Да, пишеше, че сме вдигнали мизата на 1,3 млн. за близо 30-годишен играч.
Това ще е поредната глупост. За тези пари можем да намерим двама, че дори трима много класни играчи и то на млада футболна възраст.
Но явно вече са готови на всичко, опрени до стената от обстоятелствата. Нищо обаче не могат да направят, за да обърнат този сезон. Проспаха периода, когато се прави селекцията, и ся ще гонят дивото.
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Принципно ако се търси качество над средното за умрялата ни лига, донякъде е ОК да не се бърза, стига да се привличат точните хора.
За съжаление тримата началници и тренера не ми вдъхват доверие. Показателен е случая с малката чорба - преподписа договор до 2027 и след 2 седмици се разбра, че имал проблеми с менискусите по рождение.
Пълни клоуни!
За съжаление тримата началници и тренера не ми вдъхват доверие. Показателен е случая с малката чорба - преподписа договор до 2027 и след 2 седмици се разбра, че имал проблеми с менискусите по рождение.
Пълни клоуни!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Ами Турицов!? Днес чета, че бил аут от отбора.
Когато преподписаха с него си помислих: хитри лисици искат да го обвържат , за да го продадем и да вземем пари от него. Все пак е национал, на добра футболна възраст.
Но като гледам, не знам кой ще го купи...Жал ми е за Ванката. Имаше потенциал това момче, можеше да стане нещо от него.
Но в момента ми се струва, че е тръгнал по лош път и ще последва съдбата на Ники Михайлов и други подобни.
Когато преподписаха с него си помислих: хитри лисици искат да го обвържат , за да го продадем и да вземем пари от него. Все пак е национал, на добра футболна възраст.
Но като гледам, не знам кой ще го купи...Жал ми е за Ванката. Имаше потенциал това момче, можеше да стане нещо от него.
Но в момента ми се струва, че е тръгнал по лош път и ще последва съдбата на Ники Михайлов и други подобни.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Турицов няма особени качества. Данчо (Т) и Данчо Минев са класи над него !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Преди 2-3 години за тогавашните си 22-23 г. беше на добро ниво. Не успя да се развие, трябваше да излезе навън още тогава и можеше да стане футболист поне за ниво средноевропейски клуб.
Спря с развитието си, даже тръгна надолу.
Тук в България не излезеш ли до 22-23 г. тръгваш надолу.
Спря с развитието си, даже тръгна надолу.
Тук в България не излезеш ли до 22-23 г. тръгваш надолу.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Нов норвежец се спряга. Стига вече :idea: Определено не са най-подходящи за нас
MASTER_COOL написа:Филипов с нов опит за Питас :lol:
Тази сапунка се превръща в трансферната сага на лятото.
Дано не засенчи тази с Уесли Снайдер :lol: :oops:
Кой е този Уесли Снайдер? :roll: :lol:
Пинокио пред Мач Телеграф.
Въпросът за селекцията е много актуален в ЦСКА. Забавянето очевидно изнервя привържениците, а вероятно и треньора...
- Много голям брой футболисти бяха предложени и изгледани в рамките на два месеца. Една част от тях успяхме да изгледаме и на живо. Не искам да влизам в конкретика по отношение на броя, но е категорична спекулация, че много футболисти са ни отказали. Причините, които се изтъкваха, също са неверни. Много футболисти и агенти използваха трансферния прозорец да си направят реклама на гърба на ЦСКА. Трансферният прозорец затваря на 2-ри септември. Дотогава всичко е възможно.
Въпросът за селекцията е много актуален в ЦСКА. Забавянето очевидно изнервя привържениците, а вероятно и треньора...
- Много голям брой футболисти бяха предложени и изгледани в рамките на два месеца. Една част от тях успяхме да изгледаме и на живо. Не искам да влизам в конкретика по отношение на броя, но е категорична спекулация, че много футболисти са ни отказали. Причините, които се изтъкваха, също са неверни. Много футболисти и агенти използваха трансферния прозорец да си направят реклама на гърба на ЦСКА. Трансферният прозорец затваря на 2-ри септември. Дотогава всичко е възможно.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Без коментар....Още си чакаме новите от преди 2,3 и четири седмици !
Новите ни ръководители трябва да престанат да работят на принципа "УТРЕ", да започнат с "ДНЕС" и "СЕГА"
Защото ще мине и 2-ри Септември и тогава определено ще са загубили доверието на всички :idea:
Новите ни ръководители трябва да престанат да работят на принципа "УТРЕ", да започнат с "ДНЕС" и "СЕГА"
Защото ще мине и 2-ри Септември и тогава определено ще са загубили доверието на всички :idea:
-
CSKA_FEN4E
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Без коментар....Още си чакаме новите от преди 2,3 и четири седмици !
Тази седмица трябваше да вземем 3-4 класни попълнения , това май медиите си го измислят.