Спокойно, нали спечелихте, засега...

Ако това е крайната инстанция, ще имате още едно извинение- на мен не ми е проблем. Честта нито "титани", нито Херовци, нито Киряковци могат да ми я продадат, така че няма нищо лошо в това да си признаеш, ако си сгрешил. Анисе май ще отиде в Левски!

Те ще заплатят обезщетението, хаха. Подобни циркове, каквито се случват тук, едва ли някъде другаде ще има. Всичко е една голяма въртележка: дето се вика "въртел се, въртел наш Илия- огледал се пак у тия", та и тая работа така. Въртят, сучат и пак евро смучат, хаха! Отбори, комисии, съюзи, не знам си какви прокламации, не знам какви си надцаквания - всичко е бошлаф, колкото по-рано си намерим друго занимание, толкова по-добре ще е за всички ни.

Тея новини направо започват да стават твърде весели за моето обикновено въображение: кой кого обаче иска да прецака вече не е съвсем ясно, но едно е- пак негативите ще са за заблудения фен, от който и да е отбор. Колкото до прецакването, всички някак си остават прецакани и то от самите себе си.

Нашият футбол е много,много далеч от всякаква истина, но ние сме си свикнали и си го обичаме. И си плюем ли плюем, ей тъй за успокоение на душицата!

[offtopic]Радвам се, че все още се намират и трезвомислещи хора из форумите, инак въобще нямаше да си губя времето да пиша каквото и да е, защото и без това забелязвам, че се четат само мненията, които ни е угодно. Аз обаче изчитам до последното мнение, тогава давам и оценката си, без значение колко страници е темата. Дето се вика човек трябва да се подготви за ответен удар. Хайде, лека нощ! И още нещо- мисля като ме поканят на интервю за работа да бягам заедно с Кодекса на труда, белким ми хареса и на мен някой член, по който да се раберем.

И... прощавайте, ако има нещо!

[/offtopic]
[offtopic]Отговорите евентуално утре ще ги чета, сега ми се спи. Май няма да дочакам трансфера на Диого или на онези от Удинезе!

[/offtopic]