Игра с прогнози ЦСКА сезон 2018/19
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Игра с прогнози ЦСКА сезон 2018/19
Ч. Море - ЦСКА 0:2
0:1 от мен
Черно море - ЦСКА 1:2
Ч. Море - ЦСКА 0:1
[center]Връщам се в играта след изгонването на Йевтич. Ч.Море - ЦСКА 1:3[/center]
Ще изчакам с прогнозата, Любо може да реши да ги води на сладкарница преди мача 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Ще изчакам с прогнозата, Любо може да реши да ги води на сладкарница преди мача
Добра стратегия прилагаш. Аз по този повод ще използвам да напомня,че поради настъпилите "форсмажорни обстоятелства" всеки участник има право да променя прогнозата си по свое осмотрение до началото на мача.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
ЧМ 1:1 ЦСКА
Ч. Море - ЦСКА 1:3
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
С тази разнебитена защита е по-вероятно да паднем или завършим наравно. Но прогнозата ми е
Ч. море - ЦСКА 1:3
Ч. море - ЦСКА 1:3
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!