля за пример! Къде и кога съм те коментирал като личност и качества? Бъди така добър да ми покажеш или да ми се извиниш ако не е вярно. Моля!

А в същност ти не дискутираш, а просто изливаш злобата си по всяко решение което касае ЦСКА

Значи, когато напиша нещо, по даден въпрос, който не се харесва на феновете на ЦСКА, то аз злобея, а не коментирам даден казус.Когато твоите "колеги" използват обидни епитети към всеки, който не е цесекар, те сигурно коментират по същество?

Това е последният ми отговор на твой пост, адресиран към мен.Пиши си, няма лошо, но теб и Олд повече няма да ви отразявам по никакъв начин.Вие не можете да водите нормална дискусия, ако не намесите злоба, провокация, към мен, специално.Човек ще си помисли, че ЦСКА като отбор е самото съвършенство и няма никакви изцепки, които заслужават да бъдат коментирани.Като не ви харесват неприятните коментари, направете си един масонски подфорум, в който да се влиза с препоръка и там си коментирайте гениалността на Стойчо, блестящите трансфери на Дуци, както и невероятното ръководство на ТИТАН-АС!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Дербито БФС–ЦСКА ?

Мнениеот Old_death » 14 юни 2012 21:09

Това е последният ми отговор на твой пост, адресиран към мен.Пиши си, няма лошо, но теб и Олд повече няма да ви отразявам по никакъв начин.Вие не можете да водите нормална дискусия, ако не намесите злоба, провокация, към мен, специално.

Последния току що премести набора си от единия крачол в другия :) Най-добре ще направиш,ако изобщо престанеш да сееш злобата си във форума.На когото истината не изнася,е най лесно да се прави на обидена мома.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 юни 2012 23:48

Значи, когато напиша нещо, по даден въпрос, който не се харесва на феновете на ЦСКА, то аз злобея, а не коментирам даден казус.Когато твоите "колеги" използват обидни епитети към всеки, който не е цесекар, те сигурно коментират по същество?

"Хлъзгав" и нагъл, както винаги! Ти драги, не пишеш по-някой път нещо което не се харесва, а винаги когато пишеш за ЦСКА. Аз познавам заклети левскари от рождението си, които в конкретни случаи признават правотата или силата на ЦСКА. Но в твоя случай това е оперирано до дъното на възможностите. Между дугото, водил ли си диалог с радиото? Точно това се получава, когато някой се опита да води нормален диалог с теб. Няма начин да се води диалог, когато срещу теб само се плюе. Нали така?
Това е последният ми отговор на твой пост, адресиран към мен.Пиши си, няма лошо, но теб и Олд повече няма да ви отразявам по никакъв начин.
Точно в същата ситуация в която се поставяш сега, се чувстват и привържеците на ЦСКА, когато водиш "нормалната си дискусия" с тях. А дали ЦСКА са самото съвършенство, говорят безбройните бойкоти и протести от привържениците на ЦСКА. Няма съвършенни хора, но няма и вечни некадърници. Още повече, когато става въпрос за ръководство, отбор и привърженици на един от най-успелите отбори в България.

П.П. Умишлено ли пропусна думичката "Извинявай" , след като се опита да ми препишеш никога не изказвани от мен думи и определения? Нормално за слабите и малки хорица. Да плюят и мърморят, но никога да не признават вината си!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 юни 2012 07:02

msm написа:

"Хлъзгав" и нагъл, както винаги! Ти драги, не пишеш по-някой път нещо което не се харесва, а винаги когато пишеш за ЦСКА. Аз познавам заклети левскари от рождението си, които в конкретни случаи признават правотата или силата на ЦСКА. Но в твоя случай това е оперирано до дъното на възможностите. Между дугото, водил ли си диалог с радиото? Точно това се получава, когато някой се опита да води нормален диалог с теб. Няма начин да се води диалог, когато срещу теб само се плюе. Нали така?
Това е последният ми отговор на твой пост, адресиран към мен.Пиши си, няма лошо, но теб и Олд повече няма да ви отразявам по никакъв начин.
Точно в същата ситуация в която се поставяш сега, се чувстват и привържеците на ЦСКА, когато водиш "нормалната си дискусия" с тях. А дали ЦСКА са самото съвършенство, говорят безбройните бойкоти и протести от привържениците на ЦСКА. Няма съвършенни хора, но няма и вечни некадърници. Още повече, когато става въпрос за ръководство, отбор и привърженици на един от най-успелите отбори в България.

П.П. Умишлено ли пропусна думичката "Извинявай" , след като се опита да ми препишеш никога не изказвани от мен думи и определения? Нормално за слабите и малки хорица. Да плюят и мърморят, но никога да не признават вината си!

Много точно казано.Понякога имам чувството,че зад ника Кашчей се крие жена.Спорът с него е точно толкова ефективен,колкото спора в къщи с жената.Нея зная как да я оправям,но с него случая е невъзможен ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 15 юни 2012 11:05

Кашчей написа:
Градев, по-добре иди се оправяй с Анисе, че момчето чувам искало да бяга и от ЦСКА, а не се занимавай с неща, от които не разбираш!Колкото аз имам право, толкова и ти!В истинската демокрация твоите права свършват там, където започват да нарушават моите.
Таранкоолу, аз имам право на мнение и го казвам, без да обиждам никого лично (в този случай обаче обръщението ми към теб не е учтиво, защото не заслужаваш!).Ако ти си в състояние да изложиш своите виждания, без да се правиш на последна инстанция и да ми казваш какво мога и какво не мога, с удоволствие бих дискутирал дори и с теб.
Няма по-смешни протести от вашите, срещу БФС, вервай ми!Няма как да приема за нормално мислещи хората, които ги организират и участват в тях, при положение, че БФС ви покрива вече 4 години, след ерата Лупи.Вашето е като да плюеш срещу слънцето, но нали знаеш плюнката къде пада?!Ако от БФС бяха хора на място, с истински принципи, а не с принципите на Граучо Маркс, отдавна щяха да ви сложат на мястото ви-и вас, и Левски, и Венци, и всички други, които се занимават само с коментиране на техните решения, а не виждат оаканите си седалищни мускули!

В истинската демокрация твоите права свършват там, където започват да нарушават моите.
Та с какво бе, Таранкоолу, протестите пред БФС ти нарушават правата? :lol: Сигурно ти пречат на следобедната дрямка! :lol:
Ако от БФС бяха хора на място, с истински принципи, а не с принципите на Граучо Маркс
Бре, каква стана тя, нали ти бяха мили и драги господата от централата, с пяна на уста ги защитаваше, а изведнъж -безпринципни...
...щяха да ви сложат на мястото ви-и вас, и Левски, и Венци, и всички други, които се занимават само с коментиране на техните решения...
Ех, защо не е жив другаря Сталин да сложи ред! Ще ми се разпасват, ще приказват и протестират, така ли? Бой, нет человека, нет проблема... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 09 авг 2012 09:38

Изображение
Мисля че Б.Михайлов е пътник,а следващият президент на БФС ще е Пламен Марков.

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 09 авг 2012 21:33

Опции
Радостин Василевпубликува наФенове единствено и само на ЦСКА СОФИЯ !!!
Армейци!
Днес следобед на електронната поща на ЦСКА от БФС ни изпратиха новите си нормативни документи.По конкретно Дисциплинарния правилник на БФС и Наредбата за Първенствата и турнирите. До днес 09.08.2012г. тези документи не са присъствали на сайта на БФС и не са ни изпращани по никакъв начин. Не сме имали обективна възможност да се запознаем с тях. Всичко това не е случайно. Както знаете вчера беше входирана жалбата срещу забраната за картотекиране.Част от аргументацията в нея е по старите(миналогодишните) нормативни документи на БФС по обективни причини. Хубавото в цялата ситуация е, че каквито и промени да са направили в правилниците си от БФС, това не променя факта,че Дисциплинарната комисия на БФС не е компетентна да разгледа жалбата от Черноморец, поради факта, че се касае за международен трансфер и единствено компетентна е ФИФА. 95% от жалбата е актуална и сега и неминуемо следва да се отмени решението на Дисциплинарната комисия. Въпрос
ът обаче не е в това.Всички тези некоректни действия на БФС показват какво са решили да правят от Апелативната комисия утре в 14.00 на стадион Васил Левски.Това е война срещу ЦСКА която се води от отнемането на лиценза при Томов.Тази война ще продължи до пълната подмяна на некомпетентните хора в БФС на всички нива.
Ето кога са приели новите си документи вижте кога ни ги изпращат:
"Настоящата Наредба за сезона 2012/2013 г. е приета от
Изпълнителния комитет на БФС с Решение по т. 3 от 21.05.2012 г."

"Препратено съобщение ----------
От: Български футболен съюз <stk_bfunion@abv.bg>
Дата: 09 август 2012, 12:42"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 авг 2012 21:53

Rosko63 написа:Опции
Радостин Василевпубликува наФенове единствено и само на ЦСКА СОФИЯ !!!
Армейци!
Днес следобед на електронната поща на ЦСКА от БФС ни изпратиха новите си нормативни документи.По конкретно Дисциплинарния правилник на БФС и Наредбата за Първенствата и турнирите. До днес 09.08.2012г. тези документи не са присъствали на сайта на БФС и не са ни изпращани по никакъв начин. Не сме имали обективна възможност да се запознаем с тях. Всичко това не е случайно. Както знаете вчера беше входирана жалбата срещу забраната за картотекиране.Част от аргументацията в нея е по старите(миналогодишните) нормативни документи на БФС по обективни причини. Хубавото в цялата ситуация е, че каквито и промени да са направили в правилниците си от БФС, това не променя факта,че Дисциплинарната комисия на БФС не е компетентна да разгледа жалбата от Черноморец, поради факта, че се касае за международен трансфер и единствено компетентна е ФИФА. 95% от жалбата е актуална и сега и неминуемо следва да се отмени решението на Дисциплинарната комисия. Въпрос
ът обаче не е в това.Всички тези некоректни действия на БФС показват какво са решили да правят от Апелативната комисия утре в 14.00 на стадион Васил Левски.Това е война срещу ЦСКА която се води от отнемането на лиценза при Томов.Тази война ще продължи до пълната подмяна на некомпетентните хора в БФС на всички нива.
Ето кога са приели новите си документи вижте кога ни ги изпращат:
"Настоящата Наредба за сезона 2012/2013 г. е приета от
Изпълнителния комитет на БФС с Решение по т. 3 от 21.05.2012 г."

"Препратено съобщение ----------
От: Български футболен съюз <stk_bfunion@abv.bg>
Дата: 09 август 2012, 12:42"

Не ни стигат тарикатите от Титан,а сега се оказва,че мършите от БФС пак са ни прецакали.Човек направо да се чуди къде да ходи да протестира,пред офисите на Титан,или пред БФС.И докато при конкурентите проблема е какъв талисман да си изберат,ние умуваме как да вържем състава за мача в Ловеч.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”