Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Мтел става спонсор на ЦСКА!
М-тел направиха сделката на годината. Ще спечелят много от най-популярната марка в България, да им е честито 

-
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
boabbb написа:А утре е 15-ти септември 2016 г. - първия учебен ден ... Петко, почвай с ракията след 7 вечерта - не се търпи вече![]()
![]()
Да не сме БАН, та да ти тълкуваме кодираните съобщения ...
Какъв БАН баш теб те тресе.Колко вода изтече от 20 юли до днес.Нали искаше документ от УЕФА за смяната на името
на Литекс.Би трябвало да си го прочел вече.Това е форум,място за плямпане,не за информация.
Голяма е конкуренцията при вас.Няколко души се борят да бъдат номинирани и комисията ще види бая зор.
Skywalker написа:Я някой да ми покаже Мтел на екип на Литекс ! Ако не, пак се излагате, което си е нормално за прости хорица !
[offtopic]

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Мтел видяха, че истината е да бъдат спонсор на ЦСКА, отколкото на Левски.
Нормално е най-големия мобилен оператор в България да избере и най-големия клуб какъвто е ЦСКА!
Нормално е най-големия мобилен оператор в България да избере и най-големия клуб какъвто е ЦСКА!
petko.h.markov написа:boabbb написа:А утре е 15-ти септември 2016 г. - първия учебен ден ... Петко, почвай с ракията след 7 вечерта - не се търпи вече![]()
![]()
Какъв БАН баш теб те тресе.Колко вода изтече от 20 юли до днес.Нали искаше документ от УЕФА за смяната на името
на Литекс.Би трябвало да си го прочел вече.Това е форум,място за плямпане,не за информация.
Голяма е конкуренцията при вас.Няколко души се борят да бъдат номинирани и комисията ще види бая зор.
Нанадминат си чиче!
Колко неща изплямпа за ЦСКА само ... иначе армеец се пишеш.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
На Литекс, мисля, беше Прима, а не М Тел
Те бяха на динамовци ...

Леевски, оле

- JackPackage
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Още днес подадох молба за прекратяване на договора с Виваком !
Естествено, че Мтел е правилния избор
И ще си платиш таксите до края на договора към Виваком, без да им ползваш услугите - джиниъс

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
koisa написа:Skywalker написа:Я някой да ми покаже Мтел на екип на Литекс ! Ако не, пак се излагате, което си е нормално за прости хорица !
[offtopic][/offtopic]
Никъде не съм написал "Прима" Написах "Мтел" ! Това ли ти е капацитета на теб ?
-
- Контакти:
ivo55 написа:petko.h.markov написа:boabbb написа:А утре е 15-ти септември 2016 г. - първия учебен ден ... Петко, почвай с ракията след 7 вечерта - не се търпи вече![]()
![]()
Нанадминат си чиче!
Колко неща изплямпа за ЦСКА само ... иначе армеец се пишеш.
Да!И за това не припознах Литекс.
Skywalker написа:koisa написа:Skywalker написа:Я някой да ми покаже Мтел на екип на Литекс ! Ако не, пак се излагате, което си е нормално за прости хорица !
[offtopic][/offtopic]
Никъде не съм написал "Прима" Написах "Мтел" ! Това ли ти е капацитета на теб ?
То е едно и също капацитете, ако не виждаш дори знака на Мтел е там
https://www.mtel.bg/prima
R.I.P.