Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
Трябват ни поне още 5-6 нови, за да закрепим положението! Те могат да са свободни агенти, да не вземат много пари и да са взети за позициите, за които имаме нужда! Толкова ни е закъсняла селекцията вече, че на този етап ще е добре, ако доведат поне количество, но с малки заплати и краткосрочни договори, от порядъка на 1+1 година! А качеството ще го търсим през зимата или другото лято! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не си прав ! Трябват ни още поне 12-13 нови !
Юнайтед привлече само 5, ние засега сме с 6 :oops:
Юнайтед привлече само 5, ние засега сме с 6 :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
И като махнеш Борносузов и Тасев, които стават горе-долу за втория отбор!
Като прецениш правилно Дюлгеров и Делова и установиш, че са взети за резерви, тогава колко нови сме взели за титуляри в първия отбор?!
Новите Локило и "Кольо" са пълни загадки, въпреки че първият вече записа 45 минути срещу гранда Спартак, и се отчете с едно центриране, което достигна до адресата си! ;) :)
Като прецениш правилно Дюлгеров и Делова и установиш, че са взети за резерви, тогава колко нови сме взели за титуляри в първия отбор?!
Новите Локило и "Кольо" са пълни загадки, въпреки че първият вече записа 45 минути срещу гранда Спартак, и се отчете с едно центриране, което достигна до адресата си! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз съм сигурен, че който и да привлечем ти ще си недоволен !
И всички сме против привличането на свободни агенти само за да запълваме бройки !
Като искаш титла през този сезон - отивай към Сухата Река - там е вероятната и дестинация
И всички сме против привличането на свободни агенти само за да запълваме бройки !
Като искаш титла през този сезон - отивай към Сухата Река - там е вероятната и дестинация
И какво ще правя в Сухата река, след като пъпа ми е хвърлен в ЦСКА?! Ха-ха!
Не съм доволен от привлечените, но за хората с достатъчно гънки вече съм обяснил на какво ще бъде доволен!
И съм написал, че ще ни трябват още 5-6 нови, за да закърпим положението, и да не изпаднем от първата 8-ца! Сигурно ти звучи невероятно, а?!
Тези 5-6 нови трябва да са - нападател, крило, ляв бек, още един ЦЗ и един, даже двама централни халфа, които имат дефанзивни функции! :o ;)
Не съм доволен от привлечените, но за хората с достатъчно гънки вече съм обяснил на какво ще бъде доволен!
И съм написал, че ще ни трябват още 5-6 нови, за да закърпим положението, и да не изпаднем от първата 8-ца! Сигурно ти звучи невероятно, а?!
Тези 5-6 нови трябва да са - нападател, крило, ляв бек, още един ЦЗ и един, даже двама централни халфа, които имат дефанзивни функции! :o ;)
Не е правилно да взимаме 5-6 нови, камоли пък недоказали се свободни агенти, по простата причина, че ние вече имаме 3-4, които се чудим как да изгоним.
Не ни трябва количество, а качество и сигурност. Хора, които ще свършат работа и ще вдигнат нивото на отбора, а не да се чудим как да разкараме и тях другата година.
Трябва ни още един нападател и ляв бек в този момент.
Със сигурност има и други зони и позиции, където може да се подсилим, но в момента според мен това не е правилно.
Трябва да се изчака следващия или по-следващия прозорец, да се изгонят първо ненужните.
Не искаме да ставаме като ФК "Челси". Там тотално са объркали селекцията. Имат страхотно текучество и въпреки това първият отбор се представя зле.
Не ни трябва количество, а качество и сигурност. Хора, които ще свършат работа и ще вдигнат нивото на отбора, а не да се чудим как да разкараме и тях другата година.
Трябва ни още един нападател и ляв бек в този момент.
Със сигурност има и други зони и позиции, където може да се подсилим, но в момента според мен това не е правилно.
Трябва да се изчака следващия или по-следващия прозорец, да се изгонят първо ненужните.
Не искаме да ставаме като ФК "Челси". Там тотално са объркали селекцията. Имат страхотно текучество и въпреки това първият отбор се представя зле.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Данко,
Абсолютно споделям твоето мнение. Трябват ни максимум още двама - ляв бек и нападател
Абсолютно споделям твоето мнение. Трябват ни максимум още двама - ляв бек и нападател
Точно. На Кареасо резерва що да не е Петко?
На ЦЗ тва младото момче, дето игра хубаво в контролите.
Антонов що да не стане първа резерва на Локило. Между другото кво става с него? Почна ли тренировки? Имам големи надежди за него, само да е здрав.
Чорбаджийски на Скаршем и Линдсет. И т.н.
Това е. За жалост, за титуляри е трудно.
И вече като се разкарат някои играчи,а други се продадат ( примерно Шопов) ще се отворят
места и ще могат да се вземат нови играчи.
На ЦЗ тва младото момче, дето игра хубаво в контролите.
Антонов що да не стане първа резерва на Локило. Между другото кво става с него? Почна ли тренировки? Имам големи надежди за него, само да е здрав.
Чорбаджийски на Скаршем и Линдсет. И т.н.
Това е. За жалост, за титуляри е трудно.
И вече като се разкарат някои играчи,а други се продадат ( примерно Шопов) ще се отворят
места и ще могат да се вземат нови играчи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
ЦСКА ще се подсили с поне четирима нови футболисти до края на трансферното лято, съобщава "Мач Телеграф", позовавайки се на сигурни източници. "Червените" в момента водят преговори с класни чуждестранни футболисти със солидни визитки.
Колкото до това дали "армейците" ще продадат някого от настоящите си играчи, това може да се случи единствено при много солидна оферта, каквато имаше за дефанзивния халф Марселино Кареасо от руски клуб. Припомняме, че тогава не се стигна до сделката, защото колумбиецът е сред основните играчи на тима и около него се гради играта в средата на терена. Това бе и основната причина той да продължи кариерата си в Борисовата градина.
Очаква се в ЦСКА да пристигнат съвсем скоро новите попълнения, като едно от тях ще бъде бранител, а подсилване се търси още в халфовата линия и нападението.
Е наистина ли нито един "журналист" не е задал на Стипич въпрос дали, кога и на какви позиции очаква нови играчи.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!