Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2013 22:11

onegavon написа:Хубаво ти ги постват защото не за първи път представяш желаното за действително 8-) .

Желано? Аз друго желая. И от това постване нищо не излезе, щото нещата са си така. Винаги съм говорил за реалното . Никой не можа да го оспори, няма и как. Винаги съм знаел реалните СТ възможности , както и реалните финанси. И сега ги знам, но това е без значение. Днеска нещо щеше да ми става ясно според нечии слова, ама уви. Аз ще чакам , де-ега някой ден някой тук каже нещо смислено за ЦСКА , нещо от кухнята, нещо ново и оригинално. А дано, ама надали!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 12 юни 2013 22:15

Това е от днес. Тошко си признава, че няма пара. Понеже викаш, че Тонев си е там, нужно ли е да ти намера видеото, където сам си казва, че напуска, но ще остане до направата на сектор а. Относно парите, за които по-долу се подразбира е ясно, че ако ги имахте нямаше да ви остане този анимационен герой за треньор, висок колкото едно биде. ВТБ ще видиш дали ще са ви на фанелките много скоро. По-скоро няма да ги видиш :mrgreen:
Общо взето ситуацията е следната: връщаме Насо, той ще натиска съдии и помощ от бфс, ще се отделят едни 300 000 хил. да купуване на мачове, щото ако тоя фонд го нямаше и Насо нямаше да се върне, че не може да си разгърне потенциала. И Батков пак ще бъде чист накрая. След Насо или ще върне и Мъри, или ще изгони сирачето и ще ви докара някой друг и така докато го взривите. Ама като се има на предвид, че плаща на феновете, надали ще е скоро. Но спирам дотук с вас, вие вече сте никой.Имаме си нови цели- АС 23, ШЛ и много титли.

[offtopic]“Ако не бяхме взривили сектор “А” на “Герена”, сигурно изобщо нямаше да го правим.” Това призна пред “24 часа” собственикът на “Левски” Тодор Батков.

Изминаха повече от 4 месеца от взривяването на централната трибуна на стадиона. Всичко е разчистено, но по-малко от година преди крайния срок - 24 май 2014 г., градежът не може да започне. Финансовите разчети също са коренно различни, тъй като “сините” планове предвиждаха “Газпром” вече да е влязъл в клуба. Основният проблем сега се оказва времето.

“Забавиха ни допълнителни изисквания от РИОСВ и пожарната. Но живи или умрели, сме длъжни да построим сектора до 100-годишнината”, заяви Батков.

Вчера “Левски” внесе в Столична община проекта с нанесените корекции. Чакат се въпросните становища от РИОСВ и пожарната и общината подписва разрешителното за строеж.

Според Батков финансовата ситуация наистина е сложна, но пари конкретно за построяването на сектор “А” има. Всички останали планове за строеж в комплекса около стадиона обаче са преустановени, разкри босът пред “24 часа”. През декември Иво Тонев обяви, че има визия за строеж за нови съблекални за ДЮШ, за нова зала за разбори за гледане на мачове. “Готов е и проектът за поставяне на козирка на изкуственото игрище. Първо трябва да бъде поставена тя и след това - настилката на терена”, каза тогава Тонев.

“Най-голямата ми болка е, че не успяхме да направим изкуствения терен, защото много деца се осакатиха на сегашния. Но новият терен струва 400 000 евро. В момента няма как да ги отделим. Ако не бяхме взривили сектора, тези пари веднага щях да ги дам за изкуственото игрище и още подобрения за школата”, призна вчера Батков.[/offtopic]
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2013 10:14

Камион с глупости. Става ми досадно вече.
За пари да коментира тим, който очевидно е във фалит, няма средства за лагер, и срещу него се водят 100 дела? Дължащ на НАП и НОИ 10-на млн лева? Безпаричният Левски е в Правец, после в Австрия, за разлика от други. Взима и играчи, пак за разлика. Бюджетът е осигурен, за разлика. И да -треньорът ни има договор, за разлика. Айде стига толкова!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 13 юни 2013 15:03

sin4ec написа:Камион с глупости. Става ми досадно вече.
За пари да коментира тим, който очевидно е във фалит, няма средства за лагер, и срещу него се водят 100 дела? Дължащ на НАП и НОИ 10-на млн лева? Безпаричният Левски е в Правец, после в Австрия, за разлика от други. Взима и играчи, пак за разлика. Бюджетът е осигурен, за разлика. И да -треньорът ни има договор, за разлика. Айде стига толкова!

Вие сте пълни с пари и Сектор А даже строите. :lol: :oops:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “ЦСКА”