Old_death написа:Пореден слаб мач , който оправдава тезата ми за криза в отбора . Има и друга теория . Дали играчите не саботират ръководството . Тук няма да се въздържа и ще напиша няколко реда на сините ни другарки . Господа лилави , защо не взехте 12 точки от нас и от Берое , без да слагам другите ви издънки , за да се класирате в първата шестица , без да разчитате на нас ? Защо вашите медии раздухаха ферплея в тоя мач и наляха допълнително гипс в отбора ? Каквото сте си постлали , на такова лягате ! Ха честити дербита с Марек и Хасково ! Пожелавам ви отпадане и от турнира за купата на България , за да бъде мъката ви пълна !
Никой от нас не вини ЦСКА за загубата! Ний загубихме 6 точки от Марек и Локо Пд, другите са без коментар. Аз лично исках да играем във втора шестица, и така стана. Ако не вземем Купата, наистина ще е провал, но засега сме в играта.
Днес ЦСКА не показа нищо различно от предните два мача. Според мен-или бягат от ЕКТ по обясними причини, или толкова си могат. И в двата варианта трудно ще останете в тройката. Което обезсмисля сезона ви. Ние поне може да се борим да пратим Дебел Венци в Б група, и това ще е попадение!

Има нещо мътно в ЦСКА, но не съм ви навътре в нещата, а не ме и интересува толкова.