IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Мнениеот Teo » 20 окт 2012 22:57

j0rka7aa написа:Много ми е интересно, вие се чудите кой да плюете, говоря за нашите фенове и се хванахте за обичайните заподозряни Тошко Янчев и Присо, които пък днес бяха двама от най-силните на терена. Аз не знам какво искате от тях, просто се радвайте на победата и stop hate, че приличате на някой от сините приятелки.

Присо прави един мач добър след това 5-6 лоши, важно за това момче че тичането не му е проблем :lol: ... Тошко накрая с знамето в ръка най-големия ;)

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 20 окт 2012 22:58

ОщеОтДете написа:
j0rka7aa написа:Много ми е интересно, вие се чудите кой да плюете, говоря за нашите фенове и се хванахте за обичайните заподозряни Тошко Янчев и Присо, които пък днес бяха двама от най-силните на терена. Аз не знам какво искате от тях, просто се радвайте на победата и stop hate, че приличате на някой от сините приятелки.

Само тези които не сте били на мача, не знаете какво направи в края на мача. Т.е. вече може и да сте разбрали де... но нито 1, нито 1 фен който беше на стадиона не оплю нито 1 наш играч днес! Тошко Янчев накрая взе 1 знаме, вя го сигурно 5 мунити, а в началото ни даде и тон за песен!(опита се де, не се получи нещо... :lol: )

Бях на мача и видях всичко, говоря за "форумните" фенове!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2012 22:58

stn написа:
ОщеОтДете написа:
stn написа:Присо е играч на мача. Бягаше като пантера, бореше се като бик, преживяше като крава, изтърваше като Йовов, но игра с топката колкото всички футболисти взети заедно.

Мисля, че пропусна сам с/у вратара веднъж, ако не се бъркам беше той... 2-рото полувреме беше, а от сектор Г почти нищо не се вижда до др-та страна.

И от Сектор Б не се вижда какво става на другата врата много много и заради това този стадион не е за футбол с тая писта.

то ако няма писта горко на играчите :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2012 22:58

Udoji90 написа:В интерес на истина Присо прекалено го плюете днес. Имаше 2 атаки с негово участие, които опропастихме, но в първия случай не беше виновен той - по-скоро Нюаджи закъсня и не се хвърли на шпагат да засече топката. Виж, вече при втората ситуация Присо се замота много. Иначе обаче си беше голямо шило днес - успяваше да измъкне топката между няколко играчи и го направи не един и два пъти. Гредата на Карачанаков дойде именно след едно добро влизане на Присо към центъра, увличане на няколко играчи и пас към непокрития младок. За да говоря такива неща, значи наистна много ми е харесал, щото иначе сте забелязали в коментарите ми в другите теми (в тази също) как го критикувам и не го искам за титуляр. Баща ми също е доста отрицателно настроен срещу него, обаче каза: "Абе, днес си игра много добре." ;)

По едно време навърза трима стил Меси, и ахнах от удивление! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Олимпий_Тамперев
Контакти:

Мнениеот Олимпий_Тамперев » 20 окт 2012 23:03

ЧЕСТИТО НА ДИСЦИПЛИНАРНАТА И СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКАТА КОМИСИИ В БФС !!! БЛАГОДАРИМ ВИ, ДАДОХТЕ СВОЯТА ПОДКРЕПА ЗА ДНЕШНАТА ПОБЕДА !!! БЕЗ ВАС ЩЕШЕ ДА Е ПО-ТРУДНО !!! :) :) :)

Изображение

Потребителски аватар
volcom
Контакти:

Мнениеот volcom » 20 окт 2012 23:11

Добър мач за нас - няколко добри, бързи атаки и стабилна защита. Най-важното за мен е обаче е, че се показва вече някаква сработеност, колективен дух и желание за победа. Много ми се понрави днес Лукас Саша - доста топки отне и пусна няколко читави паса. Ако срещо Ботев играем по подобен начин, мисля че ще ги бием. Пролича си и една празнота на мястото - мястото на втория нападател. Дано през зимата да вземем качествен плеймейкър и да надградим.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 20 окт 2012 23:14

аз обичам Левски,но тези момчета с изключение на 2-3 не са за Левски ,ако Калво ,Цветков,Жуниор и Дембеле се върнат това вече ще е Левски който искаме ,но и Илиян Илиев е за бой ,защото той ги изгони и взема тези утрепки ,които днес се разхождаха все едно са на пазар !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 20 окт 2012 23:16

ОщеОтДете написа:Учудваща тишина... все така да си траете, приятелки.

Ако знаеш колко пъти съм си мечтал да има дерби всяка седмица ,как всичките гълабчета отлитат и не можеш да им четеш цветущите мнения ,е кеф и то голям след дерби !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2012 23:16

Олимпий_Тамперев написа:ЧЕСТИТО НА ДИСЦИПЛИНАРНАТА И СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКАТА КОМИСИИ В БФС !!! БЛАГОДАРИМ ВИ, ДАДОХТЕ СВОЯТА ПОДКРЕПА ЗА ДНЕШНАТА ПОБЕДА !!! БЕЗ ВАС ЩЕШЕ ДА Е ПО-ТРУДНО !!! :) :) :)

Изображение

Точно така е, щото Нюаджи нямаше да играе! Много си прав, Бате! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 20 окт 2012 23:17

@batmanlevski На първите двама им изтичаха договорите и получиха по-изгодни оферти, на Жуниор му изтече наема, а Дембеле беше продаден преди година и половина. Как ще ги е изгонил Илиев само не ми е ясно..

Върни се в “ЦСКА”