Tommi написа:Добре е да се купуват и големи пакети, все пак някак трябва да се избият парите за рекламата.![]()
Между другото, 4 700 акции ли си остава най-голямото избухвне досега или съм пропуснал нещо?
Пропуснал си взривяването на секАтор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Tommi написа:Добре е да се купуват и големи пакети, все пак някак трябва да се избият парите за рекламата.![]()
Между другото, 4 700 акции ли си остава най-голямото избухвне досега или съм пропуснал нещо?
Кировец написа:BRF написа:Кировец написа:BRF написа:Кировец написа:BRF написа:Днес започваме ударно!Една сделка до момента,но е за близо 2500 акции!
Как така? Аз виждам много сделки и максимума са по 300 акции
В сайта на Елана пишеше:сделки -1,продадени акции- 2345 примерно!От там си извадих този извод!
Странно, ако ми цъкнеш на подписа ще видиш, че е различно
Не споря!Така видях,но може и нещо друго да е било!Както и да е!Печелиш!
По-интересното е, че и аз не споря. Само изказвам впечатление. Не печеля.
BRF написа:Дължа ти бира и това!Аз казах!
BRF написа:Tommi написа:Добре е да се купуват и големи пакети, все пак някак трябва да се избият парите за рекламата.![]()
Пропуснал си взривяването на секАтор!
Кировец написа:BRF написа:Дължа ти бира и това!Аз казах!
Много издува бе...Ама, ако е от испанската 700мл - 15лв бутилката ш'се прежаля.
![]()
BRF написа:Кировец написа:BRF написа:Дължа ти бира и това!Аз казах!
![]()
Имаш я!Като дойдеш на морето....
Кировец написа:BRF написа:Кировец написа:BRF написа:Дължа ти бира и това!Аз казах!
![]()
Имаш я!Като дойдеш на морето....
Има и друг вариант - от теб бирата, от мен мезето! Часът и мястото на срещата - първо домакинство на мач от европейски турнир.![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта